Postoji li zaljubljenost bez seksa?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 19 Oct 2011, 00:59

Nikad nisi premrla zbog nekoga? Ono, odsjeku ti se noge i ne znaš gdje si, ali vruće je? :cerek:
Ja sam se nadala toga riješiti s godinama. :o

Jedan običan komentar mi zna jurnuti vrućinu u obraze, a srećom, blijeda sam na način da se to ne vidi. Samo mi se uši zacrvene. Ponekad. :facepalm:
I ne volim te fizičke reakcije. To je ono što na forumima zovu patologijom. :rofl:
A ja volim taj osjećaj. Strašno puno adrenalina, energije, osjećaja da sam živa. No, brzo prođe.

Lord Byron

Post 19 Oct 2011, 07:33

ex_anais » wrote:
A što si htio reći? :misli:
Ovo (mi) se uvijek dogodi kad krenem pisati u topicu koji je maglovito postavljen.

Ajmo ispočetka.

Na samom početku, topic je, ako sam dobro iščitao, skrenuo u vode "ne mogu se zaljubiti u nekoga dok se ne poseksam" - na to sam se nadovezao.

Naravno da je moguće - štoviše, meni je to "normalan" redoslijed - zaljubiti se u nekoga prije seksanja. Zaljubi se čovjek u svašta: u pamet, u napisanu rečenicu, u intonaciju glasa, u duhovitost, u nagovještaj da bi to bio klik koji bi izazvao tektonske poremećaje... Onako, nabrije se čovjek, pa si je i najpametniji i najljepši i najmoćniji na svijetu. :cerek:

Ono što mi nije jasno je "realizacija" obostrane zaljubljenosti koja ne uključuje seks. Ne kažem da takvo što ne postoji - svačeg ima na ovom svijetu - ali je meni to neshvatljivo.

Situacija koju su neki postavili ("okolnosti" koje ne omogućavaju seks) mi, bez konkretnijih pojašnjanja, nije sasvim jasna: ako se dvoje zbog okolnosti ne mogu poseksati, što u tim istim okolnostima mogu raditi zajedno a da to što rade bude "materijalizacija" te njihove obostrane zaljubljenosti? Po meni je nužan uvjet bilo kakve "materijalizacije" bivanje nasamo udvoje - a to bi valjda trebalo biti podjednako nemoguće.

Sad ćemo, bojim se, opet upasti u nesporazume - nije ni čudo kad je mnogokoji post ispisan temeljito u rukavicama :D.
Lord Byron

Post 19 Oct 2011, 07:37

aisling » wrote:Bajrone, bezveze ti je to s trajanjem.
Lakše malo :D.

"To s trajanjem " je bila digresija koja i nema puno veze s osnovnim pitanjem (onako, "...ali mogu pogledati" :zubo:).

Zaljubljivanje je i meni stvar trenutka - onako, fascinacija nekim, ne uvijek na realnim osnovama. Najljepše su one bajkovite situacije u kojoj je svako sljedeće razotkrivanje neke nebilokoje Nje novi kamenčić u tom mozaiku pred kojim opčinjen stojiš i zuriš s vilicom obješenom do poda... :cerek:
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 08:39

Herp » wrote:Pok pok.
Rekao sam vam da sam nepodnošljiv kad sam bolestan, pa tako, između ostalog, sumanuto otvaram teme, dižem stare, općenito, radim sve ono što kao spa...tj. moderator na onom forumu ne mogu već godinama.

Dakle, tema za ovu dretvu je, well, sadržana u naslovu već; možete li reći da ste zaljubljeni u nekoga ako nije bilo seksa s tom osobom?
Stavila bih i anketu ali ne znam kako.
da.
obicno se i bi zaljubila prije seksa.
tako bi i sam sex bio puno, puno...slojevitiji i ekspolozivnji. u svakom smislu :D
Herp » wrote:
Od straha da ima mali kurac, a ti se zaljubila? :D
i kad se tvoj strah potvrdi...a ti si se zaljubila :facepalm:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Emericzy

Post 19 Oct 2011, 09:18

Ashtaroth » wrote:Nekad sam se htjela zaljubiti, da vidim kako je to, jer 'svi oko mene to prolaze, a ja ne'. Pralo me 'i mene nitko neće, što sa mnom ne valja'.

