Postoji li zaljubljenost bez seksa?
Pa kad ti nije skinuo himen
Prebrzo pišete, jebo ovo.
Samo ću napisat da se slažem s Herpom, i ovog časa joj idem forvardat sliku sisa na peem
Samo ću napisat da se slažem s Herpom, i ovog časa joj idem forvardat sliku sisa na peem
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
My point exactly
Dobro da nisam masTRUbirala plastičnom figurom, mogla sam se ozbiljno zaljubiti u tipa s bipolarnim poremećajem i Edipovim kompleksom, koji se usto zove Adam. I plav je.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Zaboravila sam dodati, da sam za ovu svoju teoriju o (ne)zaljubljivanju i seksu postavila i vremenske granice, odnosno kronološku dob. Jedino tako mi je mogla štimat. 
Dakle, granica za primjenjivost teorije je 16 godina.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Aha, vjerujemo ti da nisiHerp » wrote:
My point exactly
Dobro da nisam masTRUbirala plastičnom figurom, mogla sam se ozbiljno zaljubiti u tipa s bipolarnim poremećajem i Edipovim kompleksom, koji se usto zove Adam. I plav je.
aisling » wrote: Ni ja. Al u jednog malog plavog koji je sjedio pored mene u klupi u prvom razredu![]()
Mene je učiteljica smjestila u klupu s mirnim, tihim štreberčićem blagog osmijeha. Kad sam bila redar jedan dječak mi je prijetio jer sam ga htjela zapisati na ploču, a taj moj kolega iz klupe je došao i zavrtio mu ruku kad me ovaj fizički napao. Trenirao je judo, ali to nitko nije znao. Bila sam zaljubljena u njega ostatak osnovne škole.
Ovo bi trebalo u temu prve ljubavi.
Onda je pao razred pa sam se zaljubila u drugog.
Groupie :cerek:
Ispričavam se, ja sam bila konzerva pa sam He-Man izgubila tek sa 17.Herp » wrote:Zaboravila sam dodati, da sam za ovu svoju teoriju o (ne)zaljubljivanju i seksu postavila i vremenske granice, odnosno kronološku dob. Jedino tako mi je mogla štimat.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I ja isto, ali sam se prije toga dvaput zaljubila jako, bez konzumacije.
Pa možeš dok si dijete, onda su pravila drukčija.
Koliko ste natrkeljali.
Pola sam pročitala.
Zavidim vam na lakom odljubljivanju.
Malo me zbunilo ovo sa zaljubljenošću. Meni tu postoje gradacije. Drukčije sam zaljubljena u nekoga s kim nikad nisam imala nikakav odnos, a drukčije sam bila zaljubljena u nekoga s kim sam bila u vezi. Tu bi sad mogla uvesti termin ljubavi, ali ne usudim se jer po nekim forumskim parametrima vrlo vjerojatno nikad nisam nikoga voljela. Onako, zrelo, jel.
Ovo što osjećam prema nekom s kim nisam u vezi ni bilo kakvom seksualnom odnosu je zapravo neki viši stupanj sviđanja, sa svim popratnim simptomima, ali se bazira uglavnom na onome što ja docrtam toj osobi, što pretpostavljam pa uzimam cijeli paket iako ga zapravo ne poznajem još. A kad sam zaljubljena u nekoga koga jako dobro poznajem to je druga priča.
Rijetko se zaljubljujem i užasno teško se odljubljujem. Ne nužno, ima tu i iznimke, ali u pravilu je tako.
Zavidim vam na lakom odljubljivanju.
Malo me zbunilo ovo sa zaljubljenošću. Meni tu postoje gradacije. Drukčije sam zaljubljena u nekoga s kim nikad nisam imala nikakav odnos, a drukčije sam bila zaljubljena u nekoga s kim sam bila u vezi. Tu bi sad mogla uvesti termin ljubavi, ali ne usudim se jer po nekim forumskim parametrima vrlo vjerojatno nikad nisam nikoga voljela. Onako, zrelo, jel.
Ovo što osjećam prema nekom s kim nisam u vezi ni bilo kakvom seksualnom odnosu je zapravo neki viši stupanj sviđanja, sa svim popratnim simptomima, ali se bazira uglavnom na onome što ja docrtam toj osobi, što pretpostavljam pa uzimam cijeli paket iako ga zapravo ne poznajem još. A kad sam zaljubljena u nekoga koga jako dobro poznajem to je druga priča.
Rijetko se zaljubljujem i užasno teško se odljubljujem. Ne nužno, ima tu i iznimke, ali u pravilu je tako.
Cijelu srednju školu sam bila zaljubljena u svog sadašnjeg. I to opako zaljubljenaHerp » wrote: Dakle, tema za ovu dretvu je, well, sadržana u naslovu već; možete li reći da ste zaljubljeni u nekoga ako nije bilo seksa s tom osobom?
On je tada bio u dvije maratonske veze, a mene nije baš doživljavao (mada danas tvrdi drugačije).
Ok, godinu je stariji od mene pa je moja zaljubljenost izbljedila nakon što je maturirao i izgubili smo svakodnevni kontakt.
15 godina kasnije, došla je cica na kolica.
Ovo počinje kao javljanje ispred škole par sati nakon nekog masakra, voditeljica prinosi mikrofon profesorici likovnog i ona kaže: A bio je tako miran i tih
Kad sam bila redar jedan dječak mi je prijetio jer sam ga htjela zapisati na ploču, a taj moj kolega iz klupe je došao i zavrtio mu ruku kad me ovaj fizički napao. Trenirao je judo, ali to nitko nije znao. Bila sam zaljubljena u njega ostatak osnovne škole.![]()
Ovo bi trebalo u temu prve ljubavi.
Happy Easter!
..ko je cica, a ko kolica? a bidan.Annis » wrote:
Cijelu srednju školu sam bila zaljubljena u svog sadašnjeg. I to opako zaljubljena![]()
On je tada bio u dvije maratonske veze, a mene nije baš doživljavao (mada danas tvrdi drugačije).
Ok, godinu je stariji od mene pa je moja zaljubljenost izbljedila nakon što je maturirao i izgubili smo svakodnevni kontakt.
15 godina kasnije, došla je cica na kolica.![]()
Meni je zanimljivije pitanje kako se odljubiti bez seksa. Želja još uvijek postoji, nije zadovoljena. Zapneš u toj zaljubljenosti u neko zblesano, nekomitirano, abendirano stanje, nit se možeš rolbekirati nit ristartati. Seks je potreban za dovršiti posao, pa možeš poslije biti zaljubljena ili voljeti ili što već a možeš se fino i mirne duše odljubiti.ex_anais » wrote: Rijetko se zaljubljujem i užasno teško se odljubljujem. Ne nužno, ima tu i iznimke, ali u pravilu je tako.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Upravo.Margarita » wrote: Meni je zanimljivije pitanje kako se odljubiti bez seksa. Želja još uvijek postoji, nije zadovoljena. Zapneš u toj zaljubljenosti u neko zblesano, nekomitirano, abendirano stanje, nit se možeš rolbekirati nit ristartati. Seks je potreban za dovršiti posao, pa možeš poslije biti zaljubljena ili voljeti ili što već a možeš se fino i mirne duše odljubiti.
Kad saznam, javim. Ali neću tako skoro saznati.
I javi na ovom topiku da svi vidimo, porfavor.
Ja se svaki put zaljubim prvi put u neku drugu osobu.Pješčana » wrote:brkate dvije stvari, i, kako je netko rekao, treba otvoriti temu o prvom zaljubljivanju
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ali jest. Ne možda tebi, ali općenito jest. Važnije je.BoDerek » wrote:Zbog toga je ispalo da mi je platonski važnije od fizičkog. Nije.
Hajde, pogledaj samu riječ, 'zaljubljenost'. Implicira li ona seks? Ne. Ni u primisli. Implicira li ljubav? da. Znači, zaljubljenost je u svojoj osnovi vezana za ljubav, ne za seks. Možeš biti zaljubljen i prije i poslije seksa. I za vrijeme. I bez.
Sada riječ ljubav. Implicira li ona seks? Zapravo ne. Pogledajte da je ta riječ osnova za bratsku ljubav, za dječju, roditeljsku itd. itd. Dakle, ljubav sama po sebi ne implicira seks. Sasvim sigurno može postojati i bez njega. Neće biti ista, ali može postojati.
Sada seks. Ima li on kakve veze s ljubavlju i zaljubljenošću? Može imati, ali ne mora. Seks sasvim fino funkcionira i bez jednog i bez drugog. Nije možda 164% vrhunski, nuklearni, ali velika većina ljudi sasvim je zadovoljna (a čak i prezadovoljna) s 80-90%. A to je moguće postići i bez te žestoke emocionalne komponente.
Zaljubljujemo se u dušu, u ideju, u um, u šarm, u dobrotu, u ljepotu i tu nije nužna seksualna komponenta. Ako je uključena, doživljaj će biti bogatiji, kao što će seks biti bogatiji ako je uključena bar nekakva ljubavna nijansa, ali to dvoje sasvim lijepo funkcionira odvojeno.
Zaljubljenost bez seksa neće dugo trajati, ali zaljubljenost nikad neće dugo trajati, sa seksom ili bez njega. zaljubljenost je ludost, privremena neuračunljivost, sljepilo, opijenost. Čovjek se nakon toga otrijezni. Prije ili kasnije, ovisno već o tome koliko ti tijelo dobro podnosi opijate.
Ako zaljubljenost ima happyend, ono što ostane nakon njezinog gašenja je ljubav. Sa seksom će biti bogatija, bez njega siromašnija, ali i u jednom i u drugom slučaju je ljubav.
Ako nema happyend, neće ostati ništa. Eventualno može ostati mehanički seks. Koji može biti jako dobar i jako privlačan, ali nije ono isto što i seks obojen slatkom ljubavnom ludošću. Kojoj ništa nije važno, ni veliki ni mali, ni mršavo ni debelo, ni sise ni guzice, ni tehnika, ni pamet. Ništa.
Znači, svako odvojeno može postojati, čak može biti i jako i dobro. Ali, kako bi rekao Njegoš, smiješane najlakše se piju.
-
- Information
-