Da, da me ubije onda bi bilo boga pogotovo.Euklid » wrote:
ima boga...
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ne, Brazilci kažu: ima suca.....a unda » wrote: ..to i brazilci kazu.
'if you fall, i'll be there' (floor)
..di je klupica? u dvoru ili negdi vanka? klupica vnaka je ok. vruce je. uzmi za pe kuna slaju na stapici, sidi na klupicu i lizi i gustaj..visekratni klon » wrote:
Pa kad se ovaj vrati. Ja se na šalim, ja počinjem uredno paničiti već na njegovo ludilo, došlo je i do toga, evo vrućina mi udarila u glavu kad je bio.Ali, i vani divljaju pa važem. Dal da odem na klupicu leć il ne.
-
visekratni klon
Na rivi...a unda » wrote: ..di je klupica? u dvoru ili negdi vanka? klupica vnaka je ok. vruce je. uzmi za pe kuna slaju na stapici, sidi na klupicu i lizi i gustaj..
-
visekratni klon
Bože tebe. Pa gUUgle. s ušima naravno.
..nema straja. ovih tri jedan je pravi apaurin. ako ti neko nesto kaze, reci ti njima.. mrzim japan.visekratni klon » wrote:
Na rivi.Moram proć gro ljutih navijača, naravno, u tom i je keč. A nema koristi i da ima klupice u dvorištu jer ono što on inače ovako radi je patroliranje zgradom i urlikanje i lupanje te prijetnje. Dakle, pobjeć van među druge luđake ili zvat hitnu, ne znam.
..e, da, najebali japanski turisti sutra..
-
visekratni klon
Nadam se...a unda » wrote: ..nema straja. ovih tri jedan je pravi apaurin. ako ti neko nesto kaze, reci ti njima.. mrzim japan.
..e, da, najebali japanski turisti sutra..
A ovo za Japance, da, poludiše ljudi, gledam žk i nogomet, jebote.
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Neki spominje da mu žao samo 2 bombe čerspete. Trebala bih vjerojatno to kartonirati, ali još sutra sam tamo mod pa neću. Dosadilo mi, brate gore nego navijači, kvookvookvooc.
-
visekratni klon
Miki, sine, mi se malo šalimo, ajde, nije ništa strašno, dođi tu pročavrljat.
;odnija vrag šalu:
boza.. iskopaj jednom obrisane teme od 16.11.2012...visekratni klon » wrote:
Neki spominje da mu žao samo 2 bombe čerspete. Trebala bih vjerojatno to kartonirati, ali još sutra sam tamo mod pa neću. Dosadilo mi, brate gore nego navijači, kvookvookvooc.
ma stas kartonirat. ili, uvedite atomski karton. ono, pukne njega i jos deset oko njega..visekratni klon » wrote:
meni se cini da ce ovdje bit sukoba na sasvim nekoj drugoj razini. uocavam napetost izmedju bozanica i papa franje. papa franjo je garant bio za brazil. jaci je jebiga, a hrvati su se i onako naucili zrtvovat..
ko zna, mozda smijene ovdje bozanica. mozda ga upitaju za sto oni njega u stvari placaju.
-
visekratni klon
-
visekratni klon
..a unda » wrote: ma stas kartonirat. ili, uvedite atomski karton. ono, pukne njega i jos deset oko njega..
Neće. Jer ovo je namještaljka Japanca, sile zla bijahu jače.meni se cini da ce ovdje bit sukoba na sasvim nekoj drugoj razini. uocavam napetost izmedju bozanica i papa franje. papa franjo je garant bio za brazil. jaci je jebiga, a hrvati su se i onako naucili zrtvovat..![]()
ko zna, mozda smijene ovdje bozanica. mozda ga upitaju za sto oni njega u stvari placaju.
-
visekratni klon
Pa reci šta, jer ne mogu iskopati prema datumu početka nego zatvaranja teme. Pardon, ne, obrisanu ne mogu nać više nikako, ako je otišla hardelete.
ne, ne.. ovo je samo dokaz da je vjera u hrvata slaba. a jos im je bog poslao autogol brazila..visekratni klon » wrote:..
Neće. Jer ovo je namještaljka Japanca, sile zla bijahu jače.
-
- Information
-