Zmaj021 » wrote:@unda
brazil igra kljakavo, al mislim da u hr reprezentaciji računaju da će oni (brazil) ipak dobiti preostale dvije utakmice, tako da sumnjam da razmišljaju i o svojoj gol razlici, ako ništa, sekundarna im je.. ono, bodovna varijanta na kraju da bude brazil 9, hr 6.. znači bodovi na prvom mjestu
..ma je, je, ali ko zna..znas ono kad komp odjednom popizdi pa pocnu letat prozori kao da ima tri terabajta rama. e, mozda i njima nesto puhne u glavu, ali jest, ovo mi je najriskantniji par sto se golova ovih tice.

brazilcima je vaznije se sacuvat za drugi dio, a ovo im je bitno bilo kako pobijedit ili proc..ono, s minimumom snage, upravo kolko je potrebno..
hrv uglavnom igra nabrijano, pa jeste moguće i da navaljaju golova, pogotovo što afrikance ne krasi baš njemački moral

, no to zavisi i od otvaranja utakmice.. s druge strane, valja imati na umu da im je meksiko veća prijetnja, pa čak i da hr otvori s 2:0 u prvih pol sata, da će možda radije guslat, čuvat snagu..
nešto se priča da je eto'o povrijeđen, da neće igrati protiv hr, al to lako može bit patka..
kod afrikanaca je karakteristično samoisticanje, tako da, nekako ne računam na njihov uspjeh ali da mogu namučit, ako nekog krene, mogu..
je mehiko veca prijetnja, ali ovdje treba dizat moral, osvetit se nekom, bilo kome, svasta nesto treba radit..

ako oni vide da ih ide bez nekog velikog rizika, kazem, ako se otcepi dovoljno rano, ali ne prerano dizna.. pa sta ti je danas sedam golova na ovu skupocu? ..ono, 5:2:, 6:1.. zasto ne bi moglo?

jos ce uvest dvije rezerve da i oni malo okuse balun, a lako bi i pletikosa mogao dat gol iz penala. npr peti, sesti gol..

uostalom, igraju za hrvatsku, za naciju, za dom jebaga ti..
suma sumarum, ja znam zašto se ne kladim

..ono, valja pogodit scenario..
e, bogati, i ja bih dojavu. jedan jedini put sam imao dojavu, neki klub iz srbije protiv nekih engleza, kup uefa, prije desetak ili vise godina.
ja nesto dobio, onako, nelose, bio zadovoljan, a ni nisam bas neku lovu stavio, veci mi je gust bio dobit, bilo sto

, ali ekipa oko mene, pa obogatili su se skoro. ako ne obogatili, sve su dugove vratili.
jedan je stavio kompletnu svoju placu, materinu penziju, zaduzio se jos.. ja mu lijepo rekao o cemu se radi i da ne bude lud, a on da cu ja bit kriv ako ne prodje..
kad je sve proslo, godinama sam bio u toj ekipi guru za kladjenje.. ali ono, godinama. price su kruzile po splitu.. unda je zajeban, za je ban..