..jes vidila ti real racionalca, znanstvenika.. hrvatska katolicka zemlja, u skolama je mjesto vjeronauku, a?visekratni klon » wrote:To neka katolibančina, jel.Znala ja i rekla lijepo da je jovanović ok.

..jes vidila ti real racionalca, znanstvenika.. hrvatska katolicka zemlja, u skolama je mjesto vjeronauku, a?visekratni klon » wrote:To neka katolibančina, jel.Znala ja i rekla lijepo da je jovanović ok.
..pa, ako se i zajebajes.MightyMe » wrote:Naprosto grozno. Ne znan kako ćemo dalje. Očajno. Stvarno, ovo je najgore šta nan se moglo dogodit.
Dok je zokija, ovdi normalne drzave nema. Nego mi reci, sta kazes na to sta ti je zoki postavio ministra katolibana?visekratni klon » wrote:Ne, nije zabrinjavajuće što je more generacija odgojeno da pada u afan pred onim stojićem i piše ozbiljne članke o predbračnoj čistoći i đavoljem predmetu tajicama. Uopće ne.Za jednu talibaniju. Za normalnu državu, je.
Nije puška jedina prisila. Društveno izopćenje je isto efikasna metoda. A ako imaš vojske ljudi koji propagiraju takve stvari, meni je to bolesna društvena atmosfera u kojoj će s vremenom biti sve gorih ponašanja prema neistomišljenicima.MightyMe » wrote:Njihov izbor i izbor njihovih roditelja. Ako ti se drka na to, drkaj, ako ne produži dalje. Dok te god ne idu puškon, dobro je. I ne, nemoj mi počet pričat da će doć do toga. Uostalom, evolucija će napravit svoje šta se njih tiče.
Šta ja znam, možda oće zadržat vlast, a neće je zadržati ako se netko ne naguzi crkvi da poliže ono od ranije.miky0 » wrote:
Dok je zokija, ovdi normalne drzave nema. Nego mi reci, sta kazes na to sta ti je zoki postavio ministra katolibana?
Priznajes da mu je iskljucivo do vlasti pod svaku cijenu?visekratni klon » wrote:
Šta ja znam, možda oće zadržat vlast, a neće je zadržati ako se netko ne naguzi crkvi da poliže ono od ranije.
Mada, blesavo je kopirati original. Hadeze to radi bolje i zato će dobit izbore.
..ne treba se dizat na straznje noge i ne treba rikat. samo vjeronauk treba letit iz skola, nista drugo. kad se to dogodi, vidjet ces kako ce kao nekim cudom mic po mic sve pocet ic na bolje..MightyMe » wrote:Ajde objasni mi šta je tu toliko zasrano da se svi moramo dignit na zadnje noge i počet rikat. Nećeš sutra imat šta za ist zbog toga? Najveći problem u tome je šta je vjeronauk u sredini nastave, a ne na kraju. Tako da ako ti dite ne ide na vjeronauk može zvirlat okolo bezveze. Šta, indoktriniraju se dica tako šta in švora priča pizdarije? Ako ljudi oće vjeronauk u školi, neka ga imaju. Nikoga se ne sili na to.(Ako ne računaš ovo u sredini rasporeda, mada se to lako riješi)
Je, u zadnje vrime nan sve gore. Jer ako na silu izbaciš vjeronauk iz škole sve će to prestat. Eto, da se vratit 50 godina, niko nije triba ić na vjeronak i zbog toga niko nije mislija na takav način.visekratni klon » wrote:
Nije puška jedina prisila. Društveno izopćenje je isto efikasna metoda. A ako imaš vojske ljudi koji propagiraju takve stvari, meni je to bolesna društvena atmosfera u kojoj će s vremenom biti sve gorih ponašanja prema neistomišljenicima.
Izbor je jedno, a premrežavanje takvih vrijednosti u svakoj pori društva drugo. Nije ovo Vatikan, pobogu.
Koje pitanje.miky0 » wrote:
Priznajes da mu je iskljucivo do vlasti pod svaku cijenu?
Ala rasprave i argumenta.MightyMe » wrote:
Je, u zadnje vrime nan sve gore. Jer ako na silu izbaciš vjeronauk iz škole sve će to prestat. Eto, da se vratit 50 godina, niko nije triba ić na vjeronak i zbog toga niko nije mislija na takav način.
Normalno, ne triba se ništa pričat. To je najbolja metoda argumentacije koliko san skužija. U zadnje vrime svi veleumni koriste taj MO...a unda » wrote: nema se tu vise ni sta pricat, niti sta ikom objasnjavat. ili znas ili vjerujes, e sad ti biraj sta ces..
Misliš na Kolindu iliMightyMe » wrote:
Normalno, ne triba se ništa pričat. To je najbolja metoda argumentacije koliko san skužija. U zadnje vrime svi veleumni koriste taj MO.
Ako su ti bolja opcija, a jesu, suti kuco i trpi katolibanskog ministravisekratni klon » wrote:
Koje pitanje.Gledaš iz svoje perspektive, međutim, nije poanta u tome, naravno da svatko želi dobiti izbore i zadržati vlast. Nemam ja iluzija o ezdepeu, bez obzira što karikirala zbog vaše mahnite podrške Kamarkićkama. I dalje ih smatram boljom opcijom.
ne samo drustveno izopcenje, koje je samo jedan od mehanizama, nego mi je smijesno da se agresija prepoznaje jedino u obliku puske.visekratni klon » wrote:
Nije puška jedina prisila. Društveno izopćenje je isto efikasna metoda. A ako imaš vojske ljudi koji propagiraju takve stvari, meni je to bolesna društvena atmosfera u kojoj će s vremenom biti sve gorih ponašanja prema neistomišljenicima.
Izbor je jedno, a premrežavanje takvih vrijednosti u svakoj pori društva drugo. Nije ovo Vatikan, pobogu.
Ti mi se uvatila pričat o argumentima?visekratni klon » wrote:
Ala rasprave i argumenta.Neće prestati, ali ne vidim ni rješenje u davanju zelenog svjetla orkestriranom ludilu. Jebe mi se što je bilo prije pedeset godina.
I to. Ali samo gledaj, zasad nepripadnost nacionalnom ludilu uzrokuje tek opaskicu na opskurnom forumčiću i to od navodno neekstrema da si izdajnik i za psihijatriju, a za kojih pet, deset godina će biti zanimljivo vidjeti koliko ćeš biti slobodan ne drukati za ideale...a unda » wrote: ne samo drustveno izopcenje, koje je samo jedan od mehanizama, nego mi je smijesno da se agresija prepoznaje jedino u obliku puske.
jedino sto moghu rc to je da vjernoak u prvom cinu, opali garant do kraja predstave..
pa nisam bas siguran da se radi o sili. ok, mozda i jest, ali ako treba tu sila, onda i silom.. ma bilo kako.MightyMe » wrote:
Je, u zadnje vrime nan sve gore. Jer ako na silu izbaciš vjeronauk iz škole sve će to prestat. Eto, da se vratit 50 godina, niko nije triba ić na vjeronak i zbog toga niko nije mislija na takav način.
visekratni klon wrote:
I to. Ali samo gledaj, zasad nepripadnost nacionalnom ludilu uzrokuje tek opaskicu na opskurnom forumčiću i to od navodno neekstrema da si izdajnik i za psihijatriju, a za kojih pet, deset godina će biti zanimljivo vidjeti koliko ćeš biti slobodan ne drukati za ideale.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot, Yandex [Bot] and 0 guests