ni do dućana nemam namjeru ići.
Ovdje ja kukam o vremenu
- Nenia Salonitana
82% vlage.
hladim se cijeli dan.
umorna sam od potezanja po kući.
hladim se cijeli dan.
umorna sam od potezanja po kući.
Daaaa, predobro jeEuklid wrote:+33.
Napokon natruhe pravog ljeta...
Toliko besramno uzivam na svojoj plazi/birtiji zadnjih dana, da uopce ne znam na koji nacin to opisat. (Nista perverzno, da zeku ne uznemirim, uopce nema veze s muskima; ovo je neka druga vrsta sexa
A znam da. 
Meni je vazno do petka. Tj do kraja crtvrtka
Meni je vazno do petka. Tj do kraja crtvrtka
- Nenia Salonitana
'''''7777777999990''''++''009876655545455112263636464646461'1'1''33'3'3'4''4+++++++++++++,,,,,,,,......----------<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-x-x.x.c,c,v,vmbmbnmbnmnbn-ažađw+w'e0r09jtututzwtqrqnakdllhlhlfkbmbkkdldl
vibram da i iduće ljeto bude kao ovo.

vibram da i iduće ljeto bude kao ovo.
Malo drukcije je pjeesmica isla:Margarita wrote: Reklama - Svako jutro jedno jaje, ijaijajee. Organizmu snagu daje, ijaijajee.
Inače, završio mi godišnji.
Svako jutro jedno jaje
organizmu snage daje,
jaje jaje ijajje
jaje jaje ijaje
Inace, meni danas zavrsilo ljetovanje. A sutra mi je zadnji dan godisnjeg. Kukulele
- Nenia Salonitana
lako za kišu.
stalno je jebena sparina ovo ljeto. bilo sunčano ili kišno.
stalno je jebena sparina ovo ljeto. bilo sunčano ili kišno.
- Nenia Salonitana
noći i večeri su ugodne, ali preko dana je užas ako negdje moraš ići. svaki ibogi dan najmanje 50% vlage u zraku.
tuširala sam se 2 puta danas. ja, jedna od onih koji smatraju da s higijenom ne treba pretjerivati.
tuširala sam se 2 puta danas. ja, jedna od onih koji smatraju da s higijenom ne treba pretjerivati.
- Nenia Salonitana
koja sparina. žali bože truda i vremena što sam se cijela potopila u kadi.
mogla sam se podaprati i vozi miško. ako je podapiranje dovoljno dobro za sevku, onda je i za mene.
tako i onako sam se uznojila.
mogla sam se podaprati i vozi miško. ako je podapiranje dovoljno dobro za sevku, onda je i za mene.
Voda ne skodi.Nenia Salonitana wrote:koja sparina. žali bože truda i vremena što sam se cijela potopila u kadi.![]()
Nemoj koristit sapune nego se samo smoci i susi na zraku pa nema prevelikog isusivanja koze.
Inace, vlaga u zraku je dobra protiv bora na licu.
Kazu da je to razlog zasto zene koje zive u tropski vlaznim krajevima izgledaju mladje nego sto to stvarno jesu.
-
- Information
-