SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Ne pizdite, pojma nemate, da je jelavic da loptu olicu, u minuti u kojoj smo primili gol, gol bi ustvari dali mi. Cistih ko suza je trebalo bit 2:0 l, jeba mu pas mater 
-
visekratni klon
Imaš stream na hrt-u.
Dobro, jel se ovo trkelj raspao meni ili šta... il opet imam virus
..ma sad ce brazil skinut olovo s nogu, pocetna trema i to. nasi ce se zatvorit i ic na to da ce brazil dat jos jedan autogol..Euklid » wrote:1:1 poluvrijeme.
Gazimo ih.
Kad udje Eduardo nema im spasa.
Ko je ono prognozirao 3:0, 4:0...?
-
visekratni klon
..a unda » wrote: ..ma sad ce brazil skinut olovo s nogu, pocetna trema i to. nasi ce se zatvorit i ic na to da ce brazil dat jos jedan autogol..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
oce, oce.....a unda wrote: ..ma sad ce brazil skinut olovo s nogu, pocetna trema i to. nasi ce se zatvorit i ic na to da ce brazil dat jos jedan autogol..
'if you fall, i'll be there' (floor)
je, na mom kompu to je strim s dilejem od pola sata, dok se to zamrzne, pa odmrzne..visekratni klon » wrote:
Imaš stream na hrt-u.
Dobro, jel se ovo trkelj raspao meni ili šta... il opet imam virus
nemamo pojma. poluvrijeme iks..miky0 » wrote:Ne pizdite, pojma nemate, da je jelavic da loptu olicu, u minuti u kojoj smo primili gol, gol bi ustvari dali mi. Cistih ko suza je trebalo bit 2:0 l, jeba mu pas mater
Ja isto ne vidim kako se brazilci mogu obranit a da ne prime jos barem gol-dva. Dobro, mozda ako japanac postane glavna zvijezda otvarajuce utakmice 
-
visekratni klon
Nije ni moj daleko bolji, moram ga restartat inače počne usporeno govoriti i pištati...a unda » wrote: je, na mom kompu to je strim s dilejem od pola sata, dok se to zamrzne, pa odmrzne..
..a dobro, onda nece, nadigravat ce se s brazilom..Euklid » wrote:oce, oce...
..a cuj, neko mora bit kriv..Zekoslawa » wrote:Saš vidit kad miky i Euklid počnu pizdit na suce. Jen, dva...
ali, japanac je to. ko zna, mozda su japanci poslali robota..
..pa kako tipkas onda?Zmaj021 » wrote:ima 25 godina da nisam slusao radio prenos.. kad je komentator dobar i tekma kalibra celik-sutjeska izgleda svemirski. eeh, TV vs masta.. Jebo TV
Al me Jebe ovo tipkañe bez tastature
radio je super, te ve je ukurcu..
-
visekratni klon
To je moć Hrvata. Dobro nisu zasrali teren i predali dresove. Pred takvom silom.Euklid » wrote: Pa ovo im je 1. autogol u povijesti svjetskih prvenstava koji su si zabili...
..a ko ti se od njih svidja? kurakao, a?Zekoslawa » wrote:Al mislim, neb ja to tila primijetit, nije mi do toga, nego do nogometa, šta drugo, al evo moram... Jepotepok, šta su gadni ovi naši. Modrić, Olić, Perišić, Kovačić, Jelavić... Za pripast se.
-
visekratni klon
http://www.hrt.hr/uzivo/Zmaj021 » wrote:sad imam tastaturu, al neam misa, a ni nasih slova.
ovdje javilo da su u istocnom dijelu sao paola veliki nemiri..
ima li gdje strim?![]()
-
- Information
-