Prošla me i želja i 'pranje'. Meni je to iracionalno, i zapravo preplitko. Ne ispunjava me. Našla sam se negdje drugdje. Negdje gdje je jednostavno, 'zaljubljenost' stepenica koja je ostala 3 kata ispod, preko koje se preletilo i taj let je nešto nenadjebivo dobro. :cerek:

Intenzivno proživljavam emocije, pa mogu imati i 'oduševljena sam' i 'stalo mi je', i 'volim' i 'pali me' i 'želim', i 'prijatelj', i 'ljubavnik', u jako malo vremena, jer, naravno - ovisi o reakciji. Ako osjetim da dobijem puno - i dajem puno. I brzo. I bez zadrške. Pa ako treba izgoriti, nek izgori, ako treba goriti vječno, ubacivat ću cjepanice :mig:

Imam upoznavanje, pa oduševljenje, i stvar se razvija u nekom dubljem smjeru. Brzo. Ili se ne razvije uopće. Zaljubljenost, po onome što prikupih info promatranjem drugih - je meni nešto što bi me kočilo, što je sporo, što mi je nekako k'o motanje mačke oko vruće kaše. "Sad ćemo se družiti i gledati pa ćemo se zaljubiti". Možda stereotipno i generalizirano gledam. No, preskačem to, usporava me. Ne ispunjava me. Tu mi ide i ono 'nisam spreman', sve 5, nhf, ali ja ne čekam - možda se sretnemo neki drugi put, nije bed.

Ono, daj me pusti da uđem, da se zarijem, tamo gdje si najkrvaviji, pustit ću te ja, al daj mi sad i odmah. Isss kako me hlade oni koji ne znaju što bi, koji se boje ovog/onog, nemaju muda, ili taktiziraju :rofl:
Tease nije da mi ne daš, nego da mi daš, daš puno i kažeš da ima još :cerek:
Reci, a ne bojiš li se da to sve skupa onda bude površno? Ovako, gledajući sa strane, na temelju tvojih riječi, tebi kao da je sve u afektu, čas crno čas bijelo, oš-neš. Jesu li ti svi odnosi tako jednostavni? Nikad nemaš pitanja? Nikad nisi neodlučna? Nikad ne staneš u govno jer nisi dobro gledala?
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:19

Naravno da postoji.
Štoviše, to je ona najljepše vrsta "zaljubljenosti", nevina, platonska, kad doslovno lebdiš na oblaku od same pomisli na tu osobu.

Doduše, kod mene je to uvijek bilo na samo korak od seksa, tj. kad sam to već osjećala povratka nije bilo, seks je bio neizbježan. :zubo:
Al' pretpostavljam da to nisi željela čuti. :zubo: :zubo: :zubo:

A što ako se dogodi da ima mali, ružni kurac, a ti se zaljubila?
Pa odljubiš se. Instant. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Gazda

Post 19 Oct 2011, 09:20

Zaljubljenost je kad ti seks s nekom osobom nije dostupan u onoj mjeri u kojoj ga želiš.

Dakle, moguća je zaljubljenost bez seksa. To je ono kad želiš seks s tom osobom, a ne možeš ga imati. Ako si muško, jer ti dotični objekt ne želi dat pičke. Ako si žensko, jer je "još prerano" za dat mu. Primjerice.
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:21

Gazda » wrote:Zaljubljenost je kad ti seks s nekom osobom nije dostupan u onoj mjeri u kojoj ga želiš.
i sta...kad zadovoljis kolicinsku zelju/potrebu za seksom s tom osobom, zaljubljenost prestaje?

editirao si post :gaah: :p
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:28

Morticia » wrote:A što ako se dogodi da ima mali, ružni kurac, a ti se zaljubila?
Pa odljubiš se. Instant. :zubo:
Bože, alaj ste okrutne. Meni mali penis počme smetat tek kad se odljubim. Al, onda mi počme smetat sve. A posebno jako veliki :facepalm:
dimnjak wrote:
i sta...kad zadovoljis kolicinsku zelju/potrebu za seksom s tom osobom, zaljubljenost prestaje?
Da :o
Gazda

Post 19 Oct 2011, 09:28

dimnjak » wrote:

editirao si post :gaah: :p
Naravno.

Pardon.
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:33

Gazda » wrote: Naravno.

Pardon.
hm, kod mene nuzno tako ne ide :o

ocu reci, nece se to nuzno preseliti na next level zvan "ljubav" niti ce se nuzno vratit na level prije zvan "hladjenje".
kao sto se zaljubljenost moze vratiti i ne nuzno nedovoljnom kolicinom seksa.

no, da, taj aspekt "zelim se s tobom seksati dok se boje ne rastope i da se seksamo cijeli dan, ne bi mi bilo dovoljno" zna biti onaj moment najludje zaljubljenosti, no i kad opadne zelja/potreba za neogranicenom kolicinom seksa s tom osobom ne znaci da je nuzno nestala zaljubljenost. preselila se na drugo polje? :)
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:34

BoDerek » wrote:
Bože, alaj ste okrutne. Meni mali penis počme smetat tek kad se odljubim. Al, onda mi počme smetat sve. A posebno jako veliki :facepalm:

