Kako svi znaju koliko imaš godina?
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Cuveni zalazak sunca uzadru 
Nisam imala pojma da se ljudi tamo okupljaju i grupno gledaju sunce kako zalazi. A na kraju ga nagrade i jednim aplauzom
Nisam imala pojma da se ljudi tamo okupljaju i grupno gledaju sunce kako zalazi. A na kraju ga nagrade i jednim aplauzom
Daklem, i Dragutin i Euklid su uzadru, i mogu li Dragutina i Euklida ocekivat uskoro u svom rodnom gradu? Euklide, ocekujen odgovor od DragutinaBeau » wrote:Cuveni zalazak sunca uzadru
P.S..Bili u zadru a niste izasli s Ex na kavu
- Nenia Salonitana
sungazeri.Beau » wrote:Cuveni zalazak sunca uzadru
Mislin da je euklidu spljet malo predaleko.miky0 wrote:
Daklem, i Dragutin i Euklid su uzadru, i mogu li Dragutina i Euklida ocekivat uskoro u svom rodnom gradu? Euklide, ocekujen odgovor od Dragutina![]()
P.S..Bili u zadru a niste izasli s Ex na kavu
Kad dodjes u zagreb onda ce past trkeljaska cuza
- Nenia Salonitana

dobro se nažderat i naspavati i imati blažen dan mira i tišine sačinjava valjda 75% sreće.
Ooooohh.....zvuci tako porazno za kurac.Nenia Salonitana » wrote:
dobro se nažderat i naspavati i imati blažen dan mira i tišine sačinjava valjda 75% sreće.
Tek 25% mu pripada.
Ili manje!
- Nenia Salonitana
pričaj nam o tome.Bara huda wrote: U tvojoj dobi mislis?
Puno vise !
Jebemu, kad se sjetim di sam i sta sam sve radila....pa mogu rec da sam imala stvarno vise srece nego pameti.
- Nenia Salonitana
Bara huda wrote: A ako je pusacica cigareta pa padne na glavu i ubije se, onda se rijesila i ovisnosti o nikotinu.
za temu: drago mi je da je umrla, pička joj materina.
- Nenia Salonitana
to samo kažeš zato da se ja ne bi loše osjećala.
da nemam osjećaj da propuštam nešto.
da nemam osjećaj da propuštam nešto.
-
- Information
-