Pa Jamie Curtis. Unda širi dezinformacije da je to Meg Ryan.Pješčana » wrote:ok, meni još uvijek nije jasno što je ono
možda sam malo umorna
de nemojte takve slike stavljati, sanjaću ružno
Demi Moore i ostale zvijezde i zvjezdice
Mnogi su mi to rekli, uglavnom mislim da je to do činjenice da je odavno nema u filmovima kako treba, da nikad nije ni imala neku impresivnu filmografiju, jednostavno je, uprkos raznim seksi scenama koje je snimila, ostala baš nekako diskretna, barem kad je žensko pamćenje u pitanju.ex_anais » wrote:
![]()
Ma ne znam. Ne mogu reći da nije lijepa, ali kad ih nabrajam, nikad mi ona ne bi prva pala na pamet.
ALi kad se sjetim njenih crta i izraza lica, osmijeha, očiju, ma krasna je, zbilja. Kao slika. I ne djeluje mi umjetno. I bolja mi je u pokretnoj slici, nego na fotkama, više vidim šarm
- schmokljan
Prevario ju je jer uvijek ima mlađih, podatnijih seljančurica.
Volim Jamiem, jako. Demi sam voljela samo u Duhu, precakana je bila.
A na svijetu je najljepša Kate Moss. Čak i kad šmrče.
A na svijetu je najljepša Kate Moss. Čak i kad šmrče.
- schmokljan
Što se tiče Kate Moss - nikada nisam shvaćao koji su ženski kriteriji za sviđanje. Tako da - nemam pojma ni zašto im se Kate Moss sviđa, možda zbog nerealizirane anoreksije.
No muškarci kojima se sviđa Kate Moss - e tu je već stvar jasnija - latentni homoseksualci.
No muškarci kojima se sviđa Kate Moss - e tu je već stvar jasnija - latentni homoseksualci.
hahahah ma vi muški nemate pojma.
Seljančure su Beyonce i Rihana, a ne Demi.
Seljančure su Beyonce i Rihana, a ne Demi.
- schmokljan
Beyonce i Rihana su, dabome, seljančure. Ali one su očevidne seljančure, kao i recimo Christina Aguilera. Tu nema zbora. Demi Moore je rijetko tko do jučer nazivao seljančurom, ali na trkeljanju ima hrabrih ljudi da kažu bobu bob, a Demi seljančuro. : stipešuvar:
schmokljan » wrote:Beyonce i Rihana su, dabome, seljančure. Ali one su očevidne seljančure, kao i recimo Christina Aguilera. Tu nema zbora. Demi Moore je rijetko tko do jučer nazivao seljančurom, ali na trkeljanju ima hrabrih ljudi da kažu bobu bob, a Demi seljančuro. : stipešuvar:
Demi je seljančura unazad par godina. Otkad je s malim Kučerom. I glumi u seljačkim filmovima, specijalno mislim na striptiz.
Ali lijepa je i seksi. Ima divne oči i pogled. I glas. I zamišljam da nije glupa.
schmokljan » wrote:Meni je Demi Moore najsličnija onoj Indiri iz Colonije - muškobanjasta seljančura. Uvijek sam izbjegavao sve njene filmove i ne vjerujem da sam pogledao više od dva.
A ona glupa emisija s Kutcherom, gdje kao zajebava ljude - pa to je vrhunac retardacije. I sad bih ja trebao biti objektivan na ovoj temi? Ne mogu. Žena koja ne zna dostojanstveno stariti dobila nogu od mlađahnog retardanta. Yeah!
kučeru je najveća uloga, koju je ostvario, ova deminog dečka
inače, zanimljivo da tilda i sandro, čiju sam sliku priložila, nisu pod udarom medija zbog razlike u godinama, a veća je nego kod demi i aštona
Možda upravo zbog toga što je on naglašeno mlađahan (mislim, djeluje kao da ima 25, a tako se i ponaša), a ona se izoperirala i smršavjela do neprepoznatljivosti od kad je s njim, sve ne bi li izgledala mlađe.baja » wrote:![]()
kučeru je najveća uloga, koju je ostvario, ova deminog dečka
inače, zanimljivo da tilda i sandro, čiju sam sliku priložila, nisu pod udarom medija zbog razlike u godinama, a veća je nego kod demi i aštona
Sama je tu razliku stavila u fokus.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
Ja je zamišljam na cajkama.BoDerek » wrote:
![]()
Veće hrabrosti ne viđeh
Demi je seljančura unazad par godina. Otkad je s malim Kučerom. I glumi u seljačkim filmovima, specijalno mislim na striptiz.
Ali lijepa je i seksi. Ima divne oči i pogled. I glas. I zamišljam da nije glupa.
- schmokljan
Ne, zamišljam ju okupanu znojem koji je pomiješan s previše preintenzivnog parfema. A svemu prethodi tri dana nekupanja.
znate da je Ashton na početku bio maneken? i ok je izgledao, vidjela sam slike di je mrk, izbrijan, i puno mu bolje stoji nulerica od ovog što ima na glavi.
ne reagiram na njega, nije mi napet
ne reagiram na njega, nije mi napet
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ovisi s kime ih uspoređuješ. U usporedbi s Demi nisu seljančure, niti blizu. Usporediš li ih s Kelly Rowland, onda su hardcore seljančure, da.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Guglala sam Kelly, nepoznata mi je totalno.
I odlijepite Demi od mene, rekla sam da mi je samo u Duhu bila zgodna.
I odlijepite Demi od mene, rekla sam da mi je samo u Duhu bila zgodna.
Zamišljam da bi Ašton bio bolji s kraćom kosom, da 
Ali baš mi nekako nema puno šarma. Ima taj neki svoj "ja sam vječno dijete" gard i sve mi je to super kod nekih drugih tipova, ali kod njega baš ne, previše mi se kleberi, a kad se uozbilji, ne mogu vjerovati da je ozbiljan
Iako, ima lijepe oči.
Ali baš mi nekako nema puno šarma. Ima taj neki svoj "ja sam vječno dijete" gard i sve mi je to super kod nekih drugih tipova, ali kod njega baš ne, previše mi se kleberi, a kad se uozbilji, ne mogu vjerovati da je ozbiljan
Iako, ima lijepe oči.
-
- Information
-