To je sve što pamtim i imam pri ruci, ali trebalo bi biti dovoljno.
Ukratko, ne možeš falit umetanjem toga "j" jerbo svatko na svoj način na kraju dođe do toga da se "j" piše.
MmeTipfeler wrote:Kako se na hrvatskom kaže la couverture de survie en aluminium. Znam što je to, ali nisam ni planinar, ni alpinist, ni išta slično. Help!
Englesko govorno područje kaže "isothermal blanket".MmeTipfeler wrote:Hvala. :?
Moje je rješenje bilo aluminijska zaštitna folija. Bi li to moglo proći?![]()
Eto, riješeno.Euklid » wrote:Ne. To se zove astrofolija i ako ne zelis zbunjivati ljude upotrijebi tu rijec.
U suprotnom neko ce se fino nasmijati.
MmeTipfeler wrote:E, a sad mi treba netko iz policije. Ili netko tko je upoznat s policijskim žargonom, bez obzira s koje strane brave.![]()
Naime, imam izraz les tapisseries (utrpan u zagrade - "les tapisseries, comme ils disaient", dakle, nema konteksta) u značenju "jednosmjerno (lažno) zrcalo" kroz koje se u krimićima i trilerima promatra ljude bez njihova znanja.
Ono... nemam se baš vremena ići s time upoznavati na terenu.![]()
Šteta što se firma ne zove Džank Tranzlejšns.S obzirom na to da je moj san o otvaranju fast fuda propa, otvorila sam jednu drugu firmicu. Molim da proslijeđujete svu klijentelu, lajkajte, shareajte, preporučujte. Hvala
Ja sam vjerojatno nešto zbrljala u životopisu jer redovito dobivam ponude za vozače kamiona (m/ž).judolino » wrote: Šteta što se firma ne zove Džank Tranzlejšns.
Baš to, kad sam vidio famozno ukoliko, došlo mi je da se zbljujem...MmeTipfeler » wrote:
Ja sam vjerojatno nešto zbrljala u životopisu jer redovito dobivam ponude za vozače kamiona (m/ž).![]()
A ovdje sam u napasti da im za početak lektoriram tekst na početnoj stranici.
Kanalice?MmeTipfeler » wrote:Netko zna što je to i kako se na hrvatskome kaže la gaine technique? Nemojte me pitati za kontekst jer ga nemam. Bar ne takav iz kojeg bi mi bilo jasno što je uopće na stvari. Koliko shvaćam, to je nekakvo okno, kanal, nešto kroz što prolaze cijevi, struja, ovo-ono.
Ne, ako pod kanalicom mislimo isto. Ovo je dio nekakvog podzemnog prolaza.
Možda. A sad ti meni neznalici objasni što je servisni tunel.karambol » wrote:Možda može biti servisni tunel ili prolaz...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests