Obiteljaši - novi referendum

Koljite se i gložite!
Silajn

Post 12 Jun 2014, 16:10

Euklid » wrote:
Nema potrebe, dušo.

Dovoljno je zaključiti da po sadašnjem sustavu HDZSDP mafija nikad neće sjašiti... :raspa:
Ne, neće sjašiti dok ne postanemo zrelo društvo. Preferencijalno nas neće učiniti zrelim, več još slabijim. NEĆE se razne interesne skupine ponašati onako kako se nadaš.

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 12 Jun 2014, 16:19

Sta se vi vise lozite, ja sve uvjereniji u ispravnost ovog poteza.

Ko vas jebe, jeste li podrzavali mene i euklida o lustraciji zlocinackih udruga, o neglasanju za hdzsdp, o losim veleizdajnickim potezima vladajucih? Niste, e, pa dame i gospodo, sto ocekujete? Bolje? S cim ste to zasluzili?
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Jun 2014, 16:29

Silajn wrote:
Ne, neće sjašiti dok ne postanemo zrelo društvo. Preferencijalno nas neće učiniti zrelim, več još slabijim. NEĆE se razne interesne skupine ponašati onako kako se nadaš.
Pa preferencijalno glasovanje gdje glasujes za konkretnu osobu s punim imenom i prezimenom je tisucu puta zrelije od sadasnjeg sustava u kojem se glasovi prelijevaju HDZSDP mafiji... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Silajn

Post 12 Jun 2014, 16:32

Euklid » wrote:
Pa preferencijalno glasovanje gdje glasujes za konkretnu osobu s punim imenom i prezimenom je tisucu puta zrelije od sadasnjeg sustava u kojem se glasovi prelijevaju HDZSDP mafiji... :ne zna:
To je idealan sustav. Za demokratsko društvo. Nismo.
karambol

Post 12 Jun 2014, 16:49

Euklid » wrote:
Silajn wrote:
To je idealan sustav. Za demokratsko društvo. Nismo.

Da i da.

Ali...(gdje je Ali? :zubo: )...ali, dakle...bojim se da bi to izgledalo puno drugačije od željenog ishoda koji bi onemogućio HDZ i SDP većinu u saboru. Bojim se da bi Ruža dobila premijersko mjesto. Ili Bandić. Ili Kerum sa sekom. Ili Rojs. Ili već netko takav...
Bojim se da nismo društvo koje može biti pametno. Izabrali bi gomilu idiota, redikula koji su puno opasniji i puno lošiji s bezbroj "inovativnih" ideja u vođenju države i kreiranju politike.
Mislim da bi se na kraju dogodilo klanje koje bi bilo razlogom da se ukine bilo kakav parlamentarizam i da se uvede Bog i Batina kao jedino sredstvo vladanja...
visekratni klon

Post 12 Jun 2014, 16:59

Aleluja. :zubo: Još da ova dva usijana uberu. Al opalilo njih sunce. :D
MightyMe

Post 12 Jun 2014, 17:48

Šta fali Ruži? :kokice:

Image
Euklid
old school

Post 12 Jun 2014, 19:34

karambol » wrote:

Da i da.

Ali...(gdje je Ali? :zubo: )...ali, dakle...bojim se da bi to izgledalo puno drugačije od željenog ishoda koji bi onemogućio HDZ i SDP većinu u saboru. Bojim se da bi Ruža dobila premijersko mjesto. Ili Bandić. Ili Kerum sa sekom. Ili Rojs. Ili već netko takav...
Bojim se da nismo društvo koje može biti pametno. Izabrali bi gomilu idiota, redikula koji su puno opasniji i puno lošiji s bezbroj "inovativnih" ideja u vođenju države i kreiranju politike.
Mislim da bi se na kraju dogodilo klanje koje bi bilo razlogom da se ukine bilo kakav parlamentarizam i da se uvede Bog i Batina kao jedino sredstvo vladanja...
Baš suprotno.

Iz takvih stranki iz kakvih je Ruža samo bi ona pobrala dovoljno glasova i ušla u sabor.
Ovako će ući ona i još bar troje njenih redikula na listi kradezea.

Isto je i s Bandićem, Kerumom, Rojsom... ostalo bi na njih par debila.

