Lak za nokte

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
dejzi

Post 07 Oct 2011, 23:29

Poše, ove trkeljaške žene ništ ne znaju o lakovima. Užas.

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Almost Rosey

Post 07 Oct 2011, 23:40

Sad vidim da sam postala na krivi topic :rofl: :facepalm:
Vodena

Post 14 Oct 2011, 21:31

Naručila sam si tri ili četiri laka. Opi i onaj spanaturals kako već.... :misli:
Herp
Nikki Gauda

Post 15 Oct 2011, 20:31

MOLIM UPIOMOČ.

Volim lakirati nokte ali to skoro nikad ne radim jer nemam vremena čekati da se osuše, osim ponekad kad zasjednem na forum. A to je nekako sve rijeđe i rijeđe. :D

Pa me zanima, postoji li nešto što osuši lak, onak, instantno. :cerek:

Malo sam guglala i našla ovo: http://www.folica.com/spa-and-body/mani ... zmap=F8268

Ima li netko iskustva s tim, ili nečim sličnim?

Ako je čemu, da odmah zovnem Đepiku da mi kupi. :D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Almost Rosey

Post 15 Oct 2011, 22:51

A ne bi te interesirali brzosušeći lakovi? Mislim, ako nanseseš tanji sloj, svi su danas, više-manje, brzosušeći :ne zna: a postoje i oni koji u nazivu imaju nešto tipa "quick-dry" or sth. Ja koristim Catrice lakove ( :cerek: ) i nanosim ih u tankom sloju, i taman dok nalakiram svih deset prstiju, mogu nanositi drugi sloj (ako se baš žurim, odaberem one nijanse koje ne izgledaju kriminalno ni jednoslojno). Mislim, instantno sušenje je "isplativo" ako doslovno lakiraš jedan nokat, ako lakiraš svih deset, neki random lak ima vremena osušiti se.

Trenutno imam London's weather forecast :cerek:

Ovoj temi fali Afrika paprika :tuzni:

edit: hoću reći, nemam iskustva s tim :zubo:
Herp
Nikki Gauda

Post 15 Oct 2011, 22:54

Almost Rosey » wrote:A ne bi te interesirali brzosušeći lakovi? Mislim, ako nanseseš tanji sloj, svi su danas, više-manje, brzosušeći :ne zna: a postoje i oni koji u nazivu imaju nešto tipa "quick-dry" or sth. Ja koristim Catrice lakove ( :cerek: ) i nanosim ih u tankom sloju, i taman dok nalakiram svih deset prstiju, mogu nanositi drugi sloj (ako se baš žurim, odaberem one nijanse koje ne izgledaju kriminalno ni jednoslojno). Mislim, instantno sušenje je "isplativo" ako doslovno lakiraš jedan nokat, ako lakiraš svih deset, neki random lak ima vremena osušiti se.

Trenutno imam London's weather forecast :cerek:

Imam i tih brzo sušećih nekoliko komada, ali i njima treba barem pola sata do trenutka kad s tim prstom mogu napraviti bilo što, uključujući i, šta ja znam, obuvanje tenisica ili svlačenje traperica bez da mi ostaju tragovi ili čak da se sve razjebe.

Imam i nekih starijih lakova koji su mi ful dragi ali s njima ne smijem pomišljati ni na odlazak u krevet prije isteka barem sat vremena od lakiranja, cjelokupna posteljina mi se preslika na njih. :ne zna:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Almost Rosey

Post 15 Oct 2011, 23:10

Aha, kužim. Onda nemam što pametno reći, jerbo se i ja suzdržavam od korištenja noktiju neko vrijeme nakon lakiranja. Doduše, to izbjegavam i inače, jer ne koristim one pod- i nadlakove pa mi je jedan zajebaniji smičak dovoljan da sve ode u vražju mater.
MadnessInMethod

Post 15 Oct 2011, 23:39

brzosušeći nadlak.
dakle, prvi sloj na svih 10 prstiju. drugi sloj na svih 10 prstiju. dok se dođe do prsta br. 10, prst br. 1 je spreman za nadlak - recimo,poshe je čarobnjak. 5 minuta i lak je tvrd ko kamen. nažalost, nabavljiv samo preko ebaya i ne produžuje trajnost laka (drugi-treći dan se izližu vrhovi).
zato essence better than gel nails top sealer (yup, to je sve naziv) imate u svakom boljem kozmu, dm-u, mülleru... treba mu 10 minuta do pune osušenosti, ali zato lak traje i traje i traje i traje...
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Gazda

Post 16 Oct 2011, 01:23

Almost Rosey » wrote: Trenutno imam London's weather forecast :cerek:

edit: hoću reći, nemam iskustva s tim :zubo:
Nemaš. To je London Cholera.
Pješčana

Post 16 Oct 2011, 15:57

ne znam kako vi, ali ja svoje friškonalakirane nokte posušim s fenom. i spremna za daljnje pobjede puno brže.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A.P.
Cactus

Post 17 Oct 2011, 18:48

Herp » wrote:MOLIM UPIOMOČ.

Volim lakirati nokte ali to skoro nikad ne radim jer nemam vremena čekati da se osuše, osim ponekad kad zasjednem na forum. A to je nekako sve rijeđe i rijeđe. :D

Pa me zanima, postoji li nešto što osuši lak, onak, instantno. :cerek:

Malo sam guglala i našla ovo: http://www.folica.com/spa-and-body/mani ... zmap=F8268

Ima li netko iskustva s tim, ili nečim sličnim?

