SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu

Svi smo mi izbornici
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 16 Jun 2014, 22:05

visekratni klon » wrote:Znači, ako ja uložim pet kuna na dan utakmice i kladim se na Hrvatsku, da će biti ne znam 1:0 na poluvremenu, a u drugom 3:0 koliko mogu dobit ako Hrvatska pobijedi... Ne ide meni ovo.
ne, ne kladiš se na rezultat, nego na ishod. nije te briga jel 1:0, 2:0... nego samo da će onaj prvo navedeni pobijediti - to znači tip 1.

tačan rezultat nosi puno veće kvote, jer, jasno je, teže ga je pogoditi

sad ću unda.. :D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 16 Jun 2014, 22:07

Zmaj021 » wrote:
množe, majkumu :D

vjerovatnoća nezavisnih događaja jednaka je umnošku pojedinačnih vjerovatnoća.. miki, jebemu :D
Ma davno sam ja svatija da kladjenje nije za me, pa sam zadnji put uplatija prije desetak godina :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Jun 2014, 22:13

nu ovo.. sedam i vise golova. (nadam se da 7+ znaci sedam i vise golova.. :D )

nizozemska australija.. 18 ..da 18. pa to je zicer skoro.. pa ko to ne igra, taj je lut, lut.. :D

spanjolska cile.. 20

hrvatska kamerun.. 38

kvota.. 13.680. dvi kune stavis, malo ovo ono, koji penal, livo desno, kisa i.. 22.668,48 kna. :D

apropo penala, 3,45 da ce bit penal na hrvatska kamerun, a bit ce ih najmanje dva.. :D

i sad, jos u ovaj gore listic ubacit brazil mehiko, koef 20 i..ne da ti kladit se, koeficijent prevelik.. :D
a cim ti se ne da kladit, to je dobro, frka im je.. :D
zato stavit sistem 3 od 4 i najmanje mos dobit tri iljade ako dovoljno toga prodje.
a mos stavit i dva od cetri za iljadu kuna. pa valjda ce u dvi od tih utakmica past ukupno petnajst golova, pa da..

a da ne govorim da je za sedam golova na ruse i korejce.. 80.

ono, treba razmisljat pozitivno, ocito ide se na to da nogomet ide na golove, atrakciju. ide se na zabave i igara. obrane i katanaca su passe. :D

kome je ovo gore malo, moze uvijek opalit jedan, dva fiksa, npr pobjeda belgije:..1,45. :kokice:

ono, i aj ti to sad ne igraj za dvi kune, aj.. :D
Zmaj021

Post 16 Jun 2014, 22:23

@unda

brazil igra kljakavo, al mislim da u hr reprezentaciji računaju da će oni (brazil) ipak dobiti preostale dvije utakmice, tako da sumnjam da razmišljaju i o svojoj gol razlici, ako ništa, sekundarna im je.. ono, bodovna varijanta na kraju da bude brazil 9, hr 6.. znači bodovi na prvom mjestu

hrv uglavnom igra nabrijano, pa jeste moguće i da navaljaju golova, pogotovo što afrikance ne krasi baš njemački moral :D, no to zavisi i od otvaranja utakmice.. s druge strane, valja imati na umu da im je meksiko veća prijetnja, pa čak i da hr otvori s 2:0 u prvih pol sata, da će možda radije guslat, čuvat snagu..

nešto se priča da je eto'o povrijeđen, da neće igrati protiv hr, al to lako može bit patka..

kod afrikanaca je karakteristično samoisticanje, tako da, nekako ne računam na njihov uspjeh ali da mogu namučit, ako nekog krene, mogu..

suma sumarum, ja znam zašto se ne kladim :D ..ono, valja pogodit scenario..
Zmaj021

Post 16 Jun 2014, 22:25

uh, brazil će možda i igrat na puno golova, ali ovi drugi, veeliko je pitanje.. tu se već razmišlja o dalje..
Zmaj021

Post 16 Jun 2014, 22:31

ne znam, ne znam.. :D

ne znam koliko je realno očekivat da se nastavi ovolika efikasnost.. sad kreću taktiziranja..
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 22:40

