pa to za nas i govorim..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
pa ja bi tebe mogla u diplomski uvrstiti...a unda » wrote: pa eto, ne zajebajem. mislim, nije kontizam bas s te strane, ono, ima tu prica i svega. a s ove strane sam isto plemic. iz knezevske kuce poljicke.. misloim, ne bas direktno, ali isto tako, pra pra, sve se to da fino pratit..![]()
-
visekratni klon
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Cuj nju. Diplomski.visekratni klon wrote:
pa ja bi tebe mogla u diplomski uvrstiti.![]()
ako imaš kakvu priču i to.
A ispite ce moja strina polozit...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
na ja to malo ono, natezem, ali moglo bi se iskopat, imaju arhive, citabe, ali sta onda, di su pare, ja sam ocito post propalo plemstvo.visekratni klon » wrote:
![]()
Unda plemeniti. Joj, znam ja jednog plemenitaša koji nam je na glavu sjeo s tim.
a opet, ako se dobije neka titula, ko zna, mozda bi to neko htio kupit.. dat cu mu jeftino.
da pricu.. da jednu..
a sto vise vrijeme prolazi, prica je sve vise..
-
visekratni klon
Miki će kupit...a unda » wrote: na ja to malo ono, natezem, ali moglo bi se iskopat, imaju arhive, citabe, ali sta onda, di su pare, ja sam ocito post propalo plemstvo.
a opet, ako se dobije neka titula, ko zna, mozda bi to neko htio kupit.. dat cu mu jeftino.
-
visekratni klon
ma tu u vezi familije, naravno, ne sve ikad.
pa eto, u vezi familije, sve ikad.. na isto ti dodje skoro..
Contessaunda...a unda » wrote: na ja to malo ono, natezem, ali moglo bi se iskopat, imaju arhive, citabe, ali sta onda, di su pare, ja sam ocito post propalo plemstvo.
-
visekratni klon
Aj, javim ti za par godina paš mi ispričat...a unda » wrote: pa eto, u vezi familije, sve ikad.. na isto ti dodje skoro..
MightyMe wrote: Contessaunda.![]()
-
visekratni klon
Je, al bi mogao onda bit kralj svemira i to...a unda » wrote: ..ma miki, neozbiljan je on za takvu trgovinu.
ko? ova iz obitelji sta ju je sekspir opisao?MightyMe » wrote: Contessaunda.
inace, imao sam macka kojeg sam kao malog macica izvukao iz kontejnera, neko ga bacio. pozivio je trinajst godina. jedno od sluzebenih imena mu je bilo..konte. ono, iz kontejnera jel.. sta ce, jadno bice..
ma ovo su ipak dosta nize titule..
mislim, nisu ni onda nekad bas nesto puno vrijedile..
-
visekratni klon
Čuj, prava osoba (ili kriva..a unda » wrote: ma ovo su ipak dosta nize titule..
mislim, nisu ni onda nekad bas nesto puno vrijedile..
..hipe..hajpe.. sta?
-
visekratni klon
Išla čitat na fhr i nanervirala se oko gzenoida. Jebote, dušice ne mogu ukapirat da nekome zaista smeta da mu neandertalci luduju cijele dane mj. dana.
e dabogda razumjeli. da bog da. 
zato jer ludovanje za boga i hrvatsku nije ludovanje. to je normalno, ostali su ludi. .visekratni klon » wrote:Išla čitat na fhr i nanervirala se oko gzenoida. Jebote, dušice ne mogu ukapirat da nekome zaista smeta da mu neandertalci luduju cijele dane mj. dana.e dabogda razumjeli. da bog da.
-
visekratni klon
rekla bi im da su prokleti idioti. al ne smijem. rado bi ih ubacila kod mene gdje je svaki dan lagano opsada, a kad to krene, bit će ono, bjež i ne vraćaj se doma. i da, od jutra. al ne, gzena i ona priglupa riba i paz ti nicka pravničica će reć da nije tako...a unda » wrote: zato jer ludovanje za boga i hrvatsku nije ludovanje. to je normalno, ostali su ludi. .
điz. kretenke maloumne.
a odlična je ona s policijom,.
Jebote led, mandjukic napistio reprezentaciju
veliki domoljub pizda mu materina 
-
- Information
-