..a unda » wrote: ne, ne.. ovo je samo dokaz da je vjera u hrvata slaba. a jos im je bog poslao autogol brazila..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
tad su se i otvarale i zatvarale.. naces ih i na ljesu, ako se dobro sjecam.visekratni klon » wrote:Pa reci šta, jer ne mogu iskopati prema datumu početka nego zatvaranja teme. Pardon, ne, obrisanu ne mogu nać više nikako, ako je otišla hardelete.
-
visekratni klon
Nemam tamo nikakve ovlasti.Zmaj021 » wrote:
tad su se i otvarale i zatvarale.. naces ih i na ljesu, ako se dobro sjecam.
-
visekratni klon
Ne znam ni to.
Vani tišina, ok, tu i tamo blago žamorenje i pištanje, ali u odnosu šta bi inače bilo, mila majka. Apaurin, baš. Još da nije njega, bilo bi idealno.
pa sta se smijes.. jes vidjela facu onog sta je dao autogol.. u prvom trenutku se htio poveselit, nije bas bio najsigurniji sto se dogadja. ono, dao je gol, jebate, brazilci su to, gol je gol..
sad, ako nije prava branka, a necemo sad u detalje..
i eto, cak je bog napravio da se svi vesele, i brazil i hrvatska, i opet ta nasa vjera, samo bi nesto trgovali, muljali, zajebali..
-
visekratni klon
Ma kakvi, Bozanić će im trebati najviše da im vida rane nakon ovog...a unda » wrote:
pa sta se smijes.. jes vidjela facu onog sta je dao autogol.. u prvom trenutku se htio poveselit, nije bas bio najsigurniji sto se dogadja. ono, dao je gol, jebate, brazilci su to, gol je gol..
sad, ako nije prava branka, a necemo sad u detalje..
i eto, cak je bog napravio da se svi vesele, i brazil i hrvatska, i opet ta nasa vjera, samo bi nesto trgovali, muljali, zajebali..
Nego, netko poslao Japanca mrš u Kinu.
Evo me, a je me japanac izivcira. Jebote, da nije bija tamo, dobili bi utakmicu...ali nema veze, u finalu taremo brazil s 3:1 
-
visekratni klon
A mi mislili šta je od tebe bilo, a ti optimističniji no ikad. 
da, sad je bozanic najpotrebniji. jos kao izgubimo od kameruna i mehika, a sta ce nam drugo ostat? aj, sta drugo nego bozanic, miklenic.. velka tuga, velka i utjeha..visekratni klon » wrote:
Ma kakvi, Bozanić će im trebati najviše da im vida rane nakon ovog.
Nego, netko poslao Japanca mrš u Kinu.
Svi nesto spominjete boga, a bog nam je danas uzeja da bi nam vratija u finaluvisekratni klon » wrote:A mi mislili šta je od tebe bilo, a ti optimističniji no ikad.
visekratni klon » wrote:A mi mislili šta je od tebe bilo, a ti optimističniji no ikad.
lici mi na onog zeku kad popije 6 piva pa poslije 3 sata kad ostane sam, kaze, sta ko je reko, ja sam reko!
[bracanin mode] nece.Zmaj021 » wrote:e unda.. ovaj.. e a unda.. cek, e ..a unda, ovaj, ocel bit maslina u tebe ove godine? :koukice:
-
visekratni klon
Evo, žrtva, bozanić, utjeha.
-
- Information
-