Pa nisam ni mislija da si na vrhu planine udaljenu od mora 400 kilometara
Ovdje ja kukam o vremenu
je bo te

ne pamtim kad je zadnji put ovako bilo.
u predvorju firme je već voda ušla. mene straaaah
ne pamtim kad je zadnji put ovako bilo.
u predvorju firme je već voda ušla. mene straaaah
dobro je, smirilo se već.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Imas na fhru fotke pa ces prepoznat.miky0 wrote:
Pa nisam ni mislija da si na vrhu planine udaljenu od mora 400 kilometaraIstra, dalmacija, neki otok,...?
Tema: biciklirat li..
Pdf: rekreacija.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
- Nenia Salonitana
jeste sretni danas?
uživate u osjećaju uznojenog međunožja?
uživate u osjećaju uznojenog međunožja?
i ti svasta pitas, pa ko ne uziva u tome da se znoji i kad se ne pomjera.
danas mi je stigao i sledeci gost za ovo ljeto
pa sam se danas pitao ima li sanse da iko zaobidje ovaj stan, ili da kad vec dodje da i ja uzivam u njihovom prisustvu. a ne da ih gledam zato sto je "red" i ovi koji su mi jos i dragi, su u gorem psihickom kurcu od mene
pa ja njima jos trebam da popravljam raspolozenje.
samo znam jednu stvar, kad se odselim odavde (kako ovo kretenski zvuci s obzirom da trenutno nemam gdje da se odselim i da hocu i da necu) niko od njih nece znati gdje sam da nekome ne bi palo na pamet da mi se pozove u goste ili cu ih ladno odjebati
danas mi je stigao i sledeci gost za ovo ljeto
pa sam se danas pitao ima li sanse da iko zaobidje ovaj stan, ili da kad vec dodje da i ja uzivam u njihovom prisustvu. a ne da ih gledam zato sto je "red" i ovi koji su mi jos i dragi, su u gorem psihickom kurcu od mene
samo znam jednu stvar, kad se odselim odavde (kako ovo kretenski zvuci s obzirom da trenutno nemam gdje da se odselim i da hocu i da necu) niko od njih nece znati gdje sam da nekome ne bi palo na pamet da mi se pozove u goste ili cu ih ladno odjebati
- Nenia Salonitana
koliko ti ovaj ostaje?moeee » wrote:i ti svasta pitas, pa ko ne uziva u tome da se znoji i kad se ne pomjera.![]()
danas mi je stigao i sledeci gost za ovo ljeto![]()
pa sam se danas pitao ima li sanse da iko zaobidje ovaj stan, ili da kad vec dodje da i ja uzivam u njihovom prisustvu. a ne da ih gledam zato sto je "red" i ovi koji su mi jos i dragi, su u gorem psihickom kurcu od menepa ja njima jos trebam da popravljam raspolozenje.
ja bih recimo voljela da mi se netko nasere, jer onda je stara sva divna i krasna i znaš da će kontrolirati svoje živčane ispada. povraća mi se to gledati, ali svejedno je ugodnije od ovog.
baš sam razmišljala kako bih voljela s odvjetnikom sastaviti neke upute koje su moje želje ako mi se nešto dogodi. iako ne znam koliko bi to imalo smisla, s ovakvom bagrom u zdravstvu, vjerojatno bi majku kao najbližeg rođaka poslušali, a ne bi poštovali bolesnikove želje.
nemam s astrološke strane nikakve životno ugrožujuće tranzite u bližoj budućnosti (nažalost
recimo da se mora birati između operacije kojom mi se spašava život, ako idu ziheraški ostat ću invalid, a ako debelo riskiraju velike su šanse da ne budem invalid. biram riskantnije, pa makar crkla. majka ne poštuje moju intimu, privatnost, a gdje bi moje želje i da ih zna jer ona zna bolje, pa ipak ti je bitnije da ostaneš živ, pa makar srao po sebi u kolicima.
eto, o čemu ja razmišljam.
-
visekratni klon
Ne mogu vjerovati da će stvarno biti ovako tri tjedna. 
- Nenia Salonitana
kišica. opet sparina. 93% vlage.
već druga kava.
vidim da idući tjedan bude 33 C. sotonin okot, ovo godišnje doba.
vidim po internetima da defekti lijepe ovo gdje god stignu.

već druga kava.
vidim da idući tjedan bude 33 C. sotonin okot, ovo godišnje doba.
vidim po internetima da defekti lijepe ovo gdje god stignu.
- Nenia Salonitana
nema za debile ljeta dok ne prijeti toplotni udar nakon provedenih 5 minuta na suncu.
al neće grom u koprive.
al neće grom u koprive.
Kiso, droljo!
Crni oblace, pedercino.
Micigen mi se s ocinjeg vida, oboje, ne zajebavam se

Ajmo, djada :sniper:
Crni oblace, pedercino.
Micigen mi se s ocinjeg vida, oboje, ne zajebavam se
Ajmo, djada :sniper:
- Nenia Salonitana
nekih 27. dobro je utoliko što znam da ni ljetoljubi nisu sretni i zadovoljni.
- Nenia Salonitana
hladim se cijelu večer.
kaže jedna meto stranica 82% vlage. ne mora reći, osjetim.
noćas je pun mjesec. nije ni čudo što ova ludi.
kaže jedna meto stranica 82% vlage. ne mora reći, osjetim.
noćas je pun mjesec. nije ni čudo što ova ludi.
-
- Information
-