SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
pa ono, bilo je to bas igracki, italija je trebala dva gola razlike za sve rijesit, pa ono aj, dosta je i jedan.. nema se tu sta falit, fiks cisti..Zmaj021 » wrote:
tako to ide.. kvote ispod 2 ozbiljan igrač ne igra
e sad, ako si ti to igro, niš mi nije jasno
ko zna kolko ce sutra golova dat bosanci da i tamo igram na golove..
mozda 1u2, a?
ma ko ce znat bosancima. prije mjesec-dva je prštilo koliko su se svađali.. haj ti znaj kakva je sad atmosfera kod njih...a unda » wrote: pa ono, bilo je to bas igracki, italija je trebala dva gola razlike za sve rijesit, pa ono aj, dosta je i jedan.. nema se tu sta falit, fiks cisti..
ko zna kolko ce sutra golova dat bosanci da i tamo igram na golove..
mozda 1u2, a?
iz keca u kec.. 6 kvota
nisam gledao nigeriju. ko zna kako ona igra. nula nula s iranom.. trebali bi to bosanci tuc..Zmaj021 » wrote:
ma ko ce znat bosancima. prije mjesec-dva je prštilo koliko su se svađali.. haj ti znaj kakva je sad atmosfera kod njih.
iz keca u kec.. 6 kvota
to i ja kontam..a unda » wrote: nisam gledao nigeriju. ko zna kako ona igra. nula nula s iranom.. trebali bi to bosanci tuc..
ne znam kako je taj par naveden tu gdje igraš.. iz bosne u bosnu, kvota 6. kolika je kvota kod tebe?
pa nije ti ovo uopce ludo. ovo je za stavit pare..karambol » wrote:Nigerija - BiH , 2/2
![]()
Ova ostala 2 para, 1/1
Broj golova...Argentina, više od 5; Njemačka, više od 5; BiH, 2-3...
Ko se nije skrio, magarac je bio...
kolko je to u kvoti?karambol » wrote:Nigerija - BiH , 2/2
![]()
Ova ostala 2 para, 1/1
Broj golova...Argentina, više od 5; Njemačka, više od 5; BiH, 2-3...
Ko se nije skrio, magarac je bio...
da, ja sam mislio da pise bih-nigerija. iz bosne u bosnu? kod mene je.. 3,15.Zmaj021 » wrote:
to i ja kontam
ne znam kako je taj par naveden tu gdje igraš.. iz bosne u bosnu, kvota 6. kolika je kvota kod tebe?
ne zelim uopce razmisljat o toj sici..
da, ništa....a unda » wrote: da, ja sam mislio da pise bih-nigerija. iz bosne u bosnu? kod mene je.. 3,15.![]()
ne zelim uopce razmisljat o toj sici..
zajebah se.. kvota 6 je da bih pobijedi u oba poluvremena.
radije bih digao broj golova na bih, a spustio na jednom od ona dva..
ovo prvo mi je bezveze.. tu izi
jelda, prelako.Zmaj021 » wrote:
radije bih digao broj golova na bih, a spustio na jednom od ona dva..
ovo prvo mi je bezveze.. tu izi
pas sam nesto gledao sistem 6 od 9. sa jedno tri fiksa, a ovo ostalo sve koeficijenti uglavnom veci od 4. prodje li, lova brale, lova..
a sve sa dvi kune.. :zubo :
lako za pivu.. neg ovaj unda zarazan
2 kune.. to je nekih 32 dinara.. 10 denara, 5 guldena.. moglo bi se neš i odigrat..a unda » wrote: jelda, prelako.prvu varijantu bi trebalo stavit fikseve i onda sljedecih sest utakmica sistem 4od 6 velki koeficijenti..
pas sam nesto gledao sistem 6 od 9. sa jedno tri fiksa, a ovo ostalo sve koeficijenti uglavnom veci od 4. prodje li, lova brale, lova..
a sve sa dvi kune.. :zubo :
naajdraze mi je kad raspisem sistem, kombinacije, stavim dvi kune i onda mi javi moguci dobitak od 85 000 000 kuna ili da je koefcijent prevelik i ne da mi uplatit..
samo mi hrani maštu.. racionaliziram uveliko.. za jednu kutiju mogu uplatit 6 tiketa, jebote.. šest....a unda » wrote: naajdraze mi je kad raspisem sistem, kombinacije, stavim dvi kune i onda mi javi moguci dobitak od 85 000 000 kuna ili da je koefcijent prevelik i ne da mi uplatit..![]()
-
visekratni klon
Meni nema prvenstva ovih dana i uživam.
Ok, ne znam što radim na ovoj temi. 
susjed je naime nestao i nemam pojma gdje je, gotovo pa brinem, jel u zatvoru, na otoku ili u bolnici.
mater mu dolazi tu, al on je nestao ono popodne prije kameruna. 
susjed je naime nestao i nemam pojma gdje je, gotovo pa brinem, jel u zatvoru, na otoku ili u bolnici.
Danas dobio pivo zbog Kostarike... 
Imam filing da će Bosna dobit 2/2 jer su prvu igrali s kočnicom. Ove će zbunjole pregaziti, ako ih Sušić ne bude motivirao duže od 7 minuta...
Nigerijci, svi su oni (Afrikanci) kao djeca. Vole se igrat, zajebavat...nije to ništa ozbiljno, ali mogu zajebat stvar ukoliko netko zna od njih napraviti složnu škvadru. Ovi mi ne izgledaju tako. Mrvu bolje od Kameruna.
Argentina i dosadni Iranci...Gaučosima fali nekoga napucat golovima da bi sebi napucali ego. Ovi su, unatoč autobusnoj obrani, kao stvoreni za to.
Nijemci pak, prema najozbiljnijoj afričkoj ekipi, neće imati milosti i ako im ovi daju priliku lomit će ih do zadnje minute što je, cca 5 komada...
Moglo bi sve biti izokrenuto. Iran uzme bod Argentini, Bosanci se prije tekme posvade na pasmater svak sa svakim i vesela Nigerija ih isprati kući s 3+ iza leđa, a Švabe...najgore što im može biti je x na poluvremenu...

Imam filing da će Bosna dobit 2/2 jer su prvu igrali s kočnicom. Ove će zbunjole pregaziti, ako ih Sušić ne bude motivirao duže od 7 minuta...
Nigerijci, svi su oni (Afrikanci) kao djeca. Vole se igrat, zajebavat...nije to ništa ozbiljno, ali mogu zajebat stvar ukoliko netko zna od njih napraviti složnu škvadru. Ovi mi ne izgledaju tako. Mrvu bolje od Kameruna.
Argentina i dosadni Iranci...Gaučosima fali nekoga napucat golovima da bi sebi napucali ego. Ovi su, unatoč autobusnoj obrani, kao stvoreni za to.
Nijemci pak, prema najozbiljnijoj afričkoj ekipi, neće imati milosti i ako im ovi daju priliku lomit će ih do zadnje minute što je, cca 5 komada...
Moglo bi sve biti izokrenuto. Iran uzme bod Argentini, Bosanci se prije tekme posvade na pasmater svak sa svakim i vesela Nigerija ih isprati kući s 3+ iza leđa, a Švabe...najgore što im može biti je x na poluvremenu...
-
- Information
-