Postoji li zaljubljenost bez seksa?
Ja bar imam sise.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ja, prije svega, mislim da je zaljubljenost osjećaj. Samo osjećaj. Dakle, ukoliko osjećamo boldano - zaljubljeni smo. Znači kad mislimo na neku osobu 24 sata bez prestanka, pritom osjećajući leptiriće, te izgubimo apetit - zaljubljeni smo. A sad, kolko ju poznajemo, koliko dugo na koji način, po meni manje bitno.Herp » wrote:
Dobro pitanje. Zaljubljenost je ono što dođe nakon sviđanja (koje ima potencijala da preraste u zaljubljenost) a prije ljubavi. Faza u kojoj imaš leptiriće i sve ikad i skaćeš od sreće svaki put kad se ideš vidjeti s tom osobom, a opet već znaš nešto o njoj, svjestan si njenih mana i tako to.
Zaljubljenost se često može definirati tek s vremenskim odmakom.
Za zaljubljenost je potreban seks.Tako mi vjera nalaže.
Morticia » wrote:
Evo nje sad opet s malim penisima.
Pa dobro, zar je taj tvoj toliko mali da te to toliko žulja?![]()
![]()
odjebi, zajebavam te
Meni se jednom dogodilo. Tj. njemu.Gazda » wrote: "Joj, ovo mi se inače ne događa, to je jer si ti tak super da imam tremu".
I beskrajno mi je danas dragp što nisam rekla:
Da jesam, propustila bih najintenzivnije doživljaje ikad. I umjesto njih imala hrpu pitanja s potencijalno neugodnim odgovorima po moje samopouzdanje.Morticia » wrote: Hvala, ali ne hvala.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Samo jednom?Perzefona » wrote:Meni se jednom dogodilo. Tj. njemu.
I beskrajno mi je danas dragp što nisam rekla:
Da jesam, propustila bih najintenzivnije doživljaje ikad. I umjesto njih imala hrpu pitanja s potencijalno neugodnim odgovorima po moje samopouzdanje.
Prvi put?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
kako to misliš- izgubimo apetit?BoDerek » wrote: Znači kad mislimo na neku osobu 24 sata bez prestanka, pritom osjećajući leptiriće, te izgubimo apetit - zaljubljeni smo. A sad, kolko ju poznajemo, koliko dugo na koji način, po meni manje bitno.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa ja nemrem jest kad se zaljubim. Nikako. Najveća je šteta otić na večeru sa simpatijom. Kolko god se izgladnjivala cijeli dan, opet ne pojedem ništa. Zar tako nije svima??Pješčana » wrote: kako to misliš- izgubimo apetit?
Meni je tako.BoDerek » wrote:
Pa ja nemrem jest kad se zaljubim. Nikako. Najveća je šteta otić na večeru sa simpatijom. Kolko god se izgladnjivala cijeli dan, opet ne pojedem ništa. Zar tako nije svima??
Kad sam bila najzaljubljenija bila sam najmršavija ikad.
Uistinu.
Al' ja izgubim apetit i kad sam jako nervozna ili pod stresom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Od treme ili straha meni ode apetit.Morticia » wrote:
Meni je tako.
Kad sam bila najzaljubljenija bila sam najmršavija ikad.
Uistinu.
Al' ja izgubim apetit i kad sam jako nervozna ili pod stresom.
ne.BoDerek » wrote:
Pa ja nemrem jest kad se zaljubim. Nikako. Najveća je šteta otić na večeru sa simpatijom. Kolko god se izgladnjivala cijeli dan, opet ne pojedem ništa. Zar tako nije svima??
nije apetit pas pa da ga izgubim.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pa, ne znam.BoDerek » wrote:
Blagotise.
imam drugačije simptome. leptirići, uzbuđenost, nervoza, koncentracija u padu, teško se fokusirati na išta osim o misli o njemu.
ok, možda rjeđe odem do frižidera,ali nikako ne bih mogla reći da izgubim apetit. ja ne gubim apetit.
Da. Mislim, ne moj prvi put, ni njegov prvi put, nego prvi zajednički put.
Ja sam podigla obrvu, on je nešto prokomentirao na svoj račun. Škakljalo me zapravo što uopće nije izgledao ni zabrinuto ni posramljeno zbog toga. I na kraju situacija uopće nije bila neugodna. Tj, nisam ga morala tješiti (samo mi je to falilo
O tome da je preobilno kompenzirana poslije već sam govorila.
Ma dobro, ja se malo zezam, nemem pojma kako bih reagirala u takvoj situaciji, vjerojatno ne bih ni ja pobjegla glavom bez obzira ako bi sve izgledalo tako nekako i ako bi mi se čovjeka stvarno jako sviđao.
Ali nisam ni govorila samo o tom prvom putu nego o pravoj impotenciji.
Mislim, uzalud ti u takvoj situaciji nuklearna zaljubljenost.

Ali nisam ni govorila samo o tom prvom putu nego o pravoj impotenciji.
Mislim, uzalud ti u takvoj situaciji nuklearna zaljubljenost.
dobro, ja ću sad napisati ono što sam smatrala očitim cijelo vrijeme:
šta je s parovima u kojima je jedna strana bolesna/invalid, i nije sposobna ševiti se?
slobodno mi odgovorite i za opciju takvog stanja od upoznavanja i za opciju kad se nešto desi usred veze/braka
šta je s parovima u kojima je jedna strana bolesna/invalid, i nije sposobna ševiti se?
slobodno mi odgovorite i za opciju takvog stanja od upoznavanja i za opciju kad se nešto desi usred veze/braka
Kužim što govoriš, ali opet ne kužim kako bi se to moglo dogoditi. Ne, ne želim ni skužiti.Morticia » wrote: Ali nisam ni govorila samo o tom prvom putu nego o pravoj impotenciji.
Mislim, uzalud ti u takvoj situaciji nuklearna zaljubljenost.![]()
Mislim, pa vidiš i prije nego se nađeš s nekim među plahtama njegove tjelesne reakcije i ponašanje u svojoj blizini.
Pri upoznavanju bi me to odbilo toliko da veza ne bi bila moguća.Pješčana » wrote:dobro, ja ću sad napisati ono što sam smatrala očitim cijelo vrijeme:
Ovo drugo... Jako teško pitanje o kojem je besmisleno teoterizirati.
Recimo samo da mi se trenutno čini da ja osobno ne bih mogla partnera od 32 godine "zakinuti" za seks do kraja života. Ne bih se dobro osjećala.
Ponavljam, ovo je teorija. Što bi se dogodilo u praksi ne znam i ne mogu tvrditi.
Pa ja sam na to i mislila kad je Mortiša spomenula impotenciju. Zato sam i rekla da nas crkva ne bi vjenčala.Pješčana » wrote:dobro, ja ću sad napisati ono što sam smatrala očitim cijelo vrijeme:
Da sam to saznam prije braka i na početku upoznavanja, zbrisala bih.
A da se dogodi usred dužeg trajanja (veze ili braka), pfffff .....a ne bih mogla ostavit najbitnijeg čovjeka na cjedilu kad mu je najteže...
nisam mislila da itko da teoretko mišljenje o mogućoj svojoj takvoj situaciji, ali svjesni smo bolesnika i invalida oko sebe. ja bih rekla da određeni broj njih ima nekog(doma). ajmo bit hrabri i reći da ih netko voli. mada sexa više neće biti
- Black Sheep
Ako žulja, onda ne može biti i mali.
To save some time, let's just assume I'm always right.
-
- Information
-