Morala bih biti politički idiot da me ovo raduje. A ti čitaj iz toga da sam za hdz i pljačku, ono, ravno ti more. Mene takva glupost već iritira.
Veleizdaja i veleizdajnici...
-
visekratni klon
Umara me tvoja nesposobnost shvaćanja u zadnje vrijeme. Ako će pomoći da nacrtam da mi ide na kurac što cijeli hdz nije tretiran kao on i što su na njega morali svalit sve da se operu, ok. Ako neće, poštedi me pizdarija.
Morala bih biti politički idiot da me ovo raduje. A ti čitaj iz toga da sam za hdz i pljačku, ono, ravno ti more. Mene takva glupost već iritira.
-
visekratni klon
Karamarko nam je budući premijer zahvaljujući kojekome i koječemu, a mene bi trebalo radovati što će neki Ivo u zatvor. Ma u pizdu materinu, nema ovom narodu pomoći. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A za koji se kua onda stalno javljaš na moje teme i kačiš na moje postove?visekratni klon » wrote:Umara me tvoja nesposobnost shvaćanja u zadnje vrijeme.
Aj nacrtaj onda i da je ovo bio slučaj protiv Sanadera i da sudac nije mogao presudit HDZ-u sve i da je htio.visekratni klon » wrote:Ako će pomoći da nacrtam da mi ide na kurac što cijeli hdz nije tretiran kao on i što su na njega morali svalit sve da se operu, ok. Ako neće, poštedi me pizdarija.
HDZ-u se sudi posebno. Prvostupanjska presuda je donešena.
Čekamo samo da postane pravomoćna...
A dobro, mi smo valjda politički idioti jer se radujemo što se konačno nešto dešava u korist Hrvatske...visekratni klon » wrote: Morala bih biti politički idiot da me ovo raduje.
Aj dobro, nek ti bude, nisi ti za hdz... ti si samo protiv svega što je dobro za Hrvatsku...visekratni klon » wrote: A ti čitaj iz toga da sam za hdz i pljačku, ono, ravno ti more. Mene takva glupost već iritira.
Od najobičnije nogometne utakmice, preko promjene nakaradnog izbornog zakona pa do presude koja može označiti početak povratka otetih hrvatskih firmi...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
U zadnje vrijeme, ne kažem uvijek, naprosto si zajašio u zadnje vrijeme izvrtati ono što kažem ukrivo. A ja sam lijena ispravljati pa eto.Euklid » wrote:
A za koji se kua onda stalno javljaš na moje teme i kačiš na moje postove?
Govorim o procesima u društvu za koje je gotovo ne samo irelevantno da je on osuđen nego to hdz-u dobro i dođe. Jer zapamti, oni su katarzu prošli. E pa pljujem ja na njih i njihovu katarzu. I trampila bi Ivu na slobodu ako bi mi netko jamčio da će ta odurna zločinačka bratija otić zauvijek iz politike. Ali neće. Dobivat će jeftine poene na račun Pedra. Zato mi se ovo gadi. Zato. Ne zato što je presuda loša stvar, nebitna je, kuiš me, nebitna, nebitna i čak mogu reći i štetna budući da će iz toga nastati veći, ljepšiji i moćniji hdz. Pljujem ja na to, pljujem.Aj nacrtaj onda i da je ovo bio slučaj protiv Sanadera i da sudac nije mogao presudit HDZ-u sve i da je htio.
HDZ-u se sudi posebno. Prvostupanjska presuda je donešena.
Čekamo samo da postane pravomoćna... :koice:
Ali ne dešava. Ne dešava. Evo, ti i miki podržavate naredni referendum OBITELJAŠA. Na stranu zajebancija, meni se od toga plače, da itko te ljude podržava pa makar davali hranu djeci u Africi. Nemoć, živa nemoć.A dobro, mi smo valjda politički idioti jer se radujemo što se konačno nešto dešava u korist Hrvatske...![]()
Ovo je irelevantno jer gle, meni je gradonačelnik tu i gradonačelnik je, ej,nakon svega, o čemu pričaš... ljudi idu dalje, Pedro visi, raja je nahranjena presudom i dok gađaš kamenjem Pedra, Karamarkićka će ti ga zabiti u dupe i meni i tebi i cijelom narodu. A ti ćeš još biti uvjeren da si napravio dobru stvar što tu kuju podržavaš jer kao ovaj put ima dobru ideju. Dajte razmislite, pliz.
