Kako me živcira...
-
visekratni klon
Nabijem ti pištaljku u grlo, a gitaru u guzicu, prljavče...
- Nenia Salonitana
nije mi radio internet.
panika me počela loviti, vruće je, nemreš nikamo a ne možeš si skinuti epizodicu serije.
i debili od susjeda koji već zadnjih par dana nabijaju u vrijeme sieste.
a doselilo se u kvart i nešto kmečavo. nadam se da će ipak otići živjeti njegovoj materi i da ovo nije trajno, samo mi još treba i urlajuće derište pa da cijele dane zbog debila imam zatvoren prozor.

panika me počela loviti, vruće je, nemreš nikamo a ne možeš si skinuti epizodicu serije.
i debili od susjeda koji već zadnjih par dana nabijaju u vrijeme sieste.
a doselilo se u kvart i nešto kmečavo. nadam se da će ipak otići živjeti njegovoj materi i da ovo nije trajno, samo mi još treba i urlajuće derište pa da cijele dane zbog debila imam zatvoren prozor.
Joj kak je ovo krasno za citati!Nenia Salonitana » wrote:
a doselilo se u kvart i nešto kmečavo. nadam se da će ipak otići živjeti njegovoj materi i da ovo nije trajno, samo mi još treba i urlajuće derište pa da cijele dane zbog debila imam zatvoren prozor.![]()
Nesto kmecvo sto nije moje i nije mi blizu!
- Nenia Salonitana
konačno netko iskren!
ti sigurno ne lažeš ljudima da ti je najsretniji dan u životu bio dan kad si rodila i trpila valjda najveće bolove u životu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Opet mi brisu upise na velikom forumu 
Meni je totalno nejasno odakle ljudima volja da pisu tamo kad je velika vjerojatnost da ce im se upisi brisati...
Meni je totalno nejasno odakle ljudima volja da pisu tamo kad je velika vjerojatnost da ce im se upisi brisati...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Dobro ti je jer jos ne primas crvene ka ja za ovaj banalan upisEuklid » wrote:Opet mi brisu upise na velikom forumu
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5109 ... tcount=717
- Nenia Salonitana
ako je drugi ispitni rok za 10 dana od prethodnog, onda bi bilo ok da se ne tele tjedan dana, da tko je pao zna da je pao i da stigne pripremiti i prijaviti ako hoće izaći na taj drugi rok.
na jednom državnom faksu znam da ima profesora koji još većoj grupi nego što ovi moji imaju po jednom izlasku na rok isprave u 2 dana. max 3. a naši nama ponosno kako će to sigurno biti ispravljeno u tjedan dana.
može se, kad se ne drka kurac i kad ih ne boli kurac, tj. kad im posao predavača nije nešto usputno gdje si dođu pobrati koju tisuću za 5 sati predavanja tjedno. doduše, i oni stalno zaposleni kod nas se isto toliko tele. većina njih. prćijo moja, da te nema trebalo bi te izmisliti.
na jednom državnom faksu znam da ima profesora koji još većoj grupi nego što ovi moji imaju po jednom izlasku na rok isprave u 2 dana. max 3. a naši nama ponosno kako će to sigurno biti ispravljeno u tjedan dana.
može se, kad se ne drka kurac i kad ih ne boli kurac, tj. kad im posao predavača nije nešto usputno gdje si dođu pobrati koju tisuću za 5 sati predavanja tjedno. doduše, i oni stalno zaposleni kod nas se isto toliko tele. većina njih. prćijo moja, da te nema trebalo bi te izmisliti.
isse grcam u poslu od jutra, a takav će bit cijeli tjedan, a ja se zajebavam i radim sve osim onog šta trebam 
Margarita wrote:Uspjela sam stat u govno. U ženskom zahodu na poslu. Pa koja imbecilna kravetina moraš biti da, ako ti već govno ispadne iz dupeta između vrata i školjke, to ne pokupiš. S kakvim to ja živinama radim.
radim ko crnac. svoje poslove i od još dvoje kolega 
u firmi se sprema sranje samo takvo.
treci dan sam u čarapama

loše vijesti odasvud, nevezano za posao

treci dan sam u čarapama
Ko je na vlasti, nije ni cudoBeau wrote:radim ko crnac. svoje poslove i od još dvoje kolega
treci dan sam u čarapama![]()
miky0 wrote:
Ko je na vlasti, nije ni cudo
neka. zahvaljujući ovoj vlasti, izgubila sam i ono malo interesa za politiku šta sam imala.
ne sjećam se kad sam zadnji put s interesom pročitala neku novu vijest vezanu uz vladu, gospodarstvo, politiku uopće. ne zanima me ni kolko je crno pod noktom
- Nenia Salonitana
krasno. vidim da uopće nisam loše napisala s obzirom koliko sam učila (maltene infinitezimalna veličina) i da se nisu telili nad tim 8 dana nego razumnih 4-5, ajde nek im bude 6 (ipak smo tu gdje jesmo
), stigla bi prijaviti i pripremiti i izać na ovaj skorašnji idući rok.
jer mi je dan-dan i pol uvrh glave za to. ovako ću spušit termin ovog roka.
prćija nad prćijama, ako ti se ne preklapaju rokovi, onda ti spadne na to da imaš samo jedan rok(od kakti 2 koja imaš) za izać jer su ažurni u tri pičke mile materine.
prćijo, tko te ne zna, skupo bi te platio.
prćija nad prćijama, ako ti se ne preklapaju rokovi, onda ti spadne na to da imaš samo jedan rok(od kakti 2 koja imaš) za izać jer su ažurni u tri pičke mile materine.
prćijo, tko te ne zna, skupo bi te platio.
- Nenia Salonitana
majka mi srela materu od one najdvoličnije hercegovačke lizačice oltara, što je bog sjedinio njih troje na vjenčanju. muža, nju i fetus u zadnjem tromjesečju. 
ova joj napričala lovačkih. moja povjerovala.
sad će me jebat idućih dana uspoređujući me s presavršenstvom njenih kćeri.
ova joj napričala lovačkih. moja povjerovala.
sad će me jebat idućih dana uspoređujući me s presavršenstvom njenih kćeri.
U picku materinu, u ponediljak skola, a jos knjige nisu stigle
koji kurac od drzave 
Mora da djeca ne znaju di ce od tugemiky0 wrote:U picku materinu, u ponediljak skola, a jos knjige nisu stiglekoji kurac od drzave
Moja necakinjica sutra krece u prvi razred
Moj place cili tjedan radi knjiga, jer ih on sa materom ima obicaj proc prije skoleBeau wrote: Mora da djeca ne znaju di ce od tuge![]()
Beau wrote:
Moja necakinjica sutra krece u prvi razred
A moj u 5.
Ae, cula sam da nekima kasne knjige. Nemos virovat.miky0 wrote:
Moj place cili tjedan radi knjiga, jer ih on sa materom ima obicaj proc prije skolei btw, narucili smo knjige 11.07.
![]()
A moj u 5.
Aj dobro, ima nesto u pregledavanju novih knjiga prije skole. To sam cak i ja volila
A veseli li se pocetku skole?
-
- Information
-