Ima li kaki taki, a da vuče na afričkog lava?Zmaj021 » wrote:
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Aj reci da je neutemeljenakarambol » wrote:Jebate, ovo nije dobro nikome...ni Undi, ni Euklidu, ni Kamerunu, ni našim gologuzanima, ni Eksači jer će susjed ludit i pucat kad ne prođemo, ni Mikiju jer ga ispaljuje ta najnovija urota, ni Brazilu jer će ispast pregažen od nekog pa će pucat jedni po drugima te će stat prvenstvo, propast silna lova, nama će opast potrošnja...pa dobro, mamicu mu, koji idiot ne razmišlja dok to tako ispada, ha?
-
visekratni klon
Pliz, neka mi netko pogleda hrt uživo i što ono znači o prikazivanju, pravima, jel do mene ili do njih, zašto nema streama, ajte pliz. 
Ako se to gleda na txt, onda ne mogu, jer mi daljinski nije originalan tvuvisekratni klon » wrote:Pliz, neka mi netko pogleda hrt uživo i što ono znači o prikazivanju, pravima, jel do mene ili do njih, zašto nema streama, ajte pliz.
..pa nemoj se nadat. al te ko tjera?
dakle, dobro je. nek mehiko prodje nerijeseno s nama, ide dalje. jos samo ostaje pitanje oce li kamerun tuc nas i brazil.
nekako ocekujem da ce sad pocet nas patetika. ono..ostavit cemo srce na terenu, ginut cemo, u boj u boj, dole zapata i mozda jos koji historiski poraz koji ce naravno bid dokaz da smo mi moralni pobjednici ovog svjestkog prvenstva.
nme iskljucujem ni koju kolektivnu misu prije neke utakmice u organizacaciji udruge hrvatskih katolickih navijaca zrtava povijesne nepravde razno raznih predzidja.
a druge strane, ako se dogodi da nekvalitetno ne prodjemo dalje, tj s dovoljno primljenih golova i mozda jos kojom pizdarijom, moglo bi se to odrazit da se profesionalni nogomet napokon svrsta tamo gdje mu je mjesto, medju hardkor biznis bez ikakvih dotacija od drustva i drzave. ali bez ikakvih, ni lipe..
fino radit profit i placat poreze, drage moje nogometne lige i haenesovi..
ako ne znate, bavite se necim drugim, ali nema vise sisanja po pet ovaca istovremeno..
-
visekratni klon
Nee, ovdje na netu http://www.hrt.hr/uzivo/ tu je trebao biti video prijenos kako pratih zadnji put na netu utakmicu, jel, a ovaj put nije bilo, ne znam zašto. Piše nešto za hrt4 i 1, al ne kapiram jel to znači da ne prenose utakmice, ne prenose 1 4, a hrt2 da,. ne kapiram ništa, šizim.
Instalirala opet fleš plejer, ali ne da i neće, jebo majku više. Ne znam šta je.
jako dobro.visekratni klon » wrote:Unda, molim te procijeni apaurinsko djelovanja ovog rezultata na sutrašnje stanje u mojoj zgradi.![]()
ocekujem jos jedan izlet nesto histericniji, ali onda definitivno slijedi suocavanje sa realnoscu, dakle moguce krizice, ali sve je to proces, sastavni dio terapije..
pa je slavna hrvatska reprezentacija na to spala? da joj kamerun pusta?
sta mi ne bi pustili kamerunu kad smo mi i onako ispali.
Na mobitelu sam, i ne mogu tu nista vidit, ali najbolje ti je na fhr na nogometu pitat stream neke strane tv, uvik ce ti neko zalipitvisekratni klon » wrote:
Nee, ovdje na netu http://www.hrt.hr/uzivo/ tu je trebao biti video prijenos kako pratih zadnji put na netu utakmicu, jel, a ovaj put nije bilo, ne znam zašto. Piše nešto za hrt4 i 1, al ne kapiram jel to znači da ne prenose utakmice, ne prenose 1 4, a hrt2 da,. ne kapiram ništa, šizim.
Instalirala opet fleš plejer, ali ne da i neće, jebo majku više. Ne znam šta je.
Pardon. Promaklo mi. Mea culpa...
Ma, ajdete...mi možemo zasrat sami sebe. Kao da nam je potreban netko jači ili bolji...
Jebonas mentalitet, mentolnitet, Sjeberina i Bozanić na čelu s Mamićem...(ovo govori Nikšićko iz mene, nisam ja...
Eks, možda su sunčane oluje udrile po antenama i magnetima, vrag zna...?
Zato jer mi imamo jos teoretske sanse, a oni de facto ni to..a unda » wrote: pa je slavna hrvatska reprezentacija na to spala? da joj kamerun pusta?
sta mi ne bi pustili kamerunu kad smo mi i onako ispali.
ne da ni meni. ni ja nista ne razumijem.visekratni klon » wrote:
Ala tebe, da oni prodju, moraju tuc nas, i neka nas dobiju, opet nista nisu napravili ako ne dobiju brazilce zadnju utakmicu. A u to ne viruju ni oni sami. Oni su svoje zavrsili u prvoj utakmici..a unda » wrote: kako? sta? imaju ako nista drugo bolju gol razliku od nas.
Splektarošu, spektaloršu, spetakloršu...kako se kaže, makjavelistički ti je pristup rekao bi ti naš sportski kolega novinar, znaš.
Igraš isto ki taj makijaveli, za one koji ne znaju, to je onaj koji ne bora sredstva da bi došao do cilja....citat završen...
Zamisli radosti u Kamerunu da prođu, a? Ma zamisli...mi bi im gradili škole, otimali naftu, datulje, hranili im djecu, vode donosili, koju puškicu prodali i sve i sve, ali ne bi im dali koji mjesec radovanja zbog obične lopte...tužno je to, tužno...da se priča i o njima, da budu tražene face na pannininini sličkama. I ono najbolje - da dobiju svog Davora Šukera - Lisicu...izaberu ga...ma zamisli...
Uz teske klimatske uvjete za nase, sutra po meni igra sudac, koji ce opet sudit protiv nas, tako da se brazlici zadnju utakmicu lijepo mogu rasteretit i odmarat 
-
- Information
-