SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Nemoj me tirat da ti plotan ovisnost brzine o putu kod horizontalnog hica...a unda » wrote: ..ma, pusti ti, po njemu metak nakon sto metara ne ubija. jebo ti takvu racunicu..
pa vrlo slicna rekao sam. a i ima tu jos faktora. mislim, naravno da metak nece jos jednom probit zvucni zid kad padne..MightyMe » wrote: Dobro je zmaj pogodija, oko 320 km/h. Najjednostavnije, stvar je u tome šta ga zrak koči i kad ide gori i kad ide doli pa onda po zakonu o očuvanju energije nemoš nikako reć da će bit ista brzina.
samo ti daj.
Ali nije vrlo slična, kako si to uspija zaključit? 
Jedini faktori su oblik i masa. Nema drugih faktora. A pošto su ti faktori slični, to ti je to.

Jedini faktori su oblik i masa. Nema drugih faktora. A pošto su ti faktori slični, to ti je to.
Ne znan jel se zajebaješ, ali više manje bi ovo trebala bit istina...a unda » wrote: samo ti daj.kad ispalis metak u zrak, dovoljno ti je otvorit kisobran i siguran si..
a eto. da su u kladarama znali da ce bit toliko sansi, bez brige ne bi bio, tolki koeficijent.. bilo bi i njih trta..
ali, eto, nevoljna statistika je opet bila na njihovoj strani. uglavnom.
ima faktora..vlaga, vjetar..sta jos?MightyMe » wrote:Ali nije vrlo slična, kako si to uspija zaključit?
ok, ok, nisu vrlo slicni, ali dovoljno slicni, sasvim dovoljno..
sve što leti visoko, nisko pada.. računica je jasnaMightyMe » wrote:To je neki pederski utjecaj, da ćemo ga zaboravit.
Evo, Glocku izleti metak brzinon 375 m/s, a vrati se s 90 m/s. Sad koliko je to dovoljno slično...
Noć.
eh, pederski. blazena bura, blazena..MightyMe » wrote:To je neki pederski utjecaj, da ćemo ga zaboravit.
Evo, Glocku izleti metak brzinon 375 m/s, a vrati se s 90 m/s. Sad koliko je to dovoljno slično...
Noć.
bas 90? ko je to mjerio?
pa dovoljno. mozda sljem nesto ublazi. mozda. kako koji. a kolko ublazi, trebao bi to provjerit pa javit kako je proslo sa i bez sljema..
..ma da, da, naravno, 95%..znao sam ja odma, tebi je svejedno jel ti padne na glavu kilo zeljeza il kilo perja. ono, fizika, zakon i to.. nema tu price..MightyMe » wrote:Sa' bi ti mene malo zajebava, jel?
Stvari su jasne. Terminalna brzina za metkolike predmete je cca 90 m/s. I metak, konkretno ovaj iz Glocka, izgubi 95% energije kad se vrati nazad.
-
visekratni klon
Eto ga na, neke krave pojačavaju pjevanje sad, a bio je mir. 
..svi idu lec. je ce se naradit sutra. da sam im ja sef, dao bih im slobodan dan, vise bi mi tako posla napravili. 
evo, idealno na miru u ova medjudnevna doba napravit misticni listic..
grcka japan? nema sanse da to idem pogadjat.
ostaju dvije utakmice, bjelokosna obala kolumbija i urugvaj engleska.
evo, idealno na miru u ova medjudnevna doba napravit misticni listic..
grcka japan? nema sanse da to idem pogadjat.
ostaju dvije utakmice, bjelokosna obala kolumbija i urugvaj engleska.
-
visekratni klon
Onda ću leć...a unda » wrote:..i sta kad docekas?
Ajme ala su popizdili tek sad, sjeli na trubu i urlaju. A bio je mir, koji vrag
pa okle im truba, doveli auto u grad
škripanje guma, pa koji vrag rade
a ono, razlog za festu. nisu sigurni zasto, ali nije bitno..visekratni klon » wrote:Eto ga na, neke krave pojačavaju pjevanje sad, a bio je mir.
-
- Information
-