I tarantaču?Beau » wrote: miki će si danas počupat sve dlake od muke
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Modrić i društvo u Manausu će izgubiti tri litre tekućine
Talijani i Englezi su halucinirali u Manausu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Baš su od manjka vode halucnirali...Euklid » wrote:Modrić i društvo u Manausu će izgubiti tri litre tekućine
Dobra fora...
- Euklid
- old school
Meni je onaj milijunski listić propao...
Sad su mi još preostala 3 pojedinačna:
Španjolska - Čile 6+
Hrvatska - Kamerun 6+
Hrvatska - Kamerun penal
Ako ni jedan ne prođe onda već lagano ulazim u sferu gubitka a zna se kako to unda ide dalje... vađenje... pa vađenje vađenja... pa minus na tekućem... pa dugovi... kamatari... odsjecanje jednog prsta... odsjecanje 2 prsta... amputacija ruke... amputacija noge... amputacija... jao...
Crni unda u šta me uvali...
Sad su mi još preostala 3 pojedinačna:
Španjolska - Čile 6+
Hrvatska - Kamerun 6+
Hrvatska - Kamerun penal
Ako ni jedan ne prođe onda već lagano ulazim u sferu gubitka a zna se kako to unda ide dalje... vađenje... pa vađenje vađenja... pa minus na tekućem... pa dugovi... kamatari... odsjecanje jednog prsta... odsjecanje 2 prsta... amputacija ruke... amputacija noge... amputacija... jao...
- Euklid
- old school
aj sad ti reci da nogomet nije namještaljka
ruski golman Akinfejev griješi i griješi i griješi i kad vidi da Koreanci ne mogu zabit ni uza sve greške,
ućera lijepo loptu sam sebi u gol...
ruski golman Akinfejev griješi i griješi i griješi i kad vidi da Koreanci ne mogu zabit ni uza sve greške,
ućera lijepo loptu sam sebi u gol...
sad računaj koliko si puta mogo odigrat po dvije kuneEuklid » wrote:Meni je onaj milijunski listić propao...![]()
..
.. s istim efektom.
ama šta je sad to.. to na t?
Sta sam rekamiky0 » wrote:
Nekako bi se australija-niskozemska trebala narihtat na pobjedu australije. E da je nekako javit niskozemcima kvotu na poraz, svi bi lipo zaradiliosim kladiona, dakako
edit: van persi nije zna da nije smija dat gol. Sad ce to opet australci sredit
Najbolja utakmica sa barem zadnjih 5 prvenstava. Majke ti mile koja je ono sansa bila za australce 
-
- Information
-