Ma lud sam ti ja miljun postoMightyMe » wrote:Znači, efektivno bi ukinija sve poreze osin poreza na dobit. I posli toga očekuješ da bi država nastavila funkcionirat normalno? Nisan mislija da si toliko lud.
Ivan Pernar - Zivi zid
Koja je najbolja kazna kad dijete ne naoravi domaci rad?azizi » wrote:
Što kažeš Miky:
Daj me, molim te, podsjeti na koja ono vremena podsjeća kažnjavanje jednoga kao opomena drugima?
EDIT: Unda, daj nemoj šaptat
Što kažeš Miky:Oko 19 sati Živi zid objavio je snimku deložacije uz napomenu: "Živi zid nije spriječio deložaciju obitelji Šepić, već je samo snimljena njihova deložacija kao opomena drugim članovima HDZ-a.
Daj me, molim te, podsjeti na koja ono vremena podsjeća kažnjavanje jednoga kao opomena drugima?
Objesit ga, a što drugomiky0 » wrote:
Koja je najbolja kazna kad dijete ne naoravi domaci rad?
A jes ti zaključak
Eto, ti reci, kad ocekujes da ljudi preuzmu odgovornost za svoje postupke?azizi » wrote:
Što kažeš Miky:
Objesit ga, a što drugo
A jes ti zaključak
Ma kako ne. Prošle godine u proračun je od poreza na dobit ušlo 7 miljardi kuna. Šta znači da bi svaki poslovni subjekt triba povećat dobit za 16-17 puta da se dođe do nekih 115 mlrd. kuna. Ma i da otpustiš sve žive birokrate, to ti je niti 20 mlrd kuna. I onda više nije 15-16 nego 14-15 puta. Dobro to šta si lud, al šta te ne ide matematika iz osnovne škole, to je problem.miky0 » wrote:
Ma lud sam ti ja miljun postoal bi mi proracun bija nikad puniji, a rashodi nikad manji
Zašto je to loše?..a unda » wrote: ono, ako je ko insajdersko tracalo, onda je to bolkovic, prati covjek, prati..a i nema bas puno toga za pratit.
nije to bas tako jdnostavno danas to rec, tehnologije su se promijenile, nacini rada, ali kolinda je ono sto bi se nekada zvalo, tipicni americki spijun.
aj neko ce rec igrac, kao sto su sanader i karmarko njemacki igraci (vatikanski, ok votevr..), ali sve su to spijuni, njihovi interesi su sasvim nesto drugo od onog sto bi mi mogli pretpostavljat ako vrse neke visoke funkcije u hrvatskoj.. oni igraju neku svoju igru.
Vjerojatno već znaju većinu toga, a i da ovo ostalo saznaju, koga boli kurac. Je, moćni smo, pa se tribamo pazit.
MightyMe » wrote:
Ma kako ne. Prošle godine u proračun je od poreza na dobit ušlo 7 miljardi kuna. Šta znači da bi svaki poslovni subjekt triba povećat dobit za 16-17 puta da se dođe do nekih 115 mlrd. kuna. Dobro to šta si lud, al šta te ne ide matematika iz osnovne škole, to je problem.
60 miljardi kuna se trosi na mirovine i socijalu i place drzavnih uprava. U ostatku od 136 miljardi koliko iznosi ovogodisnji proracun do 60 miljardi triba rezat. S menom, zokijem ili MMFom. Biraj s kim oces.MightyMe » wrote:50% proračuna je - servisiranje javnog duga, Ministarstvo znanosti, obrane, zdravlja, pravosuđa i unutarnjih poslova. U tim resorima ne da se ne može kidat više ništa nego kronično fali para. Sapienti sat.
Jebateled, ja bi od drzave napravija prvu drzavu evrope, a ti takoMightyMe » wrote:Uz sav lopovluk ove dvojice i zokijevu nesposobnost manje bi sranja napravili od tebe.
A možeš dodat i Markićku, pa napravit tetrarhiju.
-
- Information
-