O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Jun 2014, 22:19

visekratni klon » wrote:To neka katolibančina, jel. :puke: Znala ja i rekla lijepo da je jovanović ok.
..jes vidila ti real racionalca, znanstvenika.. hrvatska katolicka zemlja, u skolama je mjesto vjeronauku, a? :kokice: :kokice:

MightyMe

Post 16 Jun 2014, 22:42

Naprosto grozno. Ne znan kako ćemo dalje. Očajno. Stvarno, ovo je najgore šta nan se moglo dogodit.
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 22:50

MightyMe » wrote:Naprosto grozno. Ne znan kako ćemo dalje. Očajno. Stvarno, ovo je najgore šta nan se moglo dogodit.
..pa, ako se i zajebajes. :kokice:

mozda jedino gore od toga jest sto se ne vidi ili ne misli koliko je to lose, da je to lose, vrlo lose, jako lose.. toliko lose da ce tesko s tim bit bolje.. :kokice:
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 22:58

Ajde objasni mi šta je tu toliko zasrano da se svi moramo dignit na zadnje noge i počet rikat. Nećeš sutra imat šta za ist zbog toga? Najveći problem u tome je šta je vjeronauk u sredini nastave, a ne na kraju. Tako da ako ti dite ne ide na vjeronauk može zvirlat okolo bezveze. Šta, indoktriniraju se dica tako šta in švora priča pizdarije? Ako ljudi oće vjeronauk u školi, neka ga imaju. Nikoga se ne sili na to.(Ako ne računaš ovo u sredini rasporeda, mada se to lako riješi)
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:05

Ne, nije zabrinjavajuće što je more generacija odgojeno da pada u afan pred onim stojićem i piše ozbiljne članke o predbračnoj čistoći i đavoljem predmetu tajicama. Uopće ne. :zubo: Za jednu talibaniju. Za normalnu državu, je.
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:08

Njihov izbor i izbor njihovih roditelja. Ako ti se drka na to, drkaj, ako ne produži dalje. Dok te god ne idu puškon, dobro je. I ne, nemoj mi počet pričat da će doć do toga. Uostalom, evolucija će napravit svoje šta se njih tiče.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Jun 2014, 23:10

visekratni klon » wrote:Ne, nije zabrinjavajuće što je more generacija odgojeno da pada u afan pred onim stojićem i piše ozbiljne članke o predbračnoj čistoći i đavoljem predmetu tajicama. Uopće ne. :zubo: Za jednu talibaniju. Za normalnu državu, je.
Dok je zokija, ovdi normalne drzave nema. Nego mi reci, sta kazes na to sta ti je zoki postavio ministra katolibana?
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:10

MightyMe » wrote:Njihov izbor i izbor njihovih roditelja. Ako ti se drka na to, drkaj, ako ne produži dalje. Dok te god ne idu puškon, dobro je. I ne, nemoj mi počet pričat da će doć do toga. Uostalom, evolucija će napravit svoje šta se njih tiče.
Nije puška jedina prisila. Društveno izopćenje je isto efikasna metoda. A ako imaš vojske ljudi koji propagiraju takve stvari, meni je to bolesna društvena atmosfera u kojoj će s vremenom biti sve gorih ponašanja prema neistomišljenicima.
Izbor je jedno, a premrežavanje takvih vrijednosti u svakoj pori društva drugo. Nije ovo Vatikan, pobogu.
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:11

miky0 » wrote:
Dok je zokija, ovdi normalne drzave nema. Nego mi reci, sta kazes na to sta ti je zoki postavio ministra katolibana?
Šta ja znam, možda oće zadržat vlast, a neće je zadržati ako se netko ne naguzi crkvi da poliže ono od ranije. :ne zna:
Mada, blesavo je kopirati original. Hadeze to radi bolje i zato će dobit izbore.
miky0
ST Leader

Post 16 Jun 2014, 23:12

visekratni klon » wrote:
Šta ja znam, možda oće zadržat vlast, a neće je zadržati ako se netko ne naguzi crkvi da poliže ono od ranije. :ne zna:
Mada, blesavo je kopirati original. Hadeze to radi bolje i zato će dobit izbore.
Priznajes da mu je iskljucivo do vlasti pod svaku cijenu?
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 23:13

MightyMe » wrote:Ajde objasni mi šta je tu toliko zasrano da se svi moramo dignit na zadnje noge i počet rikat. Nećeš sutra imat šta za ist zbog toga? Najveći problem u tome je šta je vjeronauk u sredini nastave, a ne na kraju. Tako da ako ti dite ne ide na vjeronauk može zvirlat okolo bezveze. Šta, indoktriniraju se dica tako šta in švora priča pizdarije? Ako ljudi oće vjeronauk u školi, neka ga imaju. Nikoga se ne sili na to.(Ako ne računaš ovo u sredini rasporeda, mada se to lako riješi)
..ne treba se dizat na straznje noge i ne treba rikat. samo vjeronauk treba letit iz skola, nista drugo. kad se to dogodi, vidjet ces kako ce kao nekim cudom mic po mic sve pocet ic na bolje.. :kokice:
i sta ti ja tu imam objasnjavat? tu se nema sta objasnjavat. sta se tu ima objasnjavat ako ministar znanosti, a i znastvenik valjda..valjda, ne znam, kaze da je hrvatska katolicka zemlja i da je..ok, ne bas tim rijecima, ali u najmanju ruku vrlo implicitno..da je vjeronauku mjesto u skolama.
nema se tu vise ni sta pricat, niti sta ikom objasnjavat. ili znas ili vjerujes, e sad ti biraj sta ces.. :kokice:
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:14

