Šta? Zato što ga je pomilovao kosom po čelu?Zmaj021 » wrote:pepe je zaslužio karton, a u ovim situacijama to obično bude crveni
ostavimo mikiju da presudi..
Kod ovakvih čarkica ide eventualno žuti... kao i za simuliranje...
Šta? Zato što ga je pomilovao kosom po čelu?Zmaj021 » wrote:pepe je zaslužio karton, a u ovim situacijama to obično bude crveni
jebiga, prvo ga je čvrkno malo po licu, na šta je ovaj pao pokošen ko u bulajićevim filmovimaEuklid » wrote:
Šta? Zato što ga je pomilovao kosom po čelu?![]()
Kod ovakvih čarkica ide eventualno žuti... kao i za simuliranje...
a jel s vađenjem ili bez?Zmaj021 » wrote:
jebiga, prvo ga je čvrkno malo po licu, na šta je ovaj pao pokošen ko u bulajićevim filmovima, a onda ga je navuko na glavu
.. nije bilo jako, al dvaput je dvaput
Zmaj021 » wrote:pazi, ni portugalci se nisu bunili, kao i kod penala..
egoista najteže kategorijeZmaj021 » wrote:portugalci igraju ko posvađani.. mislim da je ronaldo užas za atmosferu u timu.. sjeti se samo onog njegovog ponašanja pri izjednačujućem pogotku u finalu lš, lp

Presudija bi da sam gleda. Ali nisamZmaj021 » wrote:pepe je zaslužio karton, a u ovim situacijama to obično bude crveni
Mozes dobit 100 miljuna ako ulozis na mene, i moju provedbu moje revolucije
miky0 » wrote:
Presudija bi da sam gleda. Ali nisamSta se dogodilo portugalu, jeli penal zasluzen, i kakav je sudac bio
vidio sam pred kraj utakmice CR7 kako vata po terenu suca, a sudac bizi od njega, sta je bilo?
Mogu i ako prodam bubreg, marky.
kod klađenja je bitan i tajming.. recimo, da su portugalci okrenuli rezultat, i da si odigrala prije utakmice 1-2 (kako je unda odigrao), kvota bi bila oko 30, al recimo da si na poluvremenu odigrala 2, znači u momentu kad su već gubili 3:0, kvota bi bila višestruko veća.. obrnuto proporcionalna vjerovatnoći dobitka, pa još malo umanjena za profit kladionice.
..nemam pojma.. koju stotinu tisuca?
Nisam uvjerena da bih znala popuniti listić, meni je to sve nepoznanica, jednom mi je frend popunio pitavši me na koga se oću kladit i nisam ništa dobila...a unda » wrote: ..nemam pojma.. koju stotinu tisuca?![]()
ali, tako se klade samo blesavi kao ja..
idem na to da je i onako sve to ludo i da jedino ako igras potpuno ludo, mos se nesto veselit..
pa tako jedino i ima smisla.. da to postane igra na sreću, jer sigurice ne donose ništa...a unda wrote: ..nemam pojma.. koju stotinu tisuca?![]()
ali, tako se klade samo blesavi kao ja..
idem na to da je i onako sve to ludo i da jedino ako igras potpuno ludo, mos se nesto veselit..![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests