Muskarac mora biti bolji i jaci od zene u svemu

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 Aug 2014, 16:09

"Muskarac mora biti bolji i jaci od zene, u svemu."

Ovo je napisao felixx na fhru i zaradio ban zbog, stajaznam, trolanja.

Oh, ne...

Ovo je rekla Fani Capalija u intervjuu za Studio i nikom nista :ne zna:

Ali da je rekao felixx na fhru vec bi mu se nakalemio sovinizam, govor mrznje ili vec nesto iz arsenala za usutkavanje neistomisljenika...

Zene, dakle, mogu zeljeti prave muskarce ali muskarci ne smiju imati takav stav jer nije socijalno korektan.
Ili sam ja polupao loncice... :misli:

"Prizeljkujem si jednog pravog muskarca, onako, da bude pravo musko.
Ja sam tako navikla, da muskarac mora biti bolji i jaci od zene, u svemu."

'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa

Post 13 Aug 2014, 16:20

To sam i ja ubrala, tu njenu izjavu (ne pitajte zašto sam otvorila intervju s Čapalijom, dokonost me zela :tuzni:). Uglavnom, ja bih rekla da je to njezina osobna preferenca, nije time rekla da muškarac kao takav jest jači i bolji u svemu (što god to značilo) od žene kao takve, nego da ona sebi takvog traži, dakle jačeg i boljeg od nje same, Fani (što nije neki problem, rekla bih). I što da se na to kaže nego poželjeti joj sreću da si takvoga i nađe. Nema tu nikakve diskriminacije ni šovinizma, tek loš ukus. :ne zna:
blue
Asgard

Post 13 Aug 2014, 16:38

Euklid » wrote:"Muskarac mora biti bolji i jaci od zene, u svemu."

...

Zene, dakle, mogu zeljeti prave muskarce ali muskarci ne smiju imati takav stav jer nije socijalno korektan.
Ili sam ja polupao loncice... :misli:
Dobro sad društveno korektno, bla bla, ali jel bi tebi to odgovaralo, osobno? Gdje bi se nadopunjavao, gradio, izlazio iz nekih okvira, istraživao granice, ako osobu koju izabereš da ti bude bliska moraš nositi kao težak ruksak kroz život? A ako si bolji i jači u svemu, ispalo bi to tako nekako.
Zekoslawa wrote:To sam i ja ubrala, tu njenu izjavu (ne pitajte zašto sam otvorila intervju s Čapalijom, dokonost me zela :tuzni:). Uglavnom, ja bih rekla da je to njezina osobna preferenca, nije time rekla da muškarac kao takav jest jači i bolji u svemu (što god to značilo) od žene kao takve, nego da ona sebi takvog traži, dakle jačeg i boljeg od nje same, Fani (što nije neki problem, rekla bih). I što da se na to kaže nego poželjeti joj sreću da si takvoga i nađe. Nema tu nikakve diskriminacije ni šovinizma, tek loš ukus. :ne zna:
Aha.
Samo ne znam jel stvar preferenci, plav ili crn je preferenca, ovo mi izgleda kao strah od života. Šteta. (Po ovom što ste vi pisali, nisam čitala intervju)
Euklid
old school

Post 13 Aug 2014, 16:39

Ma sve 5.
Nek si svako bira sta voli i sta mu pase.

Ali mi je odvratno kad se usutkava ljude zbog stavova koji mozda nisu svima simpaticni.

A felixxu se, izmedju ostalog, stavlja na teret i to sto je napisao da su muskarci u mnogo cemu uspjesniji od zena... :puke:
Euklid
old school

Post 13 Aug 2014, 16:42

blue wrote: Dobro sad društveno korektno, bla bla, ali jel bi tebi to odgovaralo, osobno? Gdje bi se nadopunjavao, gradio, izlazio iz nekih okvira, istraživao granice, ako osobu koju izabereš da ti bude bliska moraš nositi kao težak ruksak kroz život? A ako si bolji i jači u svemu, ispalo bi to tako nekako.