visekratni klon » wrote:
Nije puška jedina prisila. Društveno izopćenje je isto efikasna metoda. A ako imaš vojske ljudi koji propagiraju takve stvari, meni je to bolesna društvena atmosfera u kojoj će s vremenom biti sve gorih ponašanja prema neistomišljenicima.
Izbor je jedno, a premrežavanje takvih vrijednosti u svakoj pori društva drugo. Nije ovo Vatikan, pobogu.
Je, u zadnje vrime nan sve gore. Jer ako na silu izbaciš vjeronauk iz škole sve će to prestat. Eto, da se vratit 50 godina, niko nije triba ić na vjeronak i zbog toga niko nije mislija na takav način.
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:15

miky0 » wrote:
Koje pitanje. :rofl: Gledaš iz svoje perspektive, međutim, nije poanta u tome, naravno da svatko želi dobiti izbore i zadržati vlast. Nemam ja iluzija o ezdepeu, bez obzira što karikirala zbog vaše mahnite podrške Kamarkićkama. I dalje ih smatram boljom opcijom.
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:16

MightyMe » wrote:
Je, u zadnje vrime nan sve gore. Jer ako na silu izbaciš vjeronauk iz škole sve će to prestat. Eto, da se vratit 50 godina, niko nije triba ić na vjeronak i zbog toga niko nije mislija na takav način.
Ala rasprave i argumenta. :zubo: Neće prestati, ali ne vidim ni rješenje u davanju zelenog svjetla orkestriranom ludilu. Jebe mi se što je bilo prije pedeset godina.
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:17

..a unda » wrote: nema se tu vise ni sta pricat, niti sta ikom objasnjavat. ili znas ili vjerujes, e sad ti biraj sta ces.. :kokice:
Normalno, ne triba se ništa pričat. To je najbolja metoda argumentacije koliko san skužija. U zadnje vrime svi veleumni koriste taj MO.
visekratni klon

MightyMe » wrote:
Normalno, ne triba se ništa pričat. To je najbolja metoda argumentacije koliko san skužija. U zadnje vrime svi veleumni koriste taj MO.
Misliš na Kolindu ili :misli: :zubo:
miky0
ST Leader

visekratni klon » wrote:
Koje pitanje. :rofl: Gledaš iz svoje perspektive, međutim, nije poanta u tome, naravno da svatko želi dobiti izbore i zadržati vlast. Nemam ja iluzija o ezdepeu, bez obzira što karikirala zbog vaše mahnite podrške Kamarkićkama. I dalje ih smatram boljom opcijom.
Ako su ti bolja opcija, a jesu, suti kuco i trpi katolibanskog ministra :vidiga:
..a unda
Undaminator

visekratni klon » wrote:
ne samo drustveno izopcenje, koje je samo jedan od mehanizama, nego mi je smijesno da se agresija prepoznaje jedino u obliku puske.
jedino sto mogu rec to je da vjernoak u prvom cinu, opali garant do kraja predstave.. i to, ono, kamo srece da je jedna puska.. :D
MightyMe

Post 16 Jun 2014, 23:18

visekratni klon » wrote:
Ala rasprave i argumenta. :zubo: Neće prestati, ali ne vidim ni rješenje u davanju zelenog svjetla orkestriranom ludilu. Jebe mi se što je bilo prije pedeset godina.
Ti mi se uvatila pričat o argumentima? :rofl:
Euklid
old school

Post 16 Jun 2014, 23:18

miky0 wrote:
Auuu, ovo je i mene zaboljelo... :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:19

..a unda » wrote: ne samo drustveno izopcenje, koje je samo jedan od mehanizama, nego mi je smijesno da se agresija prepoznaje jedino u obliku puske.
jedino sto moghu rc to je da vjernoak u prvom cinu, opali garant do kraja predstave.. :D
I to. Ali samo gledaj, zasad nepripadnost nacionalnom ludilu uzrokuje tek opaskicu na opskurnom forumčiću i to od navodno neekstrema da si izdajnik i za psihijatriju, a za kojih pet, deset godina će biti zanimljivo vidjeti koliko ćeš biti slobodan ne drukati za ideale. :zubo:
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:20

MightyMe » wrote:
Ti mi se uvatila pričat o argumentima? :rofl:
Šta je, pms :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 23:22

MightyMe » wrote:
pa nisam bas siguran da se radi o sili. ok, mozda i jest, ali ako treba tu sila, onda i silom.. ma bilo kako. :D
mislim, ne znam koje sve drzava ima mehanizme na raspolaganju, koje sve nacine,ali drzava treba stitit svoije interese pa makar i onim sto se smatralo silom. inace, koji je smisao drzave? :kokice:

i da, sve ce to..sto god to sve bilo, prestat.. pocet prestajat, puno brze i puno vidljivije nego sto se misli.. :kokice:
visekratni klon

Post 16 Jun 2014, 23:23

E, al pazi logike, sila je izbaciti vjeronauk u školama, a nije sila što je uopće ušao. Još će biti da je obrana od silovanja sila. Desničarska logika strikes again. :giggle:
Euklid
old school

Post 16 Jun 2014, 23:24

visekratni klon wrote:
I to. Ali samo gledaj, zasad nepripadnost nacionalnom ludilu uzrokuje tek opaskicu na opskurnom forumčiću i to od navodno neekstrema da si izdajnik i za psihijatriju, a za kojih pet, deset godina će biti zanimljivo vidjeti koliko ćeš biti slobodan ne drukati za ideale. :zubo:
:rofl:

Po 5. put... al bojim se da je uzaludno... nije tebe opralo zbog nepripadnosti nacionalnom ludilu... nego sto si navijala protiv Hrvatske... e, to je psihijatrija... :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information