Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Ahoj, miki.miky0 wrote:Koliko trkeljanja, a nigdi ni slova o'sexu
Di je lucika, sta radi?
Jesu joj izgorila ledja?
Spremaju se, pakuju kufere,pune aute svojim stvarima, jer sutra ujutro u 6 pice ca. Ostavila mi je adresu da ih ja i zena imamo di posjetit. Imam free spavanje u ceskoj
Hahah ma nemoj.miky0 wrote:
Spremaju se, pakuju kufere,pune aute svojim stvarima, jer sutra ujutro u 6 pice ca. Ostavila mi je adresu da ih ja i zena imamo di posjetit. Imam free spavanje u ceskoj
Sad bice smisljas neki hitan posal u ceskoj
Najozbiljnije.Beau » wrote: Hahah ma nemoj.
Ma ne mogu smislit nikakav posal sa ceskom, al smo se dogovorili da cemo ic u 1.misec nakon nove, i u aprilu u proljece, jer je po njihovim rjecima tad najbolje kod njih
Euklid » wrote:Mora da si joj jako dobro mazao ledja kad ste dobili free spavanje u Ceskoj
inace stvarno ne znan sta je vidila u meni, osim mozda duze kose
Mazo je on po becherovki, a ne po leđima.Euklid » wrote:Mora da si joj jako dobro mazao ledja kad ste dobili free spavanje u Ceskoj
Osim toga, tko ne bi ponudio free spavanje negdje u Češkoj? Daklem, Miky će doć, nalijat se becherovke i Krušovica te ponudit njima predragima da iduće ljeto oni dođu k njemu na more. Dakako, besplatno. Zdarma.
E, tako se to radi. Free ćorka u Češkoj za free ćorku na moru...kod Mikija.
Kakvo mazanje leđa, ajte molim vas...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa nije miky siso velsa da ce ponudit free spavanje nakon par casica.
Eventualno da se Lucika zgura njemu u krevet a muz moze i na terasi negdje.
Sta ima veze, ionak je mrtav pijan pa ce mu bit svejedno...
@ex
miky ima dugu kosu, jesi znala to?

@ex
'if you fall, i'll be there' (floor)
Miky Vuco.Euklid » wrote:Pa nije miky siso velsa da ce ponudit free spavanje nakon par casica.
@ex
Natočit će mu borovičku, poslužit utopence, neće dobit pi....pivo, buraz, pivo.
Miky, znaš koje su dvije riječi koje moraš naučiti?
nádraží i to nevadí...
- Nenia Salonitana
ako ju to ne privuče da pristane na kavu s njim, ne znam što će drugo

- Nenia Salonitana
tko će mu otvorit temu? ili ćemo ovdje?
vidim na naslovnoj.

miky sretan, ne znam što drugo reći, u šoku sam. vidim ti po godinama da si se mlad oženio jer ti sin već ide u školu.
vidim na naslovnoj.

miky sretan, ne znam što drugo reći, u šoku sam. vidim ti po godinama da si se mlad oženio jer ti sin već ide u školu.
Sta je mikiju rodjendanNenia Salonitana wrote:tko će mu otvorit temu? ili ćemo ovdje?
vidim na naslovnoj.
Ne vidim na tapatalku.
Miki, sve najbolje ti zelim
- Nenia Salonitana
tamo je netko iskopao sliku gospođe hodak, inače uvijek gospodskog držanja. 

neću je metat na onu splendinu temu, ženska mi je oduvijek bila ok.

neću je metat na onu splendinu temu, ženska mi je oduvijek bila ok.
Zahvaljujem se svima na lijepim zeljama, te obecajem da cu sa svoje strane dat maximum da se i realiziraju
Inace nemam dugu kosu ko vuco, vec do ramena ko
nemam pojma
Nenia, ozenija sam se mlad, a malog sam dobija sa 24 (da mali nije ubrza stvar,ko zna sta bi bilo), ma i nisam bas bija mlad kad ovako pogledam
Karambole, sta ti znaci nadrazi i nevadi...? Inace, nisam nazdravija s beherovkom, vec sa necim zelenim s okusom mentola i cimeta, ima 18% alkohola, i fenomenalnog je okusa. To je ovoj novoj grupi opijat NO.1
P.S. Nema mi visekratne
Inace nemam dugu kosu ko vuco, vec do ramena ko
Nenia, ozenija sam se mlad, a malog sam dobija sa 24 (da mali nije ubrza stvar,ko zna sta bi bilo), ma i nisam bas bija mlad kad ovako pogledam
Karambole, sta ti znaci nadrazi i nevadi...? Inace, nisam nazdravija s beherovkom, vec sa necim zelenim s okusom mentola i cimeta, ima 18% alkohola, i fenomenalnog je okusa. To je ovoj novoj grupi opijat NO.1
P.S. Nema mi visekratne
-
- Information
-