Na kraju krajeva zar nisu svi ovi likovi po sadašnjem izbornom sustavu već bili (ili jesu) u saboru? :bicedobro:

Plus još desteine njima sličnih... :kava:
miky0
ST Leader

Post 12 Jun 2014, 19:49

Euklide, davno sam ja svatija da su nam oponenti na ovom forumu hdzsdpovci :D A najludje od svega je to sta jos niko od njih nije dao valjani razlog sto je lose u ovom prijedlogu. Ok, jedino smo svatili da se boje za svoju buducnost :lol:
Euklid
old school

Post 12 Jun 2014, 20:05

miky0 » wrote:Euklide, davno sam ja svatija da su nam oponenti na ovom forumu hdzsdpovci :D A najludje od svega je to sta jos niko od njih nije dao valjani razlog sto je lose u ovom prijedlogu. Ok, jedino smo svatili da se boje za svoju buducnost :lol:
Štajaznam.

Izgleda je njima još uvijek bolje kad masa polupismenih zaokruži broj iza kojeg piše:
HDZ-nositelj liste dr. Franjo Tuđman

:ne zna:
Pero

Post 12 Jun 2014, 20:11

miky0 » wrote:Euklide, davno sam ja svatija da su nam oponenti na ovom forumu hdzsdpovci :D A najludje od svega je to sta jos niko od njih nije dao valjani razlog sto je lose u ovom prijedlogu. Ok, jedino smo svatili da se boje za svoju buducnost :lol:
Meni je loše to što mi je nerazumljivo to kako bi se praktično provelo preferencijalno glasanje. Eto, hrpa preferencijalnih glasova završila je na EU izborima za Euklidovu Holycu, ali je ona odlučila da ipak neće 5 godina provesti u EU parlamentu, nego umjesto nje ide moj šulkolega. Razumljivije bi mi bilo da se ide uvoditi proporcionalni sustav. Kome bi ti dao svoj glas - nekom novinaru, sportašu ili pjevaču zato što stalno vise po televizijama? :zubo: Ili bi htio progurati svoju profesiju, ako bi zvanje bilo upisano na glasački listić?
miky0
ST Leader

Post 12 Jun 2014, 20:23

E sad je dosta s politickim temama...prvenstvo samo sta nije pocelo :D
MightyMe

Post 12 Jun 2014, 21:10

Men'b se svidilo samo da uz ovo šta sad imamo možemo zaokružit čou'ka. Nikakvo smanjivanje pragova i ostalih čudesa, šta mi se čini da ovi pokušavaju. Onako nešto slično ka i za EU parlament, da ne bude totalni raspašoj. Onako ne previše, al da im se malo pomrse računi prije izbora.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2014, 15:48

MightyMe » wrote:Men'b se svidilo samo da uz ovo šta sad imamo možemo zaokružit čou'ka. Nikakvo smanjivanje pragova i ostalih čudesa, šta mi se čini da ovi pokušavaju. Onako nešto slično ka i za EU parlament, da ne bude totalni raspašoj. Onako ne previše, al da im se malo pomrse računi prije izbora.
ovo sto radi markicka, samo je dokaz koliko je ovo drustvo nezrelo, politicki nepismeno. a i svakojako jos nepismeno.. :D

ustvari, citava ta markicevska ideja, kao uostalom i onaj referendum prije, kao uostalom citava desna misao, zasniva se na svidjanju i nesvidjanju.
tj, kod nas govoriti o nekom svidjanju je ono, luksuz. ovo sto radi je samo uvod i ili vec poodmakli uvod u demokratski fasizam. ok, ili mozda u fasisticku demokraciju. a lijeka nema. nema.. :kokice:
MightyMe

Post 14 Jun 2014, 19:54

Pa šta ne bi bilo zabavno glasat za Zoku, npr. i zaokružit mu 8. s liste. I onda ga gledat kako bi popizdija, a ne smi. :kokice:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 19:57

MightyMe » wrote:Pa šta ne bi bilo zabavno glasat za Zoku, npr. i zaokružit mu 8. s liste. I onda ga gledat kako bi popizdija, a ne smi. :kokice:
Pametan je Zoka.

On bi stavio sebe na 8. mjesto a Piculu na 1.

Ili Bernardića...

Ili bi Bernardića maknuo a podmetnuo Ostojića.

