E, al čini mi se da niko od tih koje si navea nije postavljen na tako jebačku poziciju u međunarodnoj organizaciji. Pri tome ne mislin na pozicije u međunarodnim organizacijama koje nisu "hrvatske". Barem mi ne padaju napamet.
Dobro, pričamo o realnim stvarima, a ne o fantazijama. Predsjednik niti ima takve ovlasti, a da promisli na glas, mandat bi mu presta odma po sili Ustava, prije nego šta ga stigne zamrznit. Iako ne znan kako bi to izvea. Doša bi na televiziju i reka: Zamrznija san Ustav, sad me svi slušajte jer san ja glavni.

Jedino šta ima je SOA, vojsku nema jer u normalnim situacijama, dok nije ratno stanje, sve ide priko ministra obrane. A neman baš povjerenja u SOA-u.

U toj situaciji, ne vidin razliku između tebe, na primjer, ili njega. Tako da, pušku u ruke i kreni.
Putin je i meni super. Međutim, on Predsjednik RF i Predsjednik RH po ovlastima više manje nemaju veze jedno s drugin.
Nego me samo zanima jedno, a to je da ako ne uzimaš poreze, odakle bi plaća doktore, učitelje, penzije i slične stvari. Šta bi njima da 0.00002% nekog poduzeća jer se mogu dobro najest i obuć od toga?