SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
strašna priča za rafu markeza.. bora milutinović ga zabunom pozvao u reprezentaciju umjesto jednog drugog markeza, i onda skonto, haj kad je tu, nek igra.. danas, rafa je jedini koji je kao kapiten vodio reprezentaciju na 4 šampionata 

-
visekratni klon
Ne mogu se otet dojmu da je ovo dogovorena utakmica kontra nas, onaj zagrljaj scolarija i mexickog trenera mi je nekako zagonetan 
-
visekratni klon
Dnevno hr možda bude pisalo o tome.miky0 » wrote:Ne mogu se otet dojmu da je ovo dogovorena utakmica kontra nas, onaj zagrljaj scolarija i mexickog trenera mi je nekako zagonetan
meksiko bi imao 6 bodovavisekratni klon » wrote:
Ah. A šta bi bilo da je mehico pobijedio
brazil bi ostao na 3
hr i kam bez bodova..
zakuvalo bi se gadno..

na bet365 još nema novih kvota za ovu grupu.. al pratimo razvoj situacije..

Al kako se ja mogu nadat prolasku nasih, kad nam je zoki premijer. Aj kako

- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
I meni je palo na pamet. Sad je i jednima i drugima dosta nerijeseno u zadnjem kolu.miky0 wrote:Ne mogu se otet dojmu da je ovo dogovorena utakmica kontra nas, onaj zagrljaj scolarija i mexickog trenera mi je nekako zagonetan
A Fred, recimo, nije nijednom pao u sesnaestercu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
I jos je u Brazilu da da podrsku...miky0 wrote:Al kako se ja mogu nadat prolasku nasih, kad nam je zoki premijer. Aj kako![]()
A zna se kako prolaze oni koji uzivaju njegovu podrsku...
Garant, sjebali su nas...dabog pas jeba onog japancaEuklid » wrote: I meni je palo na pamet. Sad je i jednima i drugima dosta nerijeseno u zadnjem kolu.
A Fred, recimo, nije nijednom pao u sesnaestercu...
-
visekratni klon
Unda, molim te procijeni apaurinsko djelovanja ovog rezultata na sutrašnje stanje u mojoj zgradi.

-
visekratni klon
Jel ja dobro čitam da kamerun ima najmanje šanse
da, al to je za pobjednika grupe. u sljedeći krug idu prve dvije repke. čekam te kvote..visekratni klon » wrote:
Jel ja dobro čitam da kamerun ima najmanje šanse
-
visekratni klon
Čitam tamo na Nogometu da ovo znači da idemo doma vjerojatno.
trebaju dobiti i kamerun i meksiko..visekratni klon » wrote:Čitam tamo na Nogometu da ovo znači da idemo doma vjerojatno.
- Euklid
- old school
Aj sad oti tamo i napisi kako si beskrajno sretna zbog toga...visekratni klon wrote:Čitam tamo na Nogometu da ovo znači da idemo doma vjerojatno.
Jebate, ovo nije dobro nikome...ni Undi, ni Euklidu, ni Kamerunu, ni našim gologuzanima, ni Eksači jer će susjed ludit i pucat kad ne prođemo, ni Mikiju jer ga ispaljuje ta najnovija urota, ni Brazilu jer će ispast pregažen od nekog pa će pucat jedni po drugima te će stat prvenstvo, propast silna lova, nama će opast potrošnja...pa dobro, mamicu mu, koji idiot ne razmišlja dok to tako ispada, ha?

-
- Information
-