A možda bi izvukao iz rukava Ljubu Jurčića... :ne zna:

:giggle:
karambol

Post 14 Jun 2014, 20:10

1. Tomica KaraMarka
2. Ljubi Ćesića Rojsa
3. Ružu Pomaziću
4. Adije Plenumković
5. DaNije Srb?
6. Silovanog Hmelja
7. Tupavka Šumica
8. Marijana Penetrir

Evo liste. :zubo:
Euklid
old school

Post 14 Jun 2014, 20:11

:rofl: :rofl:

Marijana Penetrir

:lol: :lol:
miky0
ST Leader

Post 14 Jun 2014, 21:05

I dalje se bojite da vam s ovim potezom hdzsdp ide u povijet :ne zna:
Pero

Post 15 Jun 2014, 07:59

Jesam, ja sam jako ustrašen. :zubo: Sve pregovaram sa svojim kolegom u orahu da iz hdzsdp-a pređem tamo, al zamisli Euklida i mene u istoj stranci. :D
miky0
ST Leader

Post 15 Jun 2014, 10:23

Pero » wrote:Jesam, ja sam jako ustrašen. :zubo: Sve pregovaram sa svojim kolegom u orahu da iz hdzsdp-a pređem tamo, al zamisli Euklida i mene u istoj stranci. :D
Onda mene i euklida podrzavas u podrzavanju markicke u ovom slucaju?
..a unda
Undaminator

Post 15 Jun 2014, 11:22

..hitler je svojevremeno zabranio lov na lisice. smatrao je to preokrutnim. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 15 Jun 2014, 11:27

..a unda » wrote:..hitler je svojevremeno zabranio lov na lisice. smatrao je to preokrutnim. :kokice:
Da su drugi politicari u njemackoj ista vridili, hico bi bio tamo di mu je bilo mjesto. U ludari. Tako i ovdje, da nasi politicari ista vride, markicka bi bila di joj je mjesto. Vjerojatno u zatvoru zbog gospodarskog kriminala.
..a unda
Undaminator

Post 15 Jun 2014, 11:36

..postoji romanticni predlozak, smijesan, vic jel, ali da ga sad ne prepricavam, pokusat cu izvest njegovu postmodernu varijantu, suvremeniju, jel..

odaju mujo i haso, odaju i.. stanu. vide nesto na putu. kaze mujo hasi.. gle mujo, jel ono nesto sa slagom?
kaze mujo.. nije, meni se cini da nije.
meni se cini da je, kaze haso, aj ti mujo lizni to da vidis jel slag.
..necu, aj ti lizni.. kaze mujo.
dobro, kaze haso, sagne se i prstom malo predje po tome i lizne to sa prsta.. gle, slag! .. kaze haso.
..aj, i ja cu onda probat.. kaze mujo, kleknu oni i oblizu slag. kad su oblizali, kaze haso muji.. gle, govno, mi smo ustvari lizali govno. ovo je govno premazano slagom.

cudi me to.. kaze mujo, da je neko namazao govno slagom i tako ga ostavio. mora bit da je to govno i punjeno slagom. aj ti haso zagrizi pa vidi.

necu.. kaze haso, aj ti zagrizi pa vidi, kome se da bezveze grist govno.

znas sta.. kaze mujo.. amo mi to demokrastski, plebiscitarno napravit. jes ti za da zagrizemo govno?

..jesam, kaze haso.

..i ja sam.. kaze mujo, dakle vecina smo. aj ti s one strane, a ja cu s ove. ne treba ti se gadit i onako smo ga vec oblizali.

..dobro.. kaze haso, i navale svak sa svoje strane slasno i znatizeljno jest govno, cokcuci jezikom svako malo da osjete jel ima slaga. kad su ga pojeli, kaze mujo hasi.. jebiga haso, nije bilo punjeno slagom.

..ali je je bilo namazano slagom, kaze haso.. ali mogli smo proc kraj govna namazanim slagom i ne polizat slag, a steta bi to bila..

:kokice:
Pero

Post 16 Jun 2014, 13:20

miky0 » wrote:
Onda mene i euklida podrzavas u podrzavanju markicke u ovom slucaju?
Ne. Zaboravio si emoticon - :zubo: . Nisi mi ni ti ni Markićka objasnio čemu je to dobro i kako bi uopće glasilo referendumsko pitanje - evo vam prijedlog novog izbornog zakona, pa zaokružite da ili ne. Ja bih osobno uveo proporcionalni sustav ko Nijemci na EU izborima i ukinuo 11. izbornu jedinicu, ali eto, očito sam u manjini. :zubo:
  • Information