Ako je čemu, da odmah zovnem Đepiku da mi kupi. :D

Imaš u bilokojem bolje opremljenom dmu ili kozmu essenceove sprejeve za brzo sušenje. Odvešču te u šoping dočim se vratim.
A drugi narodski trik je da si pustiš hladnu vodu po ruci, to je za siromašne, pa i treba nešto duže da se osuši nego kad pošpricaš sprejem.

Iako, ako imaš lakove kojima treba sat vremena da se osuše, onda ih baci, 15-20 minuta bi trebao bit maksimum.
Herp
Nikki Gauda

Post 17 Oct 2011, 18:53

A.P. » wrote:

Imaš u bilokojem bolje opremljenom dmu ili kozmu essenceove sprejeve za brzo sušenje. Odvešču te u šoping dočim se vratim.
Skoro sam te pitala tko si :tklupa: :o al nakon što sam pročitala ovu rečenicu par puta uspjela sam sfatit :Pametna: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
A.P.
Cactus

Post 17 Oct 2011, 19:00

Herp » wrote: Skoro sam te pitala tko si :tklupa: :o al nakon što sam pročitala ovu rečenicu par puta uspjela sam sfatit :Pametna: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:
Kako sam ponosna! :cerek:

U svakom slučaju, na ovoj temi oštro ću se protivit politici uvodnog posta i moderatorskom stavu prema lakovima za nokte, te ću isti argumentirano branit krvlju. :kava:
Pješčana

Post 17 Oct 2011, 19:28

A.P! :cheer:
jao, otvorim forum i mislim si ko je ovo novi?
a to Afrika!!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
bliss

Post 17 Oct 2011, 19:47

Pješčana » wrote:
jao, otvorim forum i mislim si ko je ovo novi?
Amateri :kava:
A.P.
Cactus

Post 17 Oct 2011, 19:49

Drago mi je da sam donijela sreću i radost :kava:
Beta ženka

Post 17 Oct 2011, 19:59

Jednom sam imala ovakvu nijansu od Oriflamea:

Image

Image

Našla sam ovaj identične nijanse.
:cerek:
Boja je nešto nit' plavo nit' zeleno, nego između - ma predobra!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Herp
Nikki Gauda

Post 17 Oct 2011, 20:04

Beta ženka » wrote: :cerek:
Imao je Mahnattan cijelu seriju takvih prije nekih 10-15 godina (a možda još uvijek, nisam dugo gledala) - presijavali su se ovisno o kutu svjetlosti, ti plavo-zeleni su bili prejebeni. :D
Almost Rosey

Post 17 Oct 2011, 22:22

Almost Rosey » wrote:Ovoj temi fali Afrika paprika :tuzni:
Image

Also, da, zaboravih na ovo s hladnom vodom :misli:
Danas sam ukeljala kažiprst kojeg sam "samo popravljala" prije oblačenja jakne :rolleyes:

beto, meni je to grozno, oprosti :zubo:
Beta ženka

Post 18 Oct 2011, 09:55

Herp » wrote:
Imao je Mahnattan cijelu seriju takvih prije nekih 10-15 godina (a možda još uvijek, nisam dugo gledala) - presijavali su se ovisno o kutu svjetlosti, ti plavo-zeleni su bili prejebeni. :D
Fala na hintu, baš ću obratiti pažnju na njihove police. :)
Almost Rosey wrote:beto, meni je to grozno, oprosti :zubo:
No problem, de gustibus et coloribus... :mig:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Gazda

Post 18 Oct 2011, 10:46

Beta ženka » wrote:Našla sam ovaj identične nijanse.
:cerek:
Ove slike su klasični primjer, drage ljepotice, zašto se ne bi smio stavljati lak. Pogledajte te prste, naboraniji su od skrotuma koji je upravo bio izložen vodi. Drečeći lak samo privlači pažnju na njih.
Beta ženka

Post 19 Oct 2011, 13:06

Gazda » wrote: Ove slike su klasični primjer, drage ljepotice, zašto se ne bi smio stavljati lak. Pogledajte te prste, naboraniji su od skrotuma koji je upravo bio izložen vodi. Drečeći lak samo privlači pažnju na njih.
Skrotum ti je u gaćama. :zubo:

Nego, u pravu si - svakako je za skrotumaste prste bolji tamni lak, tipa bordo ili smeđi. :p
I puno hidratantne kreme.

A ovo mi je zakon, imam od essence onaj prozirni, "harte nägel", koji kakti "izbjeljuje", i nokti su mi prozirni do neonsko-plavkasti, ovisi o svjetlu/sjeni i kutu gledanja. A u disku izgledaju ovako :cerek: :

Image
Gazda

Post 19 Oct 2011, 13:08

Alien.
Pješčana

Post 19 Oct 2011, 13:19

isse, ne bi ovo nosila ni '89, dok je Madonna bila najpopularnija :rolleyes:
Beta ženka

Post 19 Oct 2011, 16:47

Pješčana » wrote:isse, ne bi ovo nosila ni '89, dok je Madonna bila najpopularnija :rolleyes:
Vjerojatno ne bi ni znala dok ne bi došla pod UV svjetla. :zubo: A men' to bilo zakon, slučajno se našla u nekom disku i odmah čekirala nokte... Jebeno.

Inače, proziran je i pod nekim uglovima vuče na plavo:

Image
  • Information