Aha.
Samo ne znam jel stvar preferenci, plav ili crn je preferenca, ovo mi izgleda kao strah od života. Šteta. (Po ovom što ste vi pisali, nisam čitala intervju)
Meni je jasno da muskarci ni u snu ne mogu biti bolji u svemu.
Niti bi to bilo ikako moguce.

Smeta mi samo kad se na silu pokusava podvaliti da su muskarci i zene jednaki.

A nisu, pa da ga jebes...
blue
Asgard

Post 13 Aug 2014, 16:50

Zbunjuješ me :p

1. Pa nisu, niti sam to mislila reć :misli:

2. Znam tko je Fani Čapalija, ali ne znam tko je Felix :zubo:
Beau

Post 13 Aug 2014, 17:29

blue wrote: Dobro sad društveno korektno, bla bla, ali jel bi tebi to odgovaralo, osobno? Gdje bi se nadopunjavao, gradio, izlazio iz nekih okvira, istraživao granice, ako osobu koju izabereš da ti bude bliska moraš nositi kao težak ruksak kroz život? A ako si bolji i jači u svemu, ispalo bi to tako nekako.

Aha.
Ne mislim ni da je strah od zivota.
Nego eto, malo se pravi pametna, malo se neprecizno izrazava, te malo podlijeze stereotipima :ne zna:
Zekoslawa

Post 13 Aug 2014, 17:39

Beau » wrote: Ne mislim ni da je strah od zivota.
Nego eto, malo se pravi pametna, malo se neprecizno izrazava, te malo podlijeze stereotipima :ne zna:
Pa... it's ok. :zubo:
Euklid
old school

Post 13 Aug 2014, 18:05

blue wrote:Zbunjuješ me :p

1. Pa nisu, niti sam to mislila reć :misli:

2. Znam tko je Fani Čapalija, ali ne znam tko je Felix :zubo:
1. Postoje muski koji misle da su muskarci u svemu superiorni i postoje zene koje zele takve muskarce.
Cemu ih sputavati onda?

Moje je misljenje da postoje velike razlike medju spolovima i da je upravo ženijalno sto je tako :cerek:

Muski su bolji u nekim stvarima, zene u drugim, koga briga...

2. Felixx je lik s fhra koji je skupio permu jer tupio da su muski superiorniji zenama u mnogocemu.
Te da postoje zene koje su lazljive, ogavne, manipulatorice, spletkarosice... da sprovode obiteljsko nasilje, da feminiziraju muskarce, da kad bi ljudi znali zasto ih je muz ubio stali bi na njegovu stranu...

Tak... sve u svemu nista krivo... :ne zna:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 13 Aug 2014, 18:10

Tija sam nesto rec, al nemam pojma sta. Aj, idem na more, mozda budem malo bistriji poslin :w
miky0
ST Leader

Post 13 Aug 2014, 18:13

Euklid » wrote:
1. Postoje muski koji misle da su muskarci u svemu superiorni i postoje zene koje zele takve muskarce.
Cemu ih sputavati onda?

Moje je misljenje da postoje velike razlike medju spolovima i da je upravo ženijalno sto je tako :cerek:

2. Felixx je lik s fhra koji je skupio permu jer tupio da su muski superiorniji zenama u mnogocemu.
Te da postoje zene koje su lazljive, ogavne, manipulatorice, spletkarosice... da sprovode obiteljsko nasilje, da feminiziraju muskarce, da kad bi ljudi znali zasto ih je muz ubio stali bi na njegovu stranu...

Slazem se, kad drkam/penetriram, barem znam kad sam svrsija :raspa:
Beau

Post 13 Aug 2014, 18:25

Zekoslawa wrote: Pa... it's ok. :zubo:
Dasta da je ok. Nisam jednom cula tu izjavu :zubo:

Zapravo i ne shvacam je doslovno, kuzim sta oce rec.