Da :o
Jao, jao.
Pa kako mo'š bit' zaljubljena u nekog s kim je seks banana?
Dok seksa nije bilo sve je moguće, jer zamišljaš da će i seks biti vrhunski. Al' kad se iz bilo kojeg razloga ispostavi da je loš... Zaljubljenost bajbaj. :W :ne zna:
Mislim, pa to je instant hladan tuš, gotovo jednako kao da govori s menom i s tebom. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:36

Morticia » wrote:
Jao, jao.
Dok seksa nije bilo sve je moguće, jer zamišljaš da će i seks biti vrhunski. Al' kad se iz bilo kojeg razloga ispostavi da je loš... Zaljubljenost bajbaj. :W :ne zna:
Mislim, pa to je instant hladan tuš, gotovo jednako kao da govori s menom i s tebom. :o
Pa kaj je tebi? Pa na što bi ličio ljubavni i seksualni život vlasnika malih penisa.

I nije banana, zaljubljena sam i prekrasno je :cerek:
Margarita

Post 19 Oct 2011, 09:37

BoDerek » wrote:
Potpuno se slažem.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Gazda

Post 19 Oct 2011, 09:37

dimnjak » wrote:no, da, taj aspekt "zelim se s tobom seksati dok se boje ne rastope i da se seksamo cijeli dan, ne bi mi bilo dovoljno" zna biti onaj moment najludje zaljubljenosti, no i kad opadne zelja/potreba za neogranicenom kolicinom seksa s tom osobom ne znaci da je nuzno nestala zaljubljenost. preselila se na drugo polje? :)
Da, istina, žensko si, onda se preseli na područje udaje. :cice:
Morticia » wrote:Jao, jao.

Ti si drolja. Vidiš da ova iznad tebe priča o vječnoj zaljubljenosti.

Da, ti si za ženit :cerek:
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:41

Gazda » wrote:
Da, istina, žensko si, onda se preseli na područje udaje. :cice:
eh kad bi nam poligamija bila dozvoljena pa da se udam svaki put kad se zaljubim :raspa: :zamisljasvojharem:
Margarita

Post 19 Oct 2011, 09:41

BoDerek » wrote:
Pa kaj je tebi? Pa na što bi ličio ljubavni i seksualni život vlasnika malih penisa.

I nije banana, zaljubljena sam i prekrasno je :cerek:
Kad si zaljubljena i pola malog penisa kad uđe, svršiš. A može ući gdje god poželiš. Ma, milina.
Ali ovo je o zaljubljenosti bez penisa. I to je milina. Općenito je dobar osjećaj biti zaljubljen čak i kad nije.
Emericzy

Post 19 Oct 2011, 09:43

Margarita » wrote:Općenito je dobar osjećaj biti zaljubljen čak i kad nije.
Uf, točno.
dimnjak

Post 19 Oct 2011, 09:43

Margarita » wrote: Kad si zaljubljena i pola malog penisa kad uđe, svršiš. A može ući gdje god poželiš. Ma, milina.
Ali ovo je o zaljubljenosti bez penisa. I to je milina. Općenito je dobar osjećaj biti zaljubljen čak i kad nije.
e upravo tako!

kako je divno biti zena :cerek:
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:44

Ma dobro, ljudi, pa mali penis je samo sinonim za loš seks. :zubo:
Ne ulazim ja u to koliko kojoj treba cm da bude zadovoljena.
Ako je seks dobar i sa smokijem, super. :cerek:
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:45

@Margarita

Jašta. Naslov teme me šokirao. Naravno da postoji! Mislim alo, ljudi se zaljubljuju na neviđeno, U SLOVA!
Emericzy

Post 19 Oct 2011, 09:46

BoDerek » wrote:@Margarita

Jašta. Naslov teme me šokirao. Naravno da postoji! Mislim alo, ljudi se zaljubljuju na neviđeno, U SLOVA!
Ne. U misli iza slova.
Margarita

Post 19 Oct 2011, 09:46

Morticia » wrote:Ma dobro, ljudi, pa mali penis je samo sinonim za loš seks. :zubo:
Zapravo, nemam pojma što bi to bio loš seks.
Morticia

Post 19 Oct 2011, 09:47

Pa da, ta zaljubljensot u slova je najnajnaj. Stvarno. :cerek: :cerek: :cerek:

Sjećam se da sam svojedobno tako bila zaljubljena i u Herpa. :zubo:
Al' nikad ništa od seksa. :tuzni:
Beau

Post 19 Oct 2011, 09:47

Morticia » wrote:Ma dobro, ljudi, pa mali penis je samo sinonim za loš seks. :zubo:
Pa da. I lošiji seks prolazi. Mislim kolko loš može biti seks s nekim od koga treperiš??
Možda postoji takvo što, no nijesam doživila.
  • Information