aj da neko skuži..karambol » wrote:
E, zajeban taj Victor Felipe Zamalo. Priča mi jedan mornar da je native indian. Mal, nabit ko stari Obodin frižider, al ima felš koji nitko ne može pročitati. Zabit će on još koji.
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
ja, ja, a ni unda nije lud..
-
visekratni klon
..ono, spanjolci propuh. propuh bili, propuh ostali. jedino jojebate, jel ja to dobro vidim.. steta sto nemam net kladjenje..spanjolska australija, pobjeda australije koeficijent.. 16,2!
sutra ce past na pola. ali opet, sutra to ide na listic bude li bilo vise od 6..7..
16,2? na pobjedu australije? dvi kune, dobis trisdvi, kupim dvi konzerve za pase i macke, slaju na stapici, lizes i jos ti ostane masu za kladit se po dvi kune..
sutra ce past na pola. ali opet, sutra to ide na listic bude li bilo vise od 6..7..
16,2? na pobjedu australije? dvi kune, dobis trisdvi, kupim dvi konzerve za pase i macke, slaju na stapici, lizes i jos ti ostane masu za kladit se po dvi kune..
-
visekratni klon
Koji komšija i o čemu ti. Imaš nekad neke izjave koje totalno me ostave u čudu. Nadam se da nitko na ovom forumiću ne misli da ga gledam kao jebača. Jesmo završili
predlažem undine biljkevisekratni klon » wrote:
Koji komšija i o čemu ti. Imaš nekad neke izjave koje totalno me ostave u čudu. Nadam se da nitko na ovom forumiću ne misli da ga gledam kao jebača. Jesmo završili![]()
![]()
ma zajebano je to objasnjavat.. imam stari teve kojeg mogu gledat samo spojenog na onu digitalnu kutiju, a to je opet spojeno na stari vhs video jer mi nema prikljucka za antenu u teve..Zmaj021 » wrote:unda opet koristi antenu za tv..
..pa na kraju koristiš tranzistor na ukt.. skužio sam ja to..a unda » wrote: ma zajebano je to objasnjavat.. imam stari teve kojeg mogu gledat samo spojenog na onu digitalnu kutiju, a to je opet spojeno na stari vhs video jer mi nema prikljucka za antenu u teve..
..eks, opali mu jos neki razigraniji avatar, nek dobije morsku bolest, nek nakrivljava monitor..Zmaj021 » wrote:eksačo niš nisi skužila.. skrenula si desno još kod albukerkija..
a i rekoh ti da onaj havatar čudno utiče..
Zamorano, Zamalo.. čileanska škola je čudo, ču dokarambol » wrote:Euklide, 5:2 je, zovi rUndu.Zamalo ih je utrpo par komada za Čile...
-
visekratni klon
tebe kužim rjeđe od mikija, priznajem.Zmaj021 » wrote:eksačo niš nisi skužila.. skrenula si desno još kod albukerkija..
a i rekoh ti da onaj havatar čudno utiče..
nisam ja ni reko da nije.. dobro udara..
Ti mene ne kuzis
-
visekratni klon
ne ispiđžujte me, dovoljno su me ispizdili na žk. 
..a unda » wrote: ..eks, opali mu jos neki razigraniji avatar, nek dobije morsku bolest, nek nakrivljava monitor..![]()

..a nu listica. barem po ovom kako sada stvari stoje.
brazil kamerun.. kamerun ne daje gol... 1,45
hrvatska mehiko x .. 3,15
cile niskozemska x .. 3,40
spanjolska australija 2.. 16,2
ukupni koef.. 251,5779
dvi kune stavis, pesto pospremis u dzep..
ide ovo sutra za dvi kune ako ovako ostane..
brazil kamerun.. kamerun ne daje gol... 1,45
hrvatska mehiko x .. 3,15
cile niskozemska x .. 3,40
spanjolska australija 2.. 16,2
ukupni koef.. 251,5779
dvi kune stavis, pesto pospremis u dzep..
ide ovo sutra za dvi kune ako ovako ostane..
-
- Information
-