A i ja mislim da bi ta izjava iz muskih usta bila shvacena...malo drugacije :o :zubo:
Beau

Post 13 Aug 2014, 18:25

miky0 wrote:
Slazem se, kad drkam/penetriram, barem znam kad sam svrsija :raspa:
:rofl: tipicno mikijevski
Bara huda

Post 14 Aug 2014, 06:56

Euklid » wrote:
Cemu ih sputavati onda?

Puno krivo.

On nije tupio o razlicitosti i nadopunjavanju musko-zenskih osoba na ying-yang nacin, nego o superiornosti jedne (muske) rase nad drugom( zenskom).
Naravno, on je prepametan da bi to objavio na tako primitivan nacin kao Fani ( za koju je uostalom i ok ako si zeli nekog superiornijeg od sebe. Ili bar onog za kojeg ona misli da je bolji i jaci od nje.)

Ne postoji svjetlo bez tame, hladno bez toplog, snaga bez slabosti.
Stono reko pjesnik....izmjesano, najlakse se pije.
Po meni, nije dobro potcjenjivati nijedno od toga.
Sto felix jest radio.
miky0
ST Leader

Post 14 Aug 2014, 08:19

Bara huda » wrote: Puno krivo.

On nije tupio o razlicitosti i nadopunjavanju musko-zenskih osoba na ying-yang nacin, nego o superiornosti jedne (muske) rase nad drugom( zenskom).
Naravno, on je prepametan da bi to objavio na tako primitivan nacin kao Fani ( za koju je uostalom i ok ako si zeli nekog superiornijeg od sebe. Ili bar onog za kojeg ona misli da je bolji i jaci od nje.)

Sto felix jest radio.
Onda sam ja imamo potpuno krivo misljenje o felixu. Ja sam smatrao da on misli kako je zenska vrsta superiornija u odnosu na muskarce, jer je uvijek isticao zensku manipulaciju kao sposobnost upravljanja nad muskarcima. A pamtim kad je pisao o sudskoj praksi u sporovima oko dodjele skrbnistva nad djecom, a u kojima bi sudstvo uvijek bilo sklonije zenama nego muskarcima. Ja pamtim takvog felixa :ne zna:
Euklid
old school

Post 14 Aug 2014, 08:59

Bara huda wrote: Puno krivo.

Sto felix jest radio.
Jos ce ispast da je felixx rasist... :ne zna:

Musko i zensko ipak nisu rase, ne... ;)

No, dobro, znamo na sta si mislila. A sta je lose za raspravu, za polemiku, za jedan forum, za puno klikova... da postoji jedan takav zenomrzac koji ce zastupati stav da su muskarci superiorniji?

Tim vise sto postoje zene poput Fani koje bas zele superiorne muskarce.

S druge strane postoje dominantne zene i muskarci koji bas zele takve.

Cemu bjezati od toga?
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 14 Aug 2014, 10:54

Muškarci su u svemu superiorniji.

Osim kad nisu. :D
Potpisi su za budale.
Donna Sole

Post 15 Aug 2014, 07:48

Stitch » wrote:Muškarci su u svemu superiorniji.

Osim kad nisu. :D

živa istina :S

A na temu o dvostrukim mjerilima na forumima mogu sao reći da se svodi na osobni stav moderatora i na njegovo poimanje šovinizma.
Nije rijetkost da su prerevni pa prelaze onu granicu gdje nestaje smisao za humor i postanu preozbiljni.
Možda to rade namjerno da se muškadija razbrca i razbudi, štoli..

Mensčini da ima sve više mlakih tipova..
Ono što veli Bara je prirodni zakon, jing jang i te biloške razlike i takve ih treba poštivati, kako ona veli..

A ne možemo reći da nema superiornijih ljudi..makar u onim svojim užim ii malo širim krugovima..među sportašima, vojsci, u lovu, ribolovu..što fali tome, raditi na sebi i pobjeđivati sebe?
nemojte sad prestrogo, neću bit ovdje...
Imam goste danas, a i trening mi je prilično intenzivan :giggle:
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 15 Aug 2014, 08:27

Opa... a sta se trenira? Lov? Ribolov? :misli:
miky0
ST Leader

Post 15 Aug 2014, 09:00