Triba te banirat
O vladi Zokija M.
-
visekratni klon
pa dobro..ostrije i jace.. mozda, ne znam. trebalo je dosljednije, obuhvatnije.visekratni klon » wrote:
Ma meni je to jasno, ali netko drugi bi išao više udvornički, a on je bio beskompromisan i time ih je provocirao, normalno da to nije provokacija, ali u ovako bolesnoj državi je, za njih je. Neki mlitaviji im ne bi tako vješto digao tlak, to je poanta.
Trebalo je i oštrije, jače, trebao je i Milanović drukčije. Ali eto. Zato velim, Jovanović je bio odličan u tome.
ali, zaista se pitam sto bi sve bilo da se uginuo..sori, ukinuo vjeronauk u skolama. bilo bi to veselo gledat.
ko zna, mozda ovaj novi ministar to sutra napravi.. ono, ako mu to nije u opisu posla, pa i struke, ne znam sto je.
Da. Dosljednije, obuhvatnije, lukavije, mudrije...oštrije i jače nije problem. To može i ona fejsbuk budala Perman...ne, Perfan...ne, PetarPan...taj neki qrac što ima Norman Bates pogled.
-
visekratni klon
Pa ukinuće bi i bilo shvaćeno kao oštrije i jače...a unda » wrote: pa dobro..ostrije i jace.. mozda, ne znam. trebalo je dosljednije, obuhvatnije.
ali, zaista se pitam sto bi sve bilo da se uginuo..sori, ukinuo vjeronauk u skolama. bilo bi to veselo gledat.
ko zna, mozda ovaj novi ministar to sutra napravi.. ono, ako mu to nije u opisu posla, pa i struke, ne znam sto je.
A šta bi bilo, znamo, prijevremeni i Vatikan na stražnjim nogama.
pa dobro, prijevremeni izbori, pa sta, neka, to bi puno toga pokazalo, sto smo, tko smo, gdje smo.. ne bi se mogli vise zavaravat. rezultati bi bili sluzbeni i ovako i onako.. ili republika ili katolibanija.visekratni klon » wrote:
Pa ukinuće bi i bilo shvaćeno kao oštrije i jače.
A šta bi bilo, znamo, prijevremeni i Vatikan na stražnjim nogama.
a sta bi vatikan? zaratio, sta?
pa cuj, trebalo je odmah postavit kao glavni problem tko je ustvari vlast u ovoj drzavi. crkva je vlast? ok, neka, ali neka se jednom zna.karambol » wrote:
Da. Dosljednije, obuhvatnije, lukavije, mudrije...oštrije i jače nije problem. To može i ona fejsbuk budala Perman...ne, Perfan...ne, PetarPan...taj neki qrac što ima Norman Bates pogled.
mislim, to se moglo i sa ovim zdravstvenim, pa vidimo kako je to ispalo. a nekako, mozda se i moglo pretpostavljat, a?
pa ako se mozda moglo pretpostavljat, zasto onda odmah ne odigrat u glavu, nego ic naokolo se igrat zdravstvenim. ustedi se vrijeme i sve, izdefinira se jednom drustvo, javno, sluzbeno, urbi et orbi, bez muljanja i zajebavanja, stavi se to ad akta i deri dalje u sluzbenoj katolibanskoj formi. nema ni s od socijalizama, socijaldemokracija i tih socijala, cao djaci. pa sta, ono.. jednom nek se zna.
bilo bi sasvim fer da se ova vlada odmah postavila tako, prije godinu dana in rekla..ok, taj i taj referendum, ok, no frks, prodje li, imamo vanredne izbore u roku keks. jeste li to trazili? jeste? pa trazili ste, gledajte..
totalni zaokret
Novi ministar Mornar: Imam drugačiji stav od Jovanovića oko spolnog odgoja. Zato ću odmah razgovarati s kardinalom i nadbiskupom
"Hrvatska je pretežito katolička zemlja i vjeronauk u školamasvakako ima svoje mjesto. O svim pitanjima vezanim uz zdravstveni igrađanski odgoj imam nešto drugačiji stav od dosadašnjeg ministra i prvipotez bit će mi zatražiti prijem kod kardinala Bozanića i nadbiskupaPuljića i razgovarati o eventualno otvorenim pitanjima", rekao jeMornar.
o ho..
Novi ministar Mornar: Imam drugačiji stav od Jovanovića oko spolnog odgoja. Zato ću odmah razgovarati s kardinalom i nadbiskupom
"Hrvatska je pretežito katolička zemlja i vjeronauk u školamasvakako ima svoje mjesto. O svim pitanjima vezanim uz zdravstveni igrađanski odgoj imam nešto drugačiji stav od dosadašnjeg ministra i prvipotez bit će mi zatražiti prijem kod kardinala Bozanića i nadbiskupaPuljića i razgovarati o eventualno otvorenim pitanjima", rekao jeMornar.
o ho..
-
visekratni klon
To neka katolibančina, jel.
Znala ja i rekla lijepo da je jovanović ok.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Zato što je uspio izbaciti vjeronauk iz škola?visekratni klon » wrote: Znala ja i rekla lijepo da je jovanović ok.
Ili zato što je uspio sprovesti zdravstveni i građanski odgoj u škole?
Ili isušiti močvaru nogometnu?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
A vas dva bi uspili.Euklid » wrote: Zato što je uspio izbaciti vjeronauk iz škola?
Ili zato što je uspio sprovesti zdravstveni i građanski odgoj u škole?
Ili isušiti močvaru nogometnu?
Ne, nego jer ovaj novi hrli trčat lizat guzicu biskupima. Ovaj ih je provocirao. Razlika je. Velika.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ahaaa, zato je uspješan, jer pripomogao homogeniziranju desnice oko crkve.visekratni klon » wrote:
A vas dva bi uspili.![]()
Ne, nego jer ovaj novi hrli trčat lizat guzicu biskupima. Ovaj ih je provocirao. Razlika je. Velika.
Dobro, priznajem, imao je dosta velike uspjehe u tome... kad već nije sproveo bar nešto od onog što je najavljivao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Euklid » wrote:
Ahaaa, zato je uspješan, jer pripomogao homogeniziranju desnice oko crkve.
Dobro, priznajem, imao je dosta velike uspjehe u tome... kad već nije sproveo bar nešto od onog što je najavljivao...
Zokivisekratni klon » wrote:
A vas dva bi uspili.![]()
-
- Information
-