ja sam budala
koja sam ja budala. sad mee ceh natira a ja se uvajtija, da popijemo koji bicerin beherovke...ni manje ni vise nego smo satrali cilu bocu
vrti mi se, znojim se, sta triba, napravit da ovo mucenje zavrsi? dolazi mi sira familija na ruvak, ne mogu in na oci izac 
prespava sam kisu, potres u kini, popodnevno kupanje, ma prespava sam po dana, reka sam da me boli glava. i bolila me
Fala na savjetu, stavljali smo kocku leda u bicerincic, a dozirali smo s pivomkarambol » wrote:Uzmi neki tonic i dolijevaj. To ti ide skupa, ne zajebajem. U Češkoj se čak prodaje kao Beton.![]()
Inače, čaše moraju biti iz leda, a becherovka iz hladnjaka.
- Nenia Salonitana
opijat se po vrućini. 
još reci da negdje na plaži.
još reci da negdje na plaži.
A nes ti vrucine
Vako, nismo sinoc bili na beherovki, vec na ukrajinskoj votki
uzas, zivi uzas od okusa, a kombinirali smo s pivom od visnje, neke nase pivovare. Ozujsko ja mislim
i nismo pili samo nas dva, vec nam se pridruzilo cilo cesko drustvo sa zenama, osim moje koja je bila ljuta na mene. nemam pojma zasto. Tako da nije bilo sexa, jer sam joj bazdija po alkoholu, tako mi barem rece (a nije bas i da je meni do toga stalo) 
Jeboteled, pa to kod tebe je prava trovačnica.miky0 » wrote:Vako, nismo sinoc bili na beherovki, vec na ukrajinskoj votkiuzas, zivi uzas od okusa, a kombinirali smo s pivom od visnje, neke nase pivovare. Ozujsko ja mislim
i nismo pili samo nas dva, vec nam se pridruzilo cilo cesko drustvo sa zenama, osim moje koja je bila ljuta na mene. nemam pojma zasto. Tako da nije bilo sexa, jer sam joj bazdija po alkoholu, tako mi barem rece (a nije bas i da je meni do toga stalo)
Za potpuni ugođaj nedostajali su vam utopenci. Pitaj čeke imaju li ih u gepeku?
Sta je tokarambol » wrote:
Jeboteled, pa to kod tebe je prava trovačnica.![]()
Za potpuni ugođaj nedostajali su vam utopenci. Pitaj čeke imaju li ih u gepeku?
- Nenia Salonitana
karambole, pozlit će mi.
radije bih pojela pseću konzervu nego ove ukiseljene kobasice(?).
radije bih pojela pseću konzervu nego ove ukiseljene kobasice(?).
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
što stvarno neko jede ukiseljene kobasice?
kurvanjski avatar, a
-
visekratni klon
I to s Čehom. A znamo kako su oni racionalni po vrućinama.
- Nenia Salonitana
to su česi, gastronomske kante za smeće. oni naime, šećere i salate.Chilimama » wrote:što stvarno neko jede ukiseljene kobasice?
-
visekratni klon
Vrag zna di će on s tim Česima završit.
edit: mi o vuku...
edit: mi o vuku...
Ziv sam
Zvali su me na repete, zafalija sam im se, i opravda da ako im se pridruzim, ostajem bez sexa jako dugo.
Pametni su oni, tako da ne virujem da ne znaju kako cu izabrat pravu opciju
Zvali su me na repete, zafalija sam im se, i opravda da ako im se pridruzim, ostajem bez sexa jako dugo.
Pametni su oni, tako da ne virujem da ne znaju kako cu izabrat pravu opciju
-
- Information
-