O vladi Zokija M.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Novi ministar obrazovanja priznao da su na FER-u kršili zakon
Mislim da po 1. puta u svojoj povijesti Hrvatska ima pravog čovjeka na mjestu ministra obrazovanja.
Šteta da će mu mandat trajati samo godinu i pol. Možda, pošto je nestranačka osoba, ostane i u Karamarkovoj vladi. Ali to je više SF nego realno promišljanje...
Mislim da po 1. puta u svojoj povijesti Hrvatska ima pravog čovjeka na mjestu ministra obrazovanja.
Šteta da će mu mandat trajati samo godinu i pol. Možda, pošto je nestranačka osoba, ostane i u Karamarkovoj vladi. Ali to je više SF nego realno promišljanje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Meni je Jovanović bio dobar jedino zato što je prcao desničare hardkor za razliku od ostalih rukavičara. Njega su mrzili do jaja. I neka je, neka.
Pa to ipak nije ministarski posal. Eto mu sad posla za huskanje kroz saborske klupevisekratni klon » wrote:Meni je Jovanović bio dobar jedino zato što je prcao desničare hardkor za razliku od ostalih rukavičara. Njega su mrzili do jaja. I neka je, neka.
-
visekratni klon
Ti opet drukaš za desne. Daj promijeni malo ploču.
..u obrazovanju nece napravit nista. ne moze nista napravit. u znanosti, mozda, ali sumnjam. za sport, ne znam.Euklid » wrote:Novi ministar obrazovanja priznao da su na FER-u kršili zakon
treba vidjet, ali nece on moc puno toga napravit. ili ce ic linijom nezamjerivanja, pa ce nesto ostat na toj funkciji ili ce u deseti mjesec ic ca.
ne znam po cemu je on pravi covjek na pravom mjestu. prije svega, prirodnjak je, a za obrazovanje u ovom nekom periodu, ne samo hrvatskom, ne znam kolko je to dobro..
ali vidjet cemo kako ce krenut i i kako ce se odnosit prema matematici, a kako prema vjeromatici. vidjet cemo sto je to za njega logika.
pa i nije bas nesto prcao desnicare. samo je pokusao nesto postavit na razumnije i zdravije noge.visekratni klon » wrote:Meni je Jovanović bio dobar jedino zato što je prcao desničare hardkor za razliku od ostalih rukavičara. Njega su mrzili do jaja. I neka je, neka.
to sto vecini u hrvatskoj to ne odgovara, to nije njegov problem. ako ljudi oce demokratskom voljom bit glupi, onda ce bit glupi, sta se tu moze..
Ma di ja drukam za desne? Jesam li lipo reka da se jovanovic vratija tamo di je bija najbolji? Jesam. A to su saborske klupe, s kojih moze lipo napadat osudjenu zlocinacku organizaciju.
nije osudjena i nije zlocinacka. ono, nije. ne jos, a sta se ceka, ne zna se..miky0 » wrote:
Ma di ja drukam za desne? Jesam li lipo reka da se jovanovic vratija tamo di je bija najbolji? Jesam. A to su saborske klupe, s kojih moze lipo napadat osudjenu zlocinacku organizaciju.
pa drukas, drukas..
ako malo proucis povijest fasizma i nacizma, mogao bi se iznenadit..
Ili sam ja prespavao pa sanjao, ili si ti prespavao pa nisi vidija da je osudjena i kaznjena karamarkova zlocinacka organizacija..a unda » wrote: nije osudjena i nije zlocinacka. ono, nije. ne jos, a sta se ceka, ne zna se..
pa drukas, drukas..
ako malo proucis povijest fasizma i nacizma, mogao bi se iznenadit..
-
visekratni klon
Čuj, neki desničari koje nažalost poznajem ga mrze ono do ubojstva jer je pokrenuo ono oko zdravstvenog odgoja, a i zbog drčnosti te ono najbitnije, zbog prezimena. Tako da, opekao ih je. Neki mlitavac bi ustuknuo i davao manje provokativne izjave za njih, jel. Pokušavao se ulizati i to...a unda » wrote: pa i nije bas nesto prcao desnicare. samo je pokusao nesto postavit na razumnije i zdravije noge.
to sto vecini u hrvatskoj to ne odgovara, to nije njegov problem. ako ljudi oce demokratskom voljom bit glupi, onda ce bit glupi, sta se tu moze..
