tek sad se vidi koja steta sta su tukli bih. jel ovo argentina s iksom protiv irana ide dalje?
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
..ma nisam, ali cuj.. argentina, pa ovo tuce moja ulica..
nemaju veze. mogu samo nesto napravit muljavljenjem. nijemci ili francuzi ili nizozemci im siknu tri gola dok ovi ne izgovore.. ke pasa?
eto kako treba malo gledat. da sam znao da je argentini dovoljan iks, igrao bih iks u glavu..
s nigerijom kad budu igrali igram x2.
drugo su njemci, hol, francuzi.. to je gladno golova....a unda » wrote: ..ma nisam, ali cuj.. argentina, pa ovo tuce moja ulica..
nemaju veze. mogu samo nesto napravit muljavljenjem. nijemci ili francuzi ili nizozemci im siknu tri gola dok ovi ne izgovore.. ke pasa?
eto kako treba malo gledat. da sam znao da je argentini dovoljan iks, igrao bih iks u glavu..
s nigerijom kad budu igrali igram x2.
evo ga.. pih
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
šta? da je zavrsilo 0-0 i argentina izgubi od nigerije 2-0 ostala bi na 4 boda
Nigerija bi bila ispred njih i recimo Iran ako tuče Bosnu.
Ili Bosna s dvije pobjede. Ili Bosna ako danas igra neriješeno a u zadnjem tuče Iran.
Bilo je bezbroj mogućnosti po kojima bi Argentina mogla ispast da ih Messi nije spasio...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ne kažem da ne postoji opcija, nego da mogu kako hoće.. tako misle, tako se ponašaju, a vjerovatno i jest takoEuklid » wrote:
šta? da je zavrsilo 0-0 i argentina izgubi od nigerije 2-0 ostala bi na 4 boda
Nigerija bi bila ispred njih i recimo Iran ako tuče Bosnu.
Ili Bosna s dvije pobjede. Ili Bosna ako danas igra neriješeno a u zadnjem tuče Iran.
Bilo je bezbroj mogućnosti po kojima bi Argentina mogla ispast da ih Messi nije spasio...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Imam sistem 3/6 a 1. par već pogođen... još samo 2 od 5... 
Na drugom listiću sam fulao (3 gola) ali je isto sistem 3/6 pa smo još uvijek na životu...
Messiiii

Na drugom listiću sam fulao (3 gola) ali je isto sistem 3/6 pa smo još uvijek na životu...
Messiiii
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-