SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
-
visekratni klon
Kakoš se ti branit od navijanja? Imaš neke metode? 
pa sta ja znam kolko ima u arsenalu engleza. cak ne znam ni di je taj arsenal.Euklid » wrote: Aj nemoj sitnicarit.
Kolko Engleza igra u Arsenalu?
Pa im je stadion svejedno pun a imaju najskuplje ulaznice...
dakle, ako dovoljno platis, ako ima dovoljno love, onda ce bit i nasih?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Zas bi izgubio?..a unda wrote: pa je, do sad je.. kolko ono, najmanje jedanajst miljardi dolara u igri, pa ono, sad ti racunaj odakle onoliko protesta u i inace ne bas nekoj drzavi koja bi mogla posluzit kao primjer demokracije. po tebi bi onda brazil trebao izgubit i protiv kameruna i tako sve utakmice izgubit do finala?
Stavit ce koeficijent 1,10 pa nek uplacuju jajare...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Molim te nemoj mi kvarit dozivljaj jerbo ces u tekici zavrsit...a unda wrote: pa sta ja znam kolko ima u arsenalu engleza. cak ne znam ni di je taj arsenal.jel i njih rus kupio?
dakle, ako dovoljno platis, ako ima dovoljno love, onda ce bit i nasih?
Taman sam u Todorica nakupovao sve rekvizite.
Odi radije lizi slaju.
Uplatit cu ti ja onaj tvoj luzerski listic i poslat preporuceno...
-
visekratni klon
Jesi kupio gemišt?Euklid » wrote: Molim te, nemoj mi kvarit dozivljaj jerbo ces u tekici zavrsit.
Odi radije lizi slaju.
pa eto, i ja mislim da nece, ali, buduci da je prva utakmica, prvo poluvrijeme bi moglo proc u pimplanju. e, a drugo poluvrijeme bi mogao dat brazil nekoliko golova. dakle, iks u jedan je sasvim realan, ai koeficijent nije los. a i mislim da bi sve te prve utakmice juznoamerikanaca mogle proc na isti nacin, ok, osim mozda urugvaja, oni trebaju pocet davat golove od prve minute, nabit gol razliku, ali ajd, ko zna, mozda kostaricani uspiju bunkerom obranit prvo poluvrijeme..
-
visekratni klon
Radler je bog. To pijem onako kap po kap da me ne špotaju što ne pijem pravu pivu.
- Euklid
- old school
A ja ti jopet velim da ce bit nerijeseno...a unda wrote: pa eto, i ja mislim da nece, ali, buduci da je prva utakmica, prvo poluvrijeme bi moglo proc u pimplanju. e, a drugo poluvrijeme bi mogao dat brazil nekoliko golova. dakle, iks u jedan je sasvim realan, ai koeficijent nije los. a i mislim da bi sve te prve utakmice juznoamerikanaca mogle proc na isti nacin, ok, osim mozda urugvaja, oni trebaju pocet davat golove od prve minute, nabit gol razliku, ali ajd, ko zna, mozda kostaricani uspiju bunkerom obranit prvo poluvrijeme..
Odi uplati a poslije ces mi zahvaljivat...
-
visekratni klon
ma, znam te ja, uplatit ces ti sebi taj luzerski listic za sto kuna, a ovdje ces se brcit da si uplatio deset kuna na hrvatsku.Euklid » wrote: Molim te nemoj mi kvarit dozivljaj jerbo ces u tekici zavrsit.
Odi radije lizi slaju.
a cuj, ako uplatis sto kuna na onaj moj sistem, iljadu eura ti se smijesi najmanje, a ako sve prodje, pa i pet iljada.
a zasto ne bi proslo? ono, prve utakmice, malo drz ne daj, dok se zagrijes, dok radnu temperaturu dobijes vec prodje skoro pola sata, a osim toga, nes navalit ko sivonja odmah i sjebat misic, tetivu, neki start glupi, nesto i to odmah na pocetku prvenstva, u prvim minutama ostat bez igraca..
- Euklid
- old school
Na burzi i kladionici dobivaju samo oni koji igraju kontra mase...a unda wrote: ma, znam te ja, uplatit ces ti sebi taj luzerski listic za sto kuna, a ovdje ces se brcit da si uplatio deset kuna na hrvatsku.
a cuj, ako uplatis sto kuna na onaj moj sistem, iljadu eura ti se smijesi najmanje, a ako sve prodje, pa i pet iljada.
a zasto ne bi proslo? ono, prve utakmice, malo drz ne daj, dok se zagrijes, dok radnu temperaturu dobijes vec prodje skoro pola sata, a osim toga, nes navalit ko sivonja odmah i sjebat misic, tetivu, neki start glupi, nesto i to odmah na pocetku prvenstva, u prvim minutama ostat bez igraca..
A masa ce igrati na Brazil...
- Euklid
- old school
Da se igra negdje drugdje ne bismo imali ni 1% sanse...a unda wrote: ma kakvi. kazem, da se igra negdje drugdje, mozda. ali, u brazilu.. pitanje je samo kolko ce golova dat.
Ovako Brazil nema ni promila...
da je mene pitat i vise. ali nema, ne mos se kladit na vise. mislim, ima, ali ne da mi se po tim opskurnim kladionicama ic.visekratni klon » wrote:3:0.
- Euklid
- old school
Dalekoš ti dogurat ako ides po kladionicama.....a unda wrote: da je mene pitat i vise. ali nema, ne mos se kladit na vise. mislim, ima, ali ne da mi se po tim opskurnim kladionicama ic.
-
- Information
-