-
visekratni klon
Tkomiky0 » wrote:
Ili sam ja prespavao pa sanjao, ili si ti prespavao pa nisi vidija da je osudjena i kaznjena karamarkova zlocinacka organizacija
Pa žrtovali su Ivu da otkupi grijehe i idu pošteniji nego ikad naprijed. Neš ti osude. Da je pravde, ne bi postojali kao stranka i bili bi odreda u zatvoru, svi.
-
visekratni klon
:vriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišššššt:
Oooo pa to su vec moje metode...napredujemovisekratni klon » wrote:
TkoJes ti to popio koju čašu vina
![]()
Pa žrtovali su Ivu da otkupi grijehe i idu pošteniji nego ikad naprijed. Neš ti osude. Da je pravde, ne bi postojali kao stranka i bili bi odreda u zatvoru, svi.
pa samo je radio ono sto je radio, ne vidim tu nikakve provokacije. to sto netko to smatra provokacijom, kazem, to nije njegov problem.visekratni klon » wrote:
Čuj, neki desničari koje nažalost poznajem ga mrze ono do ubojstva jer je pokrenuo ono oko zdravstvenog odgoja, a i zbog drčnosti te ono najbitnije, zbog prezimena. Tako da, opekao ih je. Neki mlitavac bi ustuknuo i davao manje provokativne izjave za njih, jel. Pokušavao se ulizati i to.
to ti je isto ono kao navijaci, ono, znas, natuku nekoga, onda na sudu kazu.. provocirao nas je.. ono, legalno i legitimno ga je isprebijat.. provokacija je to, jebiga.
ali, dokle je to kod nas doslo, moze se vidjet po onom referendumu. volja naroda, stas..
sto se mene tice, to..oko toga i tako to, jel, to je najveci politicki kiks ove vlade. da su oko toga bili jedinstveni i da su uprli, po cijenu neostanka na vlasti, da su taj test prosli, onda bi mogli stosta jos napravit. ovako im je odmah pokazano dokle mogu i sta..
ovako su odmah pokazali da se s njima moze radit sta oce, da se mogu ucijenit i.. jebiga.
..ma kad je osudjena? za sto? kolko puta moram pitat?:Dmiky0 » wrote:
Oooo pa to su vec moje metode...napredujemoali kako je ovo ipak hrvatska, stranka je osudjena i kaznjena kao takva. Ne razumin sta vam nije jasno?
fimi media, sta ti nije jasno?..a unda » wrote: ..ma kad je osudjena? za sto? kolko puta moram pitat?:D
-
visekratni klon
Ma meni je to jasno, ali netko drugi bi išao više udvornički, a on je bio beskompromisan i time ih je provocirao, normalno da to nije provokacija, ali u ovako bolesnoj državi je, za njih je. Neki mlitaviji im ne bi tako vješto digao tlak, to je poanta...a unda » wrote: pa samo je radio ono sto je radio, ne vidim tu nikakve provokacije. to sto netko to smatra provokacijom, kazem, to nije njegov problem.
to ti je isto ono kao navijaci, ono, znas, natuku nekoga, onda na sudu kazu.. provocirao nas je.. ono, legalno i legitimno ga je isprebijat.. provokacija je to, jebiga.
ali, dokle je to kod nas doslo, moze se vidjet po onom referendumu. volja naroda, stas..
sto se mene tice, to..oko toga i tako to, jel, to je najveci politicki kiks ove vlade. da su oko toga bili jedinstveni i da su uprli, po cijenu neostanka na vlasti, da su taj test prosli, onda bi mogli stosta jos napravit. ovako im je odmah pokazano dokle mogu i sta..
ovako su odmah pokazali da se s njima moze radit sta oce, da se mogu ucijenit i.. jebiga.
Trebalo je i oštrije, jače, trebao je i Milanović drukčije. Ali eto. Zato velim, Jovanović je bio odličan u tome.
-
- Information
-