Zmaj021 » wrote:@unda

brazil igra kljakavo, al mislim da u hr reprezentaciji računaju da će oni (brazil) ipak dobiti preostale dvije utakmice, tako da sumnjam da razmišljaju i o svojoj gol razlici, ako ništa, sekundarna im je.. ono, bodovna varijanta na kraju da bude brazil 9, hr 6.. znači bodovi na prvom mjestu
..ma je, je, ali ko zna..znas ono kad komp odjednom popizdi pa pocnu letat prozori kao da ima tri terabajta rama. e, mozda i njima nesto puhne u glavu, ali jest, ovo mi je najriskantniji par sto se golova ovih tice. :D
brazilcima je vaznije se sacuvat za drugi dio, a ovo im je bitno bilo kako pobijedit ili proc..ono, s minimumom snage, upravo kolko je potrebno..
hrv uglavnom igra nabrijano, pa jeste moguće i da navaljaju golova, pogotovo što afrikance ne krasi baš njemački moral :D, no to zavisi i od otvaranja utakmice.. s druge strane, valja imati na umu da im je meksiko veća prijetnja, pa čak i da hr otvori s 2:0 u prvih pol sata, da će možda radije guslat, čuvat snagu..

nešto se priča da je eto'o povrijeđen, da neće igrati protiv hr, al to lako može bit patka..

kod afrikanaca je karakteristično samoisticanje, tako da, nekako ne računam na njihov uspjeh ali da mogu namučit, ako nekog krene, mogu..
je mehiko veca prijetnja, ali ovdje treba dizat moral, osvetit se nekom, bilo kome, svasta nesto treba radit.. :D
ako oni vide da ih ide bez nekog velikog rizika, kazem, ako se otcepi dovoljno rano, ali ne prerano dizna.. pa sta ti je danas sedam golova na ovu skupocu? ..ono, 5:2:, 6:1.. zasto ne bi moglo? :D
jos ce uvest dvije rezerve da i oni malo okuse balun, a lako bi i pletikosa mogao dat gol iz penala. npr peti, sesti gol.. :D
uostalom, igraju za hrvatsku, za naciju, za dom jebaga ti.. :D
suma sumarum, ja znam zašto se ne kladim :D ..ono, valja pogodit scenario..
e, bogati, i ja bih dojavu. jedan jedini put sam imao dojavu, neki klub iz srbije protiv nekih engleza, kup uefa, prije desetak ili vise godina.
ja nesto dobio, onako, nelose, bio zadovoljan, a ni nisam bas neku lovu stavio, veci mi je gust bio dobit, bilo sto :D, ali ekipa oko mene, pa obogatili su se skoro. ako ne obogatili, sve su dugove vratili.
jedan je stavio kompletnu svoju placu, materinu penziju, zaduzio se jos.. ja mu lijepo rekao o cemu se radi i da ne bude lud, a on da cu ja bit kriv ako ne prodje.. :D

kad je sve proslo, godinama sam bio u toj ekipi guru za kladjenje.. ali ono, godinama. price su kruzile po splitu.. unda je zajeban, za je ban.. :D :D
Bara huda

Post 16 Jun 2014, 22:50

..a unda » wrote:nu ovo.. sedam i vise golova. (nadam se da 7+ znaci sedam i vise golova.. :D )

nizozemska australija.. 18 ..da 18. pa to je zicer skoro.. pa ko to ne igra, taj je lut, lut.. :D

spanjolska cile.. 20

hrvatska kamerun.. 38

kvota.. 13.680. dvi kune stavis, malo ovo ono, koji penal, livo desno, kisa i.. 22.668,48 kna. :D

apropo penala, 3,45 da ce bit penal na hrvatska kamerun, a bit ce ih najmanje dva.. :D

i sad, jos u ovaj gore listic ubacit brazil mehiko, koef 20 i..ne da ti kladit se, koeficijent prevelik.. :D
a cim ti se ne da kladit, to je dobro, frka im je.. :D
zato stavit sistem 3 od 4 i najmanje mos dobit tri iljade ako dovoljno toga prodje.
a mos stavit i dva od cetri za iljadu kuna. pa valjda ce u dvi od tih utakmica past ukupno petnajst golova, pa da..

a da ne govorim da je za sedam golova na ruse i korejce.. 80.

ono, treba razmisljat pozitivno, ocito ide se na to da nogomet ide na golove, atrakciju. ide se na zabave i igara. obrane i katanaca su passe. :D

kome je ovo gore malo, moze uvijek opalit jedan, dva fiksa, npr pobjeda belgije:..1,45. :kokice:

ono, i aj ti to sad ne igraj za dvi kune, aj.. :D
Meni skoro da je neugodno citat ovaj nogometni materijalizam, da ne kazem, nogometni neoliberalizam u kojem se samo gleda ko ce koga nabit a od ljepote igre, druzenja, osjecaja pripadnosti istom plemenu, grijanja uz vatricu sa svojim suplemenicima, gdje nisi sam i kad hoces i kad neces biti sam....ma nesto ko kafic uzdravlje....e to....sad sam zaboravila sto sam htjela rec ali vi cete vec skuzit.

