Postoji li zaljubljenost bez seksa?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:48

Margarita » wrote: Zapravo, nemam pojma što bi to bio loš seks.
Moguće da si jednostavno imala sreće kad to nisi nikad doživjela.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:48

Morticia » wrote:Pa da, ta zaljubljensot u slova je najnajnaj. Stvarno. :cerek: :cerek: :cerek:

Sjećam se da sam svojedobno tako bila zaljubljena i u Herpa. :zubo:
Al' nikad ništa od seksa. :tuzni:
A ako ti unaprijed slovima kaže da mu je mali i da ne može dulje od 3 minute? Odljubiš se bez da probaš??
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:49

Morticia » wrote:
Ha ne znam. Gledajući unazad nisu svi baš bili cvijeće :zubo:
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:50

BoDerek » wrote:
Pa da. I lošiji seks prolazi. Mislim kolko loš može biti seks s nekim od koga treperiš??
Možda postoji takvo što, no nijesam doživila.
bas tako.
mislim kad danas odvrtim film i sagledam sve parametre seksa s doticnim malim, trebao bi biti los. jos je i prekratko trajao, jebemu.
al ja bi dozivjela orgazam samo od njegovog dodira, kamoli jos i penetracije i svastanesto :cerek:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Gazda

Post 19 Oct 2011, 09:52

Morticia » wrote:
Možda ima puno godina pa je zaboravila?

I nije to samo ženski. Kad se "zaljubim" u neku, onda je seks super pa makar dotična samo ležala kao daska i mislila na Englesku.
Margarita

dimnjak » wrote:
Ne može on biti toliko loš koliko ja mogu biti dobra.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

BoDerek » wrote:
Pa da. I lošiji seks prolazi. Mislim kolko loš može biti seks s nekim od koga treperiš??
Možda postoji takvo što, no nijesam doživila.
Pa evo ti recimo primjer s tim "zaljubljivanjem u slova".
Moguće je. Vjerujem da se dogodilo većini onih koji žive i neki virtualni život, prije ili kasnije.
I sad zamisli da pri susretu uživo dođe do seksa i ispadne katastrofa. Kako ne bi mogao ispasti katastrofa, pa i to se događa.
Onako, jednostavno si ne odgovarate fizički, nema dovoljno strasti.
Kako se onda ta zaljubljensot može nastaviti? :ne zna:

Ok, prihvaćam da ste vi možda osobe koje se i ne upuštaju u seks dok nisu sigurne da će on biti dobar, tj. dok se prije seksa nisu i mentalno i fizički dobro upoznale s partnerom, al' jbga, ja sam nešto prizemnija od toga pa su mi se dogodili i ćorci.
Drolja, da. :brukica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Eks

Post 19 Oct 2011, 09:53

Pa ne misli se na susret uživo nego na seksanje s nekim koga već poznaješ uživo, ne? Virtuala i njena RL razočaranja su druga neka priča.
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:54

Margarita » wrote:
Ne može on biti toliko loš koliko ja mogu biti dobra.
pa drug sto bi napisala: dobar seks je u glavi.

zapravo, sve je u glavi. :D
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:55

BoDerek » wrote:
A ako ti unaprijed slovima kaže da mu je mali i da ne može dulje od 3 minute? Odljubiš se bez da probaš??
Pa evo, baš sam ti na ovo odgovorila.
Probaš, shvatiš da je loše i zaljubljensot mine. :ne zna:

Baš zato i tvrdim da postoji zaljubljensot i bez seksa.
Jer ne bih bila zaljubljena u neke da sam odmah znala da si nećemo taktilno kliknuti. Ali nisam znala.
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:57

Morticia » wrote:
Pa evo ti recimo primjer s tim "zaljubljivanjem u slova".
Moguće je. Vjerujem da se dogodilo većini onih koji žive i neki virtualni život, prije ili kasnije.
I sad zamisli da pri susretu uživo dođe do seksa i ispadne katastrofa. Kako ne bi mogao ispasti katastrofa, pa i to se događa.
Onako, jednostavno si ne odgovarate fizički, nema dovoljno strasti.
Kako se onda ta zaljubljensot može nastaviti? :ne zna:

Ok, prihvaćam da ste vi možda osobe koje se i ne upuštaju u seks dok nisu sigurne da će on biti dobar, tj. dok se prije seksa nisu i mentalno i fizički dobro upoznale s partnerom, al' jbga, ja sam nešto prizemnija od toga pa su mi se dogodili i ćorci.
Ne razumijem zbilja. Pa sama činjenica je čovjek sposoban zaljubiti se u jebena slova govori da se zaljubljujemo u osobu, osjećaje, iluziju. Ako je netko nevještiji u krevetu kakve to ima veze sa svim ostalim u što si se zaljubila?? Gle, može bit najgori u krevetu, ali ako nije time naočigled iskompleksiran i ako je u mnogočemu superiorniji od mene, neću ni primijetit da seks ne valja. Mislim hoću, naravno da hoću, al odmahnut ću rukom jer će mi mentalno i dalje biti jebeno seksi.
Gazda

Post 19 Oct 2011, 09:57

ex_anais » wrote:Pa ne misli se na susret uživo nego na seksanje s nekim koga već poznaješ uživo, ne? Virtuala i njena RL razočaranja su druga neka priča.
Znači, govorimo o osobi koju upoznaš u diskoteci ili na radnom mjestu ili u školi?
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:58

ex_anais » wrote:Pa ne misli se na susret uživo nego na seksanje s nekim koga već poznaješ uživo, ne? Virtuala i njena RL razočaranja su druga neka priča.
Ne razumijem ovo baš.
Mislim, može se dogoditi isto i s nekim koga upoznaš u RL. To je pogotovo izraženo u mlađoj dobi, kad obično prođe neki dulji period dok ne dođe do seksa.
Recimo, zaljubiš se u kolegu s faksa, provodite puno vremena skupa, pričate, smijete se, pijete pivo, ali je on dovoljno mlad i sramežljiv da ne pokuša odmah pojebati te.
I zaljubljensot traje, sve je divno.
A kad konačno skupi muda i poljubi te ili ulovi za sisu- katastrofa.

Ne znam, meni se čini da sam ja veći romantik od svih vas zajedno. :durica:
Ispada da se vi nikad niste stvarno zaljubili u nekog s kime se niste jebali. Drolje. :o :rofl: :rofl:
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:59

Morticia » wrote:

ja sam intiuitivna pa to skuzim dost brzo?
il sam samo drolja pa mi je sama pomisao na seks dovoljni stimulans :brukica: :ne zna:

corci su mi se dogodili kad nije bilo zaljubljenosti. i to u sred seksa :facepalm:
krene sve super, strast, klik i onda u jednom trenu zbog neceg hladan tus i ajmo zavrsit i nikad se vise ne cut ni ne vidjet :D
Beau

Post 19 Oct 2011, 10:00

Ma joj fuj mi je to zaljubljivanje virtualno i onda nalaženje. Dogodilo mi se, je, i čak se i nastavilo neko vrijeme u RL. Ali općenito ne bih to ponavljala, prestresno i preimbecilno.
Gazda

Morticia » wrote: Ne znam, meni se čini da sam ja veći romantik od svih vas zajedno. :durica:
Ispada da se vi nikad niste stvarno zaljubili u nekog s kime se niste jebali. Drolje. :o :rofl: :rofl:
Ne...nego se nisu nikad jebale...forumašice, jel..

:kava: :kava: :mirko: :D :grli:
Eks

Gazda » wrote: Znači, govorimo o osobi koju upoznaš u diskoteci ili na radnom mjestu ili u školi?
Nebitno gdje. Ja samo pretpostavljam da postoji privlačnost, a to što Morticia govori je nekakav RL susret u kojem se može ispostaviti da privlačnosti nema.
Ako mi je privlačan, neću stati zato što sam skužila da mu je manji nego sam očekivala. :ne zna: Vjerojatno neću ni primijetiti. Možda kasnije saberem da to i nije bio naj seks na svijetu, ali opet, možda mi je sve to skupa bolje nego tehnički odličan seks s nekim od koga ne titram nikako.
A to o odljubljivanju na temelju malog kurca. Ne znam. Meni je to nemoguće. Pa nisam se u kurac ni zaljubila, jebemu. :rofl:
Morticia

Post 19 Oct 2011, 10:01

BoDerek » wrote:
Ne razumijem zbilja. Pa sama činjenica je čovjek sposoban zaljubiti se u jebena slova govori da se zaljubljujemo u osobu, osjećaje, iluziju. Ako je netko nevještiji u krevetu kakve to ima veze sa svim ostalim u što si se zaljubila?? Gle, može bit najgori u krevetu, ali ako nije time naočigled iskompleksiran i ako je u mnogočemu superiorniji od mene, neću ni primijetit da seks ne valja. Mislim hoću, naravno da hoću, al odmahnut ću rukom jer će mi mentalno i dalje biti jebeno seksi.
A eto, svi smo drugačiji.
Ja jednostavno ne mogu na to odmahnuti rukom. :ne zna:
Pogotovo nakon svog iskustva koje imam pa znam da loš seks uvijek na kraju dovede do katastrofe.
Pokušala sam jednom odmahnuti rukom, čak sam i izdržala, par godina :facepalm:, al' na kraju mi se dogodilo da sam pala k'o kruška kad su se na drugog navlažile gaćice. :brukica:
Beau