I šta da ja kažem na ovo nego se sprdam, šta.Aj dobro, nek ti bude, nisi ti za hdz... ti si samo protiv svega što je dobro za Hrvatsku...![]()
Od najobičnije nogometne utakmice, preko promjene nakaradnog izbornog zakona pa do presude koja može označiti početak povratka otetih hrvatskih firmi...
- Euklid
- old school
Ma to samo vraćam istom mjerom tebi i undi otkad ste prije par mjeseci moje pisanje kontra Milanovića počeli dovodit u vezu s HDZ-om, Karamarkom, Markićkom, desničarima... ili sad u zadnje vrijeme s Bozanićem, Stepince, Tosonom...visekratni klon » wrote:
U zadnje vrijeme, ne kažem uvijek, naprosto si zajašio u zadnje vrijeme izvrtati ono što kažem ukrivo. A ja sam lijena ispravljati pa eto.
Čisto da vidite malo kak je to...
Ova tema se bavi jednim procesom na sudu...visekratni klon » wrote: Govorim o procesima u društvu
Nikako ne može biti irelevantno jer ćemo na temelju ove preude barem pokušati vratiti INU.visekratni klon » wrote: ...za koje je gotovo ne samo irelevantno da je on osuđen nego to hdz-u dobro i dođe.
A nadam se da se otvara prostor i za istragu oko Plive. Tu su stvari još jasnije...
Trampila? Nema šanse. Nema jebene šanse.visekratni klon » wrote: Jer zapamti, oni su katarzu prošli. E pa pljujem ja na njih i njihovu katarzu. I trampila bi Ivu na slobodu ako bi mi netko jamčio da će ta odurna zločinačka bratija otić zauvijek iz politike. Ali neće. Dobivat će jeftine poene na račun Pedra. Zato mi se ovo gadi.
I Sanader i HDZ zaslužuju presudu.
Daj Bože da i za HDZ presuda postane pravomoćna pa da ih se ukine kao stranku jer zločinačke organizacije, čiji su šefovi pravomoćno osuđeni za veleizdaju, nemaju šta tražiti u političkom životu.
O, bitna je, bitna je. Itekako je bitna.visekratni klon » wrote: Zato. Ne zato što je presuda loša stvar, nebitna je, kuiš me, nebitna, nebitna
Nemaš pojma koliko je bitna i koje nam se mogućnosti sada otvaraju.
Ne znam. Nadam se da ne.visekratni klon » wrote: i čak mogu reći i štetna budući da će iz toga nastati veći, ljepšiji i moćniji hdz. Pljujem ja na to, pljujem.
Ovo je zadnja, ali ono... zadnja od zadnjih šansi da HDZ izgubi.
Trenutno su u potpuno dobivenoj situaciji (zahvaljujući zaplotnjaku Zoki) i samo presude protiv Sanadera i HDZ-a mogu potaknuti onaj uspavani dio biračkog tijela da izađe na izbori i spriječi povratak zločinačkog kradezea na vlast.
Još kad bi u SDP-u bili svjesni prilike i maknuli Zoku dok je u Brazilu a postavili nekog mladog, obrazovanog, pametnog, poštenog i sposobnog.
Jednog vepra npr....
Najgore od svega je da biste vi iz sveg glasa branili ideju o promjeni izbornog sustava samo da je došla s prave strane.visekratni klon » wrote: Ali ne dešava. Ne dešava. Evo, ti i miki podržavate naredni referendum OBITELJAŠA. Na stranu zajebancija, meni se od toga plače, da itko te ljude podržava pa makar davali hranu djeci u Africi. Nemoć, živa nemoć.
Ovo je irelevantno jer gle, meni je gradonačelnik tu i gradonačelnik je, ej,nakon svega, o čemu pričaš... ljudi idu dalje, Pedro visi, raja je nahranjena presudom i dok gađaš kamenjem Pedra, Karamarkićka će ti ga zabiti u dupe i meni i tebi i cijelom narodu. A ti ćeš još biti uvjeren da si napravio dobru stvar što tu kuju podržavaš jer kao ovaj put ima dobru ideju. Dajte razmislite, pliz.
Pruža nam se jedinstvena prilika da se njihova ideja iskoristi protiv njih.
Ja bih je iskoristio...
Tako je. Kad igraju Hrvatska i Brazil ja navijam za Hrvatsku, ti za Brazil. Normalno da naše viđenje nije isto...visekratni klon » wrote: I šta da ja kažem na ovo nego se sprdam, šta.Moje i tvoje viđenje toga što je dobro za Hrvatsku nije isto.
