..a da?Zmaj021 » wrote:gooooooooooooooooooooool 2:1, PPPPP.. Padavičaaar
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
ne znam. ovo je bio nesto ziheraski listic. mislim, prolaze ovi veliki koeficijenti, pa nije valjda da cu past na najmanji, 1,9 da nece bit tri + gola kurosi, kore i nindze.Zmaj021 » wrote:šta sutra igrat, a unda
ovo je bio samo psiholoski listic, ono osjecaj pobjede i tako to..
osim, ako argonauti sve ne sjebu, a nindje ne budu citavu utakmicu trcali ko munjeni sami oko sebe..
..a jedan sam pao sad, 1u2.. to sam se isao pokrivat ako urugvajci ne tuku..Zmaj021 » wrote:šta si još odigrao?
kolumbija 3+ mi je proslo i i grcka 2u1.
i..
eto, znao sam da igraš i kontra, zna-o..a unda » wrote: ..a jedan sam pao sad, 1u2.. to sam se isao pokrivat ako urugvajci ne tuku..
kolumbija 3+ mi je proslo i i grcka 2u1.
i..jedan veliki..do sad mi prolazi. ali ima toliko toga da je samo pitanje kad ce past..
šta ima još na velikom?
..aj ti lec. necu ni ja gledat. ko zna sta ce bit. bolje na miru ujutro vidjet kako je zavrsilo..Zmaj021 » wrote:gdje gledat i grčku.. rano ustajem.. al ako će japanci nastupat u tradicionalnoj, crnoj, nošnji.. jel to imaš neke insajderske..
mislim, ono, gledat grke i japance.. euripid, sofoklo i eshil protiv kabukija.. to samo lut moze gledat i razumjet sta se zbiva, lut..
..a unda wrote: ..aj ti lec. necu ni ja gledat. ko zna sta ce bit. bolje na miru ujutro vidjet kako je zavrsilo..
mislim, ono, gledat grke i japance.. euripid, sofoklo i eshil protiv kabukija.. to samo lut moze gledat i razumjet sta se zbiva, lut..![]()
do kraja neću gledat, garant.. već sam lipso.
..a nije kontra nego sam se isao pokrivat..koeficijentima od po 30..
ma ima jos toga..sve do dvajstreceg. ako ne padnem jos danas, padam sutra, sigurno..mogu se kladit na to..
pa ja, za javnost varijante 6+, a u šteku....a unda » wrote: ..a nije kontra nego sam se isao pokrivat..koeficijentima od po 30..
ma ima jos toga..sve do dvajstreceg. ako ne padnem jos danas, padam sutra, sigurno..mogu se kladit na to..
umoran, umoran.. jedva gledam.. idem polako. pozdravi eksaču
..pa ima ovdje i plus sest, ima svasta..Zmaj021 » wrote:
pa ja, za javnost varijante 6+, a u šteku..
umoran, umoran.. jedva gledam.. idem polako. pozdravi eksaču
aj ti u krpe, aj..
ja cu samo pogledat kako je pocelo..o djeco starog kadma mladi ogranci.. i.. cin, cin, hhhhaaaaa sijuiha niki hhaaargaha, tum, tum, cin, cin..
-
- Information
-