Post 19 Oct 2011, 10:02

Morticia » wrote:
Ne razumijem ovo baš.
Mislim, može se dogoditi isto i s nekim koga upoznaš u RL. To je pogotovo izraženo u mlađoj dobi, kad obično prođe neki dulji period dok ne dođe do seksa.
Recimo, zaljubiš se u kolegu s faksa, provodite puno vremena skupa, pričate, smijete se, pijete pivo, ali je on dovoljno mlad i sramežljiv da ne pokuša odmah pojebati te.
I zaljubljensot traje, sve je divno.
A kad konačno skupi muda i poljubi te ili ulovi za sisu- katastrofa.

Ne znam, meni se čini da sam ja veći romantik od svih vas zajedno. :durica:
Ljubljenje je bitno. To može biti turn of, ako se ljubi ko podivljali šaran :rofl:
Mislim, iskreno, meni je prvi seks s nekim uvijek pomalo bezveze, sva sreća da nisam ko ti - ne bih nikad imala vezu :D
Morticia

Post 19 Oct 2011, 10:04

Ma ljudi, ne radi se o malom kurcu, zajebavam se, jebo vas ja!!! :o

Vi 'ko da nikad niste jašile po fhru! :o

No dobro, možda se onda stvarno ja ne mogu istinski zaljubiti u nekog s kime nije bilo seksa. :brukica:
Pardon, dobrog seksa. :o
Gazda

Post 19 Oct 2011, 10:04

Realno, seks je najmanje bitan za ozbiljnu vezu. I tak se ljudi prestanu jebat kad se ožene. Važniji je "smisao za humor".

A kod neozbiljnih veza i tak je seks uvijek dobar jer je novi i friški itd. a ako se još i "zaljubiš" može biti i tehnički loš i nikom ništa.

Drugim riječima, jebite se, nećete se zajebat.
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 10:06

Morticia » wrote:
Pogotovo nakon svog iskustva koje imam pa znam da loš seks uvijek na kraju dovede do katastrofe.
Pokušala sam jednom odmahnuti rukom, čak sam i izdržala, par godina :facepalm:, al' na kraju mi se dogodilo da sam pala k'o kruška kad su se na drugog navlažile gaćice. :brukica:
pa ovo je tocno. l

samo sto cesto kad si zaljubljen si ko na nekoj drogi koja sve potencira, svaki podrazaj je na entu. pa je tako, mozebit, i los seks u tom trenu dobar, a da nisi ni svjesna da je los. dokle god se seksas s ljubicastim naocalama.
onog trena kad one padnu, onda zavrsava i muzika :D
al onda zavrsava muzika na svakom polju :)

ne bi nikad bila u vezi s nekim s kim mi je seks los.
znala sam nedat ni drugu sansu.
vjerojatno da sam bila zaljubljena do usiju, ne bi ni skuzila da je los :facepalm:

al ne bi bila ni s nekim s kim mi je konverzacija losa. ista stvar.
Beau

Post 19 Oct 2011, 10:07

Morticia » wrote:
A ne znam. Nisam ni ja baš normalna. Kod mene je sve u glavi. Meni se dogodilo da sam zabrijala s jednim frajerom koji me bario godinama, i da mi je bilo stvarno odvratno :zubo: I sa istim tim frajerom nakon godinu dana smo opet završili skupa i bilo mi je super, zaljubila sam se poslije ko tele. A sve zato što je prestao slinit zamnom. Valjda, jer nema drugog objašnjenja.
Morticia

Post 19 Oct 2011, 10:07

Evo sad njega. :o

Ok, nakon nekog vremena se i najbolji seks na svijetu izliže. Al' jebemu, pa mora bit' dobro barem na početku. Ako na početku nije nikako na što to liči kasnije?
Pa to je pustinja, suša, Sahara, UŽAS. :tuzni:
Beau

Post 19 Oct 2011, 10:09

Gazda » wrote:Realno, seks je najmanje bitan za ozbiljnu vezu. I tak se ljudi prestanu jebat kad se ožene. Važniji je "smisao za humor".

A kod neozbiljnih veza i tak je seks uvijek dobar jer je novi i friški itd. a ako se još i "zaljubiš" može biti i tehnički loš i nikom ništa.

Drugim riječima, jebite se, nećete se zajebat.
E to :top:
  • Information