- Euklid
- old school
Ponavljam, nebitan je zatvor.visekratni klon » wrote:Karamarko nam je budući premijer zahvaljujući kojekome i koječemu, a mene bi trebalo radovati što će neki Ivo u zatvor. Ma u pizdu materinu, nema ovom narodu pomoći.
Bitna je presuda prema kojoj nam je INA otuđena nezakonito.
Kapiši?
Ovo je prilika da otvorimo još par slučaja.
Pa INA, Pliva, Hrvatski telekom... da ne nabrajam dalje... su bili generatori gospodarstva, zapošljavanja, povezanosti sveučilišta s gospodarstvom...
-
visekratni klon
Euklid » wrote:
Ma to samo vraćam istom mjerom tebi i undi otkad ste prije par mjeseci moje pisanje kontra Milanovića počeli dovodit u vezu s HDZ-om, Karamarkom, Markićkom, desničarima... ili sad u zadnje vrijeme s Bozanićem, Stepince, Tosonom...
Čisto da vidite malo kak je to...
Jedno je što zaslužuju, druga je realnost, nažalost. Nisam optimistična. Hadeze neće biti ukinut, neće to Crkva dozvoliti u krajnjem slučaju. Nego će, kao što rekoh, iskoristiti presudu u svoju korist. Vidjet ćeš. već je karamarko imao takve govore. Nema tog suca koji će mafiji remetiti račune. Ivo je kompromis, zalogaj za raju.Ova tema se bavi jednim procesom na sudu...
Nikako ne može biti irelevantno jer ćemo na temelju ove preude barem pokušati vratiti INU.
A nadam se da se otvara prostor i za istragu oko Plive. Tu su stvari još jasnije...
Trampila? Nema šanse. Nema jebene šanse.
I Sanader i HDZ zaslužuju presudu.
Daj Bože da i za HDZ presuda postane pravomoćna pa da ih se ukine kao stranku jer zločinačke organizacije, čiji su šefovi pravomoćno osuđeni za veleizdaju, nemaju šta tražiti u političkom životu.
Još kad bi u SDP-u bili svjesni prilike i maknuli Zoku dok je u Brazilu a postavili nekog mladog, obrazovanog, pametnog, poštenog i sposobnog.
Jednog vepra npr....![]()
To bi tek bilo davanje hadezeu vjetra u leđa.
Markićka je lukavija od vas. I nećete vi nju prejebati, nego ona vas. Živi bili pa vidjeli.Najgore od svega je da biste vi iz sveg glasa branili ideju o promjeni izbornog sustava samo da je došla s prave strane.
Pruža nam se jedinstvena prilika da se njihova ideja iskoristi protiv njih.
Ja bih je iskoristio...![]()
Naravno.Tako je. Kad igraju Hrvatska i Brazil ja navijam za Hrvatsku, ti za Brazil. Normalno da naše viđenje nije isto...
- Euklid
- old school
A, gle... trenutno je situacija izgubljena. Tj. do sada.visekratni klon » wrote:
![]()
![]()
Jedno je što zaslužuju, druga je realnost, nažalost. Nisam optimistična. Hadeze neće biti ukinut, neće to Crkva dozvoliti u krajnjem slučaju. Nego će, kao što rekoh, iskoristiti presudu u svoju korist. Vidjet ćeš. već je karamarko imao takve govore. Nema tog suca koji će mafiji remetiti račune. Ivo je kompromis, zalogaj za raju.
![]()
To bi tek bilo davanje hadezeu vjetra u leđa.
Markićka je lukavija od vas. I nećete vi nju prejebati, nego ona vas. Živi bili pa vidjeli.
Naravno.
Ovo je fantastična prilika da se nešto u zadnji čas promijeni... ono... penal... zicer... volej...
A Markićku je Opačićka upravo preveslala novim Obiteljskim zakonom...
-
visekratni klon
Bravo za Opačićku, ali nemojte nasjedati na njihov idući pothvat.
- Euklid
- old school
Dobro, vidjet ćemo kaj bu bilo.
Ako presude da je Sanader veleizdjnik a HDZ zločinačka organizacija koja pljačka vlastitu državu nešto ne potaknu kod građana ove zemlje onda selim u... Brazil.
Snimio sam par (tisuća) zgodnih djevojaka a utakmica upravo počinje...
Ako presude da je Sanader veleizdjnik a HDZ zločinačka organizacija koja pljačka vlastitu državu nešto ne potaknu kod građana ove zemlje onda selim u... Brazil.
