jebga euklide, kad daš 4 komada nije fer da izgubišEuklid » wrote: Ne može kad si puno bolji.
Ali kad si samo malo bolji unda sudac itekako može biti bitan...
''Britanski Guardian proveo je anketu u kojoj su čitatelji imali prilku ocijeniti nastup japanskog suca Nishimure na sinoćnjoj utakmici. Anketa se sastojala od tri pitanja, a na ono najvažnije "je li Lovren faulirao Freda u šesnaestercu" - 95 % posto čtatelja odgovorilo je "ne".
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Gleda sam utakmicu niskozemaca od 70te minute, i ono sta sam vidija je strasno. Jebote koji nogomet je ono bio, srica brazilaca da nisu s njima u grupi, jer ne postoji sudac koji bi spasio masakr na terenu, a potom i masakr u ciloj drzavi zbog gradjanskog rata.
Potom sam pokusa pogledat onu utakmicu u ponoc, ali kad sam otvorija oci, vec je bila 45ta minuta, pa sam osa lec.
Potom sam pokusa pogledat onu utakmicu u ponoc, ali kad sam otvorija oci, vec je bila 45ta minuta, pa sam osa lec.
jedan link: Andrea
http://www.index.hr/black/clanak/zasto- ... 54366.aspx
..kao najava za večerašnji derbi.
http://www.index.hr/black/clanak/zasto- ... 54366.aspx
..kao najava za večerašnji derbi.
išlo ih je. vidjećemo kad zagusti..miky0 » wrote:Gleda sam utakmicu niskozemaca od 70te minute, i ono sta sam vidija je strasno. Jebote koji nogomet je ono bio, srica brazilaca da nisu s njima u grupi, jer ne postoji sudac koji bi spasio masakr na terenu, a potom i masakr u ciloj drzavi zbog gradjanskog rata.
roben ih može skupo koštat
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Idem sad pogledat pa da vidim o čemu se tu radilo...miky0 » wrote:Gleda sam utakmicu niskozemaca od 70te minute, i ono sta sam vidija je strasno. Jebote koji nogomet je ono bio, srica brazilaca da nisu s njima u grupi, jer ne postoji sudac koji bi spasio masakr na terenu, a potom i masakr u ciloj drzavi zbog gradjanskog rata.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Španjolci su si zamislili da će se ovi zasrat kad vide prvake. Jebiga, južnjaci su to.Euklid » wrote:
Idem sad pogledat pa da vidim o čemu se tu radilo...
A ovi su pak namirisali krv i onda su ih izmasakrirat mogli, ali nisu. Samo su ih natrpali.
Piqe, Ramos su štucali brade i popravljali frizure, a Casillas je dremuckao i tu i tamo bi ga neš zbudilo.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=754380
Fifa sastančila zbog Hrvatske ! Neće kazniti
Kovača jer je - rekao istinu?
Fifa sastančila zbog Hrvatske ! Neće kazniti
Kovača jer je - rekao istinu?
- Euklid
- old school
karambol » wrote:
Piqe, Ramos su štucali brade i popravljali frizure, a Casillas je dremuckao i tu i tamo bi ga neš zbudilo.
Casillas je fakat postao rupa.
Real je imao vrašku sreću da ga njegov kiks nije koštao Decime.
Baš me zanima hoće li ga del Bosque maknut s gola?
Loše u cijeloj priči je da se Nizozemci smiješe nama pošto nam se skupine križaju...
- Euklid
- old school
kušuj tamo trollu dok te nisam opaučio nečim.....a unda » wrote: ..ako prodjemo. ako.
- Euklid
- old school
e, aj nam malo usporedi 3. gol Nizozemaca i naš poništeni gol protiv Brazilaca...Zmaj021 » wrote:
išlo ih je. vidjećemo kad zagusti..
roben ih može skupo koštat..klinci kažu da u pesu ne radi tipka za dodat kad im roben vodi loptu
Trebamo izmislit neku formulu da prodjemo skupinu ka prvi, i poslat niskozemce na brazilce, pa nek im opet sudi japanac, a da mi ka ljudi odigramo lipu utakmicu sa cileancima.
Inace, 100% ce del bosko minjat golmana, pa nije onu drugu dvojicu vodija za ukras.
Inace, 100% ce del bosko minjat golmana, pa nije onu drugu dvojicu vodija za ukras.
dizat frku oko sudijskih odluka mi je ono.. malo licemjerno. kad je u našu korist, onda se sve proprati sa hihi, kad nije, onda bi se linčovao sudija. uglavnom, jel.
ako se zeli unaprijediti igra, onda bi se valjalo malo ozbiljnije bavit etikom u fudbalu, sportu općenito, ono, šta radi, gdje je ošla, ako je ikad i došla i tako to..
(prvenstveno), jer očekivat da će sudija tačno ocijeniti svaki kontakt, situaciju, nije realno. mislim, jel probao ko od vas suditi makar i mali fudbal.. jel probao igrati.. puno situacija bude takvo da ti se učini jedno, a onda sami igrači u duelu se slože da je bilo nešto skroz drugo.. a gdje su tek u formuli razno-razni interesi - pritisci, kojima je izložen svaki učesnik u pro sportu, navijač, a bogami i nevini, usputni prolaznik.. 
za ilustraciju, najbolji igrač premijer lige za ovu sezonu je foldžija kakvog nema, fifina zlatna lopta pripada ronaldu, padavičaru.. itd. i ako su to mjerila, tj. ako se javnost ne buni na takve izbore, bez obzira na umijeće fudbalera, onda valja prihvatit da je gluma sastavni dio igre, pa kad sudija omane, jebiga, omane, ko ti je kriv što i tvoji nemaju bolje glumce..
ako se zeli unaprijediti igra, onda bi se valjalo malo ozbiljnije bavit etikom u fudbalu, sportu općenito, ono, šta radi, gdje je ošla, ako je ikad i došla i tako to..
za ilustraciju, najbolji igrač premijer lige za ovu sezonu je foldžija kakvog nema, fifina zlatna lopta pripada ronaldu, padavičaru.. itd. i ako su to mjerila, tj. ako se javnost ne buni na takve izbore, bez obzira na umijeće fudbalera, onda valja prihvatit da je gluma sastavni dio igre, pa kad sudija omane, jebiga, omane, ko ti je kriv što i tvoji nemaju bolje glumce..
Malo je glupo negovorit o greskama sudaca, kad je interpol poslao istrazitelje u brazil
CNN: Interpol u Brazilu istražuje namještanje
utakmica
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=754407
utakmica
čini mi se da se pištaljka čula puno prije - igrači su stali, pa je malo glupo pričati o golu, ne? može se pričati o faulu, jel bio ili ne..
imaš li snimak da provjerimo?
šta, utakmice se namještaju??miky0 » wrote:Malo je glupo negovorit o greskama sudaca, kad je interpol poslao istrazitelje u brazil![]()
utakmica
-
- Information
-