SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
Rekla ja zamalo pet nula. Jebote, niam ovo očekivala. e sad mogu počet trtarit što me čeka noćas.
..vidjet ces za koji dan.miky0 » wrote:Unda, a, jeli sad vidis koliko smo jaci od mehika?
bolje bi bilo da ne prodjemo dalje. cekat ce nas najvjerojatnije nizozemci. ako bude ta utakmica, kladim se na dva gola razlike za nizozmce. najmanje. da postoji oklada za masakr, kladio bih se na to.
bolje posteno ne proc, nego se osramotit poslije..
-
visekratni klon
Ako je ono bio apaurin, ovo je ectasy.
I onda je moj avatar loš...
I onda je moj avatar loš...
pa rekao sam ti da je moguc koji histerican izlet.
ono, malo se proveselit, ali nema bas nekog zadovoljstva ovdje. mehikanci, ako su gledali ovu utakmicu, vjerojatno trljaju ruke i zajebavaju se..
mehikanci ce to sve smirit..
Aj ne kaki, jesi jucer reka da je mehiko jaci od nas jer je osta s nulom protiv brazila? Jesi. E pa po toj tvojoj logici smo mi bolji od mehika, jer smo dali 3 gola vise od njih kameruncima..a unda » wrote: ..vidjet ces za koji dan.
bolje bi bilo da ne prodjemo dalje. cekat ce nas najvjerojatnije nizozemci. ako bude ta utakmica, kladim se na dva gola razlike za nizozmce. najmanje. da postoji oklada za masakr, kladio bih se na to.
bolje posteno ne proc, nego se osramotit poslije..
e, da je mehiku bilo igrat protiv deset igraca..miky0 » wrote:
Aj ne kaki, jesi jucer reka da je mehiko jaci od nas jer je osta s nulom protiv brazila? Jesi. E pa po toj tvojoj logici smo mi bolji od mehika, jer smo dali 3 gola vise od njih kameruncima
a cuj, da sam na tvom mjestu i da sam tako siguran kao ti, ja bih stavio sto eura na pobjedu hrvatske protiv mehika..
-
visekratni klon
Šta je tebi, veleizdajničeEuklid » wrote:Ova je utakmica s najvise udaraca po golu i u okvir gola na SP a samo 4 gola.
Pa nabijem ih... i ove seprtljave Kamerunce takodjer...
Kladio se biće na Kamerun
..a unda wrote: pa rekao sam ti da je moguc koji histerican izlet.![]()
ono, malo se proveselit, ali nema bas nekog zadovoljstva ovdje. mehikanci, ako su gledali ovu utakmicu, vjerojatno trljaju ruke i zajebavaju se..
mehikanci ce to sve smirit..![]()
samo da taj pon što prije dođe i ovo prođe bez incidenata
ovi moji kreteni su nalozili teve do daske, vani jel i ne znam jel se deru jer su pijani il su pijani jer se deru. i ne misle stat skoro izgleda..visekratni klon » wrote:
Šta je tebi, veleizdajniče
Kladio se biće na Kamerun
samo da taj pon što prije dođe i ovo prođe bez incidenata
bez incidednata? sto se mene tice, nek se slobodno medju sobom poubijaju, samo da to ostane u njihovom krugu, da ne ide sire..
-
visekratni klon
Ovdje je neobičan mir cijeli dan i znam da ću to platiti ako ne noćas onda sutra i nemam gdje pobjeć jer je blagdan...a unda » wrote:
ovi moji kreteni su nalozili teve do daske, vani jel i ne znam jel se deru jer su pijani il su pijani jer se deru. i ne misle stat skoro izgleda..
bez incidednata? sto se men tice, nek se splobodno medjusobom popubijaju, samo da to ostane u njihovom krugu, da ne ide sire..
Kod tebe je zadnji put bio mir, to na smjenu.
Pa naravno da mislim na incidente kraj mene, jebe mi se za one koje me ne diraju.
imam i ja takvih pacijenata u komšiluku.. veselili se na prvoj utakmici ko da je božić....a unda wrote:
a gledaju oni.. gledaju oni u pod, traze di im je ispalo ono inteligencije sta im je ostalo.. imaju osjecaj da im nesto fali, a nisu sigurni sto..
edit: ovdje krelci pucaju za božić
-
- Information
-