Pa da Švica prolazi skupinu...Zmaj021 » wrote:
Sta si ti odigrao?
Koef. 1.7
oce li prenosit za bosnu onaj komentator? ..onaj, jel..Euklid » wrote:Gooooooool! Harisssse Seferovićuuuuu! Dijaaaaaaaaamant!!!!
..tako surovi kad idu u boj, u boj, a tako njezni kad su za dom spremni..Zekoslawa » wrote:Ako znate čija je gujca, mučite. Ljuti su.

..a unda » wrote: ..tako surovi kad idu u boj, u boj, a tako njezni kad su za dom spremni..![]()
di ga ovaj gleda, a? uberi pogled. faki jos samo cigareta nakon..
a nu ovo..razbibriga druze pukovnice..![]()
daj nadji onu s modricem, pravo njezna slija, pari secesijska, bel epok.. ili ko je ono slikao te kupacice i tahicanke.. sezan, gogen?
meni je tek sad jasno sta znaci kad kazu da su u timu slozni, da je atmosfera pozitivna, da disu kao jedan..![]()
E, to! Tražim i ne znam gdje će baja komentirati...Bez njega neću ni gledat...a unda » wrote: oce li prenosit za bosnu onaj komentator? ..onaj, jel..
jel ima na netu bosanska televizija uzivo. ja bi to gledo, jebes ti ovaj nas prijenos..
..ma evo, sad skidam neke plaginove za gledat na ftvt ako nisu blokirali.karambol » wrote:
E, to! Tražim i ne znam gdje će baja komentirati...Bez njega neću ni gledat.![]()
Nego, šta? Kaki listić? Mogu ti pomoći i nešt zajebat, a možda i pogodim.
Do sada su me zajebli niskozemci i kostarika, tj, španjolci i urugvaj...
E?..a unda » wrote: ..ma evo, sad skidam neke plaginove za gledat na ftvt ako nisu blokirali.
listic..zajeban. vise listica. zajebanih.
ma nemos zajebat nikako, mos samo pomoc, a ti imas tu sirinu gdje mos sagledat citavu sliku, na veliko. ko razmislja na malo, ostvari na malo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 10 guests