A da, novci i zarade na kladi, nesto je bilo oko toga. :D

Kako bilo, hocu rec da se i ostali narodi vesele pobjedi svoje ekipe.
Npr. Niskozemci su bili jako veseli. Bila sam na duljem vikendu u Amsterdamu i u petak smo bili s poznatima na veceri u selu u blizini i vecina je lokalaca bila bar djelomicno narancasta. Neki i skroz. ( jedan je bio maskran u narancastog lava sa grivom :zubo: )
Veselje u kaficima je bilo veliko, narancasti baloni i zastave posvuda, deracine pijanih nije falilo ali mi je sve skupa bilo simpa.

Sad sam doma u mom miru, spokoju i izolaciji od svijeta. : ooooommmmm:
Ali bilo je fino poviriti u vanjski svijet.:lux:

No kako mi se cini da je ovo materijalni a ne duhovni topic....jedno on topic pitanje.
Kako ce se onaj koji se obogati na ovom prvenstvu ponjeti prema svojim drugovima koji su mu bili dobri dok je bio nebogat? :ne zna:
Zmaj021

Post 16 Jun 2014, 22:52

..a unda » wrote: je mehiko veca prijetnja, ali ovdje treba dizat moral, osvetit se nekom, bilo kome, svasta nesto treba radit.. :D
ako oni vide da ih ide bez nekog velikog rizika, kazem, ako se otcepi dovoljno rano, ali ne prerano dizna.. pa sta ti je danas sedam golova na ovu skupocu? ..ono, 5:2:, 6:1.. zasto ne bi moglo? :D
jos ce uvest dvije rezerve da i oini malo okuse balun, a lako bi i pletikosa mogao dat gol iz penala. npr peti, sesti gol.. :D
uostalom, igraju za hrvatsku, za naciju, za dom jebaga ti.. :D
:D

turi na 7+, jebiga, uvjerljiv si :D :D
e, bogati, i ja bih dojavu. jedan jedini put sam imao dojavu, neki klub iz srbije protiv nekih engleza, kup uefa, prije desetak ili vise godina.
ja nesto dobio, onako, nelose, bio zadovoljan, a ni nisam bas neku lovu stavio, ali ekipa oko mene, pa obogatili su se skoro. ako ne obogatili, sve su dugove vratili.
jedan je stavio kompletnu svoju placu, materinu penziju, zaduzio se jos.. ja mu lijepo rekao o cemu se radi i da ne bude lud, a on da cu ja bit kriv ako ne prodje.. :D

kad je sve proslo, godinama sam bio u toj ekipi guru za kladjenje.. ali ono, godinama. price su kruzile po splitu.. unda je zajeban, za je ban.. :D :D

dobro si ti prošo, pitanje je jel ta dojava uopšte bila prava.. ono, mogo si bit čuven i po nečemu drugome :D

te dojave su sumnjiva stvar u pm. ovdje tako blokiraju neke utakmice za igrat, a onda bude skroz drugi ishod.. :D
Zmaj021

Post 16 Jun 2014, 22:59

Bara huda » wrote: Meni skoro da je neugodno citat ovaj nogometni materijalizam, da ne kazem, nogometni neoliberalizam u kojem se samo gleda ko ce koga nabit a od ljepote igre, druzenja, osjecaja pripadnosti istom plemenu, grijanja uz vatricu sa svojim suplemenicima, gdje nisi sam i kad hoces i kad neces biti sam....ma nesto ko kafic uzdravlje....e to....sad sam zaboravila sto sam htjela rec ali vi cete vec skuzit.

A da, novci i zarade na kladi, nesto je bilo oko toga. :D

Kako bilo, hocu rec da se i ostali narodi vesele pobjedi svoje ekipe.
Npr. Niskozemci su bili jako veseli. Bila sam na duljem vikendu u Amsterdamu i u petak smo bili s poznatima na veceri u selu u blizini i vecina je lokalaca bila bar djelomicno narancasta. Neki i skroz. ( jedan je bio maskran u narancastog lava sa grivom :zubo: )
Veselje u kaficima je bilo veliko, narancasti baloni i zastave posvuda, deracine pijanih nije falilo ali mi je sve skupa bilo simpa.

Sad sam doma u mom miru, spokoju i izolaciji od svijeta. : ooooommmmm:
Ali bilo je fino poviriti u vanjski svijet.:lux:

No kako mi se cini da je ovo materijalni a ne duhovni topic....jedno on topic pitanje.
Kako ce se onaj koji se obogati na ovom prvenstvu ponjeti prema svojim drugovima koji su mu bili dobri dok je bio nebogat? :ne zna:
baro, ovdje su svi skužili da se fudbal igra samo zbog para, pa su krenuli u tom smjeru.. jedino što neki nisu skužili da kladionica nije dobar način učešća, bar ne s ove strane uplatnog mjesta :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 23:03

Zmaj021 » wrote: :D

turi na 7+, jebiga, uvjerljiv si :D :D
pa ono, dvi kune? mislim, stavljat neku lovu i trest se i mantat o deterministickom kaosu.. nek se drugi tresu,a ja cu to plati dvi kune.. :D :D

dobro si ti prošo, pitanje je jel ta dojava uopšte bila prava.. ono, mogo si bit čuven i po nečemu drugome :D

te dojave su sumnjiva stvar u pm. ovdje tako blokiraju neke utakmice za igrat, a onda bude skroz drugi ishod.. :D
ma lako za mene, ja sam u te dvije utakmice ukupno stavio nekih dvjesto kuna. najprije test sa pedeset, pa onda drugu utakmicu ostatak. i stavio jos dva para, onako, da malo obogatim, bezveze, nesto sta sam mislio da ce proc, neki manji koeficijenti, ono, ko ga jebe..

..ali i to su prepisali od mene, i to. mislili su da i to znam kako ce bit. mislili su da ja sve znam na ovom svijetu i uvijek.. :D

i da, i nije bas bila ono prava dojava, iz prve ruke, ali kad sam vidio da je rezultat taj ( a ja se nisam kladio na rezultat, nego na ishod) u prvoj utamici, nekako sam sto posto bio siguran da se radi o pravoj dojavi. :D
frajer koji mi je to sve elaborirao bio je, rekao bi ti.. vrlo uvjerljiv, ali vrlo. znas ono kad vidis da neko zna sta prica.. :D
a i da sad ne sirim pricu, to je vec veselije i zanimljivije (jebate, kad se sjetim s kim sam se ja sve poznavao, kontaktirao :facepalm: ), nekako kao da mi je to rekao ono, kao poklon..aj, eto ti, veseli se malo.. :D
Zmaj021

Post 16 Jun 2014, 23:23

..a unda » wrote: pa ono, dvi kune? mislim, stavljat neku lovu i trest se i mantat o deterministickom kaosu.. nek se drugi tresu,a ja cu to plati dvi kune.. :D :D
rekoh već da jedino tako i ima smisla.. pretvorit klađenje u klasičnu lutriju.. jeftina srećka, veliki dobitak. :ne zna:
ma lako za mene, ja sam u te dvije utakmice ukupno stavio nekih dvjesto kuna. najprije test sa pedeset, pa onda drugu utakmicu ostatak. i stavio jos dva para, onako, da malo obogatim, bezveze, nesto sta sam mislio da ce proc, neki manji koeficijenti, ono, ko ga jebe..

..ali i to su prepisali od mene, i to. mislili su da i to znam kako ce bit. mislili su da ja sve znam na ovom svijetu i uvijek.. :D

i da, i nije bas bila ono prava dojava, iz prve ruke, ali kad sam vidio da je rezultat taj ( a ja se nisam kladio na rezultat, nego na ishod) u prvoj utamici, nekako sam sto posto bio siguran da se radi o pravoj dojavi. :D
frajer koji mi je to sve elaborirao bio je, rekao bi ti.. vrlo uvjerljiv, ali vrlo. znas ono kad vidis da neko zna sta prica.. :D
a i da sad ne sirim pricu, to je vec veselije i zanimljivije (jebate, kad se sjetim s kim sam se ja sve poznavao, kontaktirao :facepalm: ), nekako kao da mi je to rekao ono, kao poklon..aj, eto ti, veseli se malo.. :D
a dobro ako su sami prepisivali.. pomislio sam drugačije, a u tom scenariju ne bi valjalo.. :D

što se tiče ovog uvjerljivog.. tu ti se čudim :D al dobro, bio si (više) mlad, valjda :D

moja iskustva s uvjerljivima su bila benigna.. doduše, kako slabo za čim žalim, ne zato što mi nije značilo, možda je to tek stvar percepcije :D
Bara huda

Post 16 Jun 2014, 23:26

..a unda » wrote: pa ono, dvi kune? mislim, stavljat neku lovu i trest se i mantat o deterministickom kaosu.. nek se drugi tresu,a ja cu to plati dvi kune.. :D :D

Ja ne kontam ovo nego ti reci....jesi li se opario ili nisi? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 23:35

Zmaj021 » wrote: a dobro ako su sami prepisivali.. pomislio sam drugačije, a u tom scenariju ne bi valjalo.. :D

što se tiče ovog uvjerljivog.. tu ti se čudim :D al dobro, bio si (više) mlad, valjda :D

moja iskustva s uvjerljivima su bila benigna.. doduše, kako slabo za čim žalim, ne zato što mi nije značilo, možda je to tek stvar percepcije :D
..ma sami prepisivali. ma pratili me sta uplacujem da ih ne bi zajebao.. jer, eto, gdjegad me smatrahu zajebantom, pa da ih ne bi naveo na krive uplate, ad aja uplatiim nesto sto ce proc..
cak je dotle islo da je bila ideja da sam u stanju zrtvovat dvista kuna, da bi nekom sjebao ne znema koliko i onda da toga uvatimo u djir i da ga zajebajemo svi skupa.. :D

mislim, nije da to nisam u stanju napravit nesto slicno, ali kad vidim da neko nesto toliko ozbiljno shvaca, onda se povlacim iz zajebancije, nije mi gust.. :D

..cuj, drugom zgodom cemo o detaljima, ali.. bio je uvjerljiv. nisam bas nesto inteligentan i mudar, ali imam nekog iskustva s ljudima. vjeruj mi, i tebi bi bi bio uvjerljiv. s takvim ljudima nema bas zajebancije.. :D
..a unda
Undaminator

Post 16 Jun 2014, 23:38

Bara huda » wrote:
Ja ne kontam ovo nego ti reci....jesi li se opario ili nisi? :ne zna:
sta opario? dosao do love? a jesam, ali nista sto se ne bi moglo potrosit u nekoliko kvalitetnih tura pica, a nije vas bas ono, samo tri cetri.. :D
karambol

Post 16 Jun 2014, 23:47

Jebate, treći promašaj Velikog Savjetnika... :zubo:
Držim da je Unda kriv što Nigerijci nisu zabili ništa jer je zapovijedio obranu i obranu i obranu i ništa golova zbog svojih profita, al šta....ok, ok, nema frke. Već se iskupljuje s podijelom tipova... :D

Nego, reče HRT laprdalo, zvano sportski novinar, kako Iran (za one koji ne znaju, ne Irak, već Perzija :zubo: ) ima makijavelistički pristup na toj utakmici večeras...pa, zastane mudro, ono, kao DeNiro u svojim rečenicama....i stane obrazlagati "za one koji ne znaju ko je bio makijaveli oni vam tako igraju jer cilj opravdava sredstvo..."
A jebote... :mama:
Bara huda

Post 16 Jun 2014, 23:50

..a unda » wrote:
sta opario? dosao do love? a jesam, ali nista sto se ne bi moglo potrosit u nekoliko kvalitetnih tura pica, a nije vas bas ono, samo tri cetri.. :D
Ok, dobro je, pocetni kapital imas. Nista pice, nista ture za sada, ....sad dalje igraj pametno ka i do sad. Para se na paru lipi, sta ne? :D

Znas kako je jedan pricao da se obogatio u Amerike?
Kaze da je kupio jabuku za 50 centi, uglanco je i prodao za dolar. Pa je kupio dvije jabuke po 50 c i prodao za dolar svaku.
Onda mu je umro ujak i ostavio milijun dolara.
Dalje je vec islo. :D

Samo ti pozuri polako, nece trkeljanja nestat prije kraja prvenstva. :D
Valjda nece. :misli:
..a unda
Undaminator

Post 17 Jun 2014, 00:07

Bara huda » wrote: Ok, dobro je, pocetni kapital imas. Nista pice, nista ture za sada, ....sad dalje igraj pametno ka i do sad. Para se na paru lipi, sta ne? :D

Znas kako je jedan pricao da se obogatio u Amerike?
Kaze da je kupio jabuku za 50 centi, uglanco je i prodao za dolar. Pa je kupio dvije jabuke po 50 c i prodao za dolar svaku.
Onda mu je umro ujak i ostavio milijun dolara.
Dalje je vec islo. :D

Samo ti pozuri polako, nece trkeljanja nestat prije kraja prvenstva. :D
Valjda nece. :misli:
sta para na paru? :D

ne, ne, ovo je samo zanimljivo, ove utakmice u pocetku, kad ima svega i svacega. poslije je dosadno. to je za prave kockare.. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Jun 2014, 00:12

karambol » wrote:Jebate, treći promašaj Velikog Savjetnika... :zubo:
Držim da je Unda kriv što Nigerijci nisu zabili ništa jer je zapovijedio obranu i obranu i obranu i ništa golova zbog svojih profita, al šta....ok, ok, nema frke. Već se iskupljuje s podijelom tipova... :D

Nego, reče HRT laprdalo, zvano sportski novinar, kako Iran (za one koji ne znaju, ne Irak, već Perzija :zubo: ) ima makijavelistički pristup na toj utakmici večeras...pa, zastane mudro, ono, kao DeNiro u svojim rečenicama....i stane obrazlagati "za one koji ne znaju ko je bio makijaveli oni vam tako igraju jer cilj opravdava sredstvo..."
sta nigerija? il igra nigerija? protiv koga? a bilo je za pretpostavit da ce bit neko otaljavanje od nemila do nedraga, ali valjda je bio nikakakv koeficijent.. :D

..evo, ja cu ovdje stavljat tipove, a vi se kladite suprotno. :D

nego, cuj, sta ti mislis, jel dobro ovo 7+ golova, a? :kokice: ..dovljno ludo da bi moglo ponegdje proc, a? :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 17 Jun 2014, 00:19

karambol wrote:Jebate, treći promašaj Velikog Savjetnika... :zubo:

Znas onaj kad pricaju 2 plavuse i veli jedna (mislim da ova druga veli prvoj, al nije bitno...): - E, a kak se veli pravilno, Irak ili Iran? :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 17 Jun 2014, 00:20

..a unda wrote: sta nigerija? il igra nigerija? protiv koga? a bilo je za pretpostavit da ce bit neko otaljavanje od nemila do nedraga, ali valjda je bio nikakakv koeficijent.. :D

..evo, ja cu ovdje stavljat tipove, a vi se kladite suprotno. :D

nego, cuj, sta ti mislis, jel dobro ovo 7+ golova, a? :kokice: ..dovljno ludo da bi moglo ponegdje proc, a? :kokice:
Ja cu stavit 6+, cini mi se moguce...
karambol

Post 17 Jun 2014, 00:21

7+?

Di? Na jednoj utakmici il u grupi?

Neće bit nigdje 7+ na utakmici... :raspa:
Euklid
old school

Post 17 Jun 2014, 00:23

karambol wrote:7+?

Di? Na jednoj utakmici il u grupi?

Neće bit nigdje 7+ na utakmici... :raspa:
hrvatska-kamerun

zas ne bi bilo?
karambol

Post 17 Jun 2014, 00:32

Euklid » wrote:hrvatska-kamerun

zas ne bi bilo?
Nismo mi taki...kad im sprčimo 3 ćemo stat, odmorit, zapalit i prileć. To bi ovi germani gazili po kostima do suza. Na, vidi niskozemce i švabe...dobro da je izvadio onog milera van... :zubo:
Euklid
old school

Post 17 Jun 2014, 00:35

S obzirom da bi nam gol razlika mogla biti vrlo bitna, mozda ovaj put nastavimo gazit i nakon sto povedemo 3:0... :ne zna:
  • Information