Snimio sam par (tisuća) zgodnih djevojaka a utakmica upravo počinje...
- Euklid
- old school
Navodno u Brazilu i nije tako loše...karambol » wrote:Jebate, kompadre, ti si klasa optimist...
https://www.cia.gov/library/publication ... os/br.htmlEuklid » wrote: Navodno u Brazilu i nije tako loše...
..najvise zahvaljujuci ovom arhetipu kojeg predstavljaju miki i euklid.visekratni klon » wrote:Karamarko nam je budući premijer zahvaljujući kojekome i koječemu, a mene bi trebalo radovati što će neki Ivo u zatvor. Ma u pizdu materinu, nema ovom narodu pomoći.
ono, da sam ja galup, sva istrazivanja politicka u hrvatskoj bih radio na osnovu uzorka u vrh glave deset ljudi. dva bi bila miki i euklid..
..i to je nasa realnost. nekom je to dobro, nekom lose, neko ce se prilagodit, neko nece, neko ce to iskoritit..ali, tako je kako je..
- Euklid
- old school
ma to da ne bi ispalo kako samo ja pametujem ili imam nešto osobno protiv Milanovića..a unda » wrote: ..pa jebemu, ne mos samo prepisivat.
nego da vidiš šta pišu učeni i promućurni ljudi...
al džabe tebi...
pa dobro, ali opet.. ne mos samo prepisivat.Euklid » wrote:
ma to da ne bi ispalo kako samo ja pametujem ili imam nešto osobno protiv Milanovića
nego da vidiš šta pišu učeni i promućurni ljudi...
al džabe tebi...
ne trebas imat ti nista protiv milanovica, ali njega se bira ili ne bira. ono, njega. drugi njega, jel.. ili nekog drugog.
jesu li ga ti promocurni (da promocurni.. zaludu sve, nista kod nas bez cumura ili cega toga vec..) i uceni ljudi isto birali? bas bih volio znat..
Ne može sud ukidat političke stranke. Za sve pravne osobe postoji kazna ukidanja, osim za političke stranke. Viš kako je Fimi medija ukinuta, a HDZ nije. Takav je zakon, jebiga.Euklid » wrote: Daj Bože da i za HDZ presuda postane pravomoćna pa da ih se ukine kao stranku jer zločinačke organizacije, čiji su šefovi pravomoćno osuđeni za veleizdaju, nemaju šta tražiti u političkom životu.
- Euklid
- old school
Pa ne treba sud ukinut HDZ, samo nek im se odbije kandidiranje za SaborMightyMe » wrote:
Ne može sud ukidat političke stranke. Za sve pravne osobe postoji kazna ukidanja, osim za političke stranke. Viš kako je Fimi medija ukinuta, a HDZ nije. Takav je zakon, jebiga.
Znaš ono kad apliciraš za posao pa moraš donijet potvrdu o nekažnjavanju.
Aj nek ju oni donesu kad im sjedne presuda...
-
visekratni klon
Ja vas čekam na slavljenju gospodarskog rasta pod Karamarkom. Onda će biti, ma je, Karamarko je to, ali bitno je da raste bdp.
..a dobro, tebi je vazno bit prvi. jesi ti si prvi pisao, mora bit da jesi, cestitam..Euklid » wrote:Nekako mi se čini da sam dosta prije njih počeo pisat kako će nam umjesto najavljenog tsunamija investicija Zoka ostaviti samo tsunami...
naravno, ja bih ipak rekao da se cunami dogodio vec prije, a ova vlast moze samo bit pokusaj da se stete ud povlacenja cunamija nekako smanje.
ad koliko je to u mogucnosti nekom, pa cak i koliko je to uopce pametno, skocit u vodu i rec tom cunamiju u povlacenju..vodo, stoj! ..e, sad se o tome da pricat..
a ono sto je karakterno, to je u svakom slucaju da netko koga taj povlacni val nosi, ono, u prolazu jos sutne toga koji vice vodi da stane u glavu i kaze..aj, suti, budalo, ja sam mislio da ces ti puhnut u vodu i da ce voda stat, a ti nas jos ovdje jebes iz svog kaica..
ne znam zasto, pada mi sada na pamet onaj film o marabunt mravima..
Nema ovdi kruva dok se veleizdajnici ne kazne kaznom vracanja do zadnje lipe ukradenog novca, s tim da bi im se kamata uracunavala za 100% dnevno. Onaj koji ne plati, pred kaznjenicku bojnu i saraj...u dva popodneva vracamo dug... 
-
- Information
-