za 2 kune ovako se odvalit.. ma gdje to ima?..a unda » wrote: e, mandzo.. on isto ima zadatak da ga neko udre nogon u gujicu, a on.. glava u pod i trc na balun.
ako ce skakat na centarsutove, isto se ima zaletit i skupa s balunom ima svaki put zavrsit u branku.. pa nek im golman onda brani balun zajedno s mandjukicem, nek se ita, baca, nek vice stoj..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
eto ga na... čim ne gledam utakmicu odmah kiša golova...
bio sam na terasi i servisirao paciklo pa sam svakih 5 minuta utrčavao u kuću kako su padali golovi... dok se nisam razbio preko štoka...
s obzirom da mi španjolska - čile treba bar 6 golova nema šanse da gledam utakmicu...
bio sam na terasi i servisirao paciklo pa sam svakih 5 minuta utrčavao u kuću kako su padali golovi... dok se nisam razbio preko štoka...
s obzirom da mi španjolska - čile treba bar 6 golova nema šanse da gledam utakmicu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ne znam, ne znam.. ne bi ti potencira da si lud.. neki stimulansi su tu u igri.. ako se ti baviš životinjama, ko se bavi biljem.. i kakvim?..a unda » wrote: ..ma nema tu veze dvi kune. ovo je gratis s moje strane.. i bez dvi kune.
eksačo, nervozi me ovaj tvoj havatar..visekratni klon » wrote:Unda, ma jese ti to kladio na Hrvatsku
biciklo se servisira u dnevnoj, paceruEuklid » wrote:eto ga na... čim ne gledam utakmicu odmah kiša golova...
bio sam na terasi i servisirao paciklo pa sam svakih 5 minuta utrčavao u kuću kako su padali golovi... dok se nisam razbio preko štoka...![]()
6 golova? pa to ti je 3:3, sta je to, u cas..Euklid » wrote:eto ga na... čim ne gledam utakmicu odmah kiša golova...
bio sam na terasi i servisirao paciklo pa sam svakih 5 minuta utrčavao u kuću kako su padali golovi... dok se nisam razbio preko štoka...![]()
moras gledat i dat svoj doprinos, usmjerit stohastiku, natjerat malo da determinsiticki kaos radi za tebe, slat vibre, a to nemos akos drcat..
mislim, ako ces se nervirat, to ti je bezveze. budi sretan sta se nerviras sta si samo sto kuna izgubio. kamo srece da se moze sve sa sto kuna ispravit.. ko ih jebe.
..kladio se da ce na utakmici past najmanje pet golova. iskreno, sto se mene tice, moze bit i sedam nula za kamerun ili 23:5 za hrvatsku..visekratni klon » wrote:Unda, ma jese ti to kladio na Hrvatsku
nije, al mu treba dobra igra hrvatske.. eto ti revolucionara od dvije kunevisekratni klon » wrote:Unda, ma jese ti to kladio na Hrvatsku
-
visekratni klon
ali mene predstavlja.
Zmaj021 wrote:
nije, al mu treba dobra igra hrvatske.. eto ti revolucionara od dvije kune![]()
ja. nesto poma, tikvica, kukumara, paprika, blitve, salate nesto, cvica nesto ima, ima koji kupus, rastika..Zmaj021 » wrote:
ne znam, ne znam.. ne bi ti potencira da si lud.. neki stimulansi su tu u igri.. ako se ti baviš životinjama, ko se bavi biljem.. i kakvim?
još ti samo fali neki smajli što fićuka blago zadignute glave..a unda » wrote: ja. nesto poma, tikvica, kukumara, paprika, blitve, salate nesto, cvica nesto ima, ima koji kupus, rastika..
di to pise? ne treba mi. moze i losa igra hrvatske, jako losa, sto losije to bolje..
sta revolucionar od dvije kune? nego od koliko bi ti? odkad se revolucije mjere lovom, aj otkad?
a da su i revolucije jeftine danas, a cuj, jesu, velka ponuda i jebiga, stas, tako je kako je..
ih, pričaš o jeftinim revolucijama, a meni se učini jeftin revolucionar..a unda » wrote: di to pise? ne treba mi. moze i losa igra hrvatske, jako losa, sto losije to bolje..
sta revolucionar od dvije kune? nego od koliko bi ti? odkad se revolucije mjere lovom, aj otkad?
a da su i revolucije jeftine danas, a cuj, jesu, velka ponuda i jebiga, stas, tako je kako je..
pa ne bas. zbrzao sam i lose pripremio vrtal ove godine. cudo je da uopce nesto i raste. tek slijedi najgore, vrucine, zalivat.. vise dodje vode, nego sta cu ja toga ubrat..
ali, malo me smiruje ceprkat oko zemlje. najbolje razmisljam kad kopam..
..toga sam se jka plasio kod ove utakmice.. teke taktike, mistifikacije, pozicije, postavljanja, dumanja, bauljanja, puste neke znanosti, pizdarije, idi mi dodji mi..
a sta, treba samo trcat, doc do sesnajst metara i pucat jako i u kut..
a sta, treba samo trcat, doc do sesnajst metara i pucat jako i u kut..
nisi me ubro.. možda i namjerno..a unda » wrote: pa ne bas. zbrzao sam i lose pripremio vrtal ove godine. cudo je da uopce nesto i raste. tek slijedi najgore, vrucine, zalivat.. vise dodje vode, nego sta cu ja toga ubrat..
ali, malo me smiruje ceprkat oko zemlje. najbolje razmisljam kad kopam..
inače +1, ranijih godina..
čile vodi 1:0
-
- Information
-