Ivan Pernar - Zivi zid

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 29 May 2014, 22:55

MightyMe » wrote:Ma daj miki nemoj me zajebavat. Bacaš tu floskule ka Zoki. Sve šta ga pitaš odgovor mu je da je HDZ kriv. Budeš li takav nick ću ti prominit u Zoki, pa se ti zajebaji. :zubo:
Ma zoki se malo zajeba, nije za sve kriv hdz, za onaj ostatak sta nije kriv hdz, kriv je sdp. Samo mi nick ne diraj.
MightyMe » wrote:
Konkretiziraj malo, kako je funkcioniralo, zašto je puklo i kako je to utjecalo na deložacije. :kokice:
Pocelo je okupljanjem zlocinacke ekipe, koja se dogovorila da ce organizirat drzavu iz koje ce opljackat sve sto se dade, a pocelo je ratom (kradjom i ratnim profiterstvom na nabavi oruzja, humanitarnom pomoci,...), privatizacijom, pustosenjem mirovinskih fondova, rasprodajom banaka, napustanjem monetarne autonomije, unistavanjem proizvodnje, isisavanje novaca iz proracuna gradeci (autoceste, dvorane, fontane, rive, kurce-palce i ostale nerentabilne pojave), krivom poreznom politikom (sto je rezultiralo masovnim otpustanjem radnika) koji su zaduzeni u bankama, sto je sve skupa rezultiralo s masovnim delozacijama. Ustvari, ovih 20tak dnevnih delozacija jos nisu nista sto ce tek uslijediti. Zadovoljan?

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 29 May 2014, 23:12

miky0 » wrote:..

Pocelo je okupljanjem zlocinacke ekipe, koja se dogovorila da ce organizirat drzavu iz koje ce opljackat sve sto se dade, a pocelo je ratom (kradjom i ratnim profiterstvom na nabavi oruzja, humanitarnom pomoci,...), privatizacijom, pustosenjem mirovinskih fondova, rasprodajom banaka, napustanjem monetarne autonomije, unistavanjem proizvodnje, isisavanje novaca iz proracuna gradeci (autoceste, dvorane, fontane, rive, kurce-palce i ostale nerentabilne pojave), krivom poreznom politikom (sto je rezultiralo masovnim otpustanjem radnika) koji su zaduzeni u bankama, sto je sve skupa rezultiralo s masovnim delozacijama. Ustvari, ovih 20tak dnevnih delozacija jos nisu nista sto ce tek uslijediti. Zadovoljan?
..kako si ti to fino sazeo, od okupljanja do delozacija kao smisla i cilja svega. :D

pa nije porezna politika kriva za masovna otpustanja radnika. od svega sta si nabrojao, sad je porezna politika ono, krucijalni moment.. :D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 23:26

..a unda » wrote: ..kako si ti to fino sazeo, od okupljanja do delozacija kao smisla i cilja svega. :D

pa nije porezna politika kriva za masovna otpustanja radnika. od svega sta si nabrojao, sad je porezna politika ono, krucijalni moment.. :D
Ma to je mozaik...zivot je mozaik :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 23:30

miky0 » wrote:
Ma to je mozaik...zivot je mozaik :cerek:
..dobar cekic i sta ti vise treba..nista. :D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 23:37

..a unda » wrote: ..dobar cekic i sta ti vise treba..nista. :D
Nakon ovih ti ni cekic nece imat sta razbit :giggle:
MightyMe

Post 29 May 2014, 23:52

miky0 » wrote:
Ma zoki se malo zajeba, nije za sve kriv hdz, za onaj ostatak sta nije kriv hdz, kriv je sdp. Samo mi nick ne diraj.
Nega.

Bogati. :D
Jesan.
Čekaj, ja se ne sićan dovoljno dugo, al koliko znan za sebe, nisu se nešto porezi minjali, osim PDV-a. :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 29 May 2014, 23:52

miky0 » wrote:
Nakon ovih ti ni cekic nece imat sta razbit :giggle:
..ma ne, nego ono, cekic, mozaik, kujis? sta ti mislis kako se rade mozaici.. :D

a osim toga, ko u ruci ima samo cekic, sve mi izgleda kao..ne znam, cavao, mozaik, biraj. :D
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 23:58

MightyMe » wrote: Nega.

Bogati. :D
Jesan.
Čekaj, ja se ne sićan dovoljno dugo, al koliko znan za sebe, nisu se nešto porezi minjali, osim PDV-a. :ne zna:
Aha nisu...nisu pizdu materinu...pod porezima mislim i na uvjete poslovanja, koje minjaju svakih par sati. Pitaj bilo koju knjigovodju :cerek:
miky0
ST Leader

Post 29 May 2014, 23:59

..a unda » wrote: ..ma ne, nego ono, cekic, mozaik, kujis? sta ti mislis kako se rade mozaici.. :D

a osim toga, ko u ruci ima samo cekic, sve mi izgleda kao..ne znam, cavao, mozaik, biraj. :D
A da :brukica: :rofl:
MightyMe

Post 30 May 2014, 00:01

Onda se ne priča o tome. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 30 May 2014, 00:18

MightyMe » wrote:Onda se ne priča o tome. :zubo:
Uff di bi bija da nisam prica/galamija :ne zna: :cerek:
MightyMe

Post 31 May 2014, 14:59

Ma kad si ikad priča o ičemu konkretnom? Pričaš ne valja ovo, ne valja ono, a nigdi čut zašto to ne valja i kako popravit. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 11:22

MightyMe » wrote:Ma kad si ikad priča o ičemu konkretnom? Pričaš ne valja ovo, ne valja ono, a nigdi čut zašto to ne valja i kako popravit. :kokice:
Aj jebi se, od svojih 2 ipo iljade postova, sigurno je barem 70% savjet sto treba uradit a da rezultira s drugcijim rezultatima od ovih poraznih u koje nas vode veleizdajnici :cerek: Potrazi ih na ovom PDFu u raznoraznim temama koje sam otvorio :amen:
MightyMe

Post 01 Jun 2014, 13:24

Evo, opet ništa konkretno. Sigurno ovo, sigurno ono, pa potraži. Majkemi, pravi si političar. :zubo:

btw. Team Kolinda: http://www.jutarnji.hr/tek-je-u-bruxell ... -/1195725/ :cheer:
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 13:45

MightyMe » wrote:Evo, opet ništa konkretno. Sigurno ovo, sigurno ono, pa potraži. Majkemi, pravi si političar. :zubo:

btw. Team Kolinda: http://www.jutarnji.hr/tek-je-u-bruxell ... -/1195725/ :cheer:
Pa tesko mi je dat odgovor kad ne znam sta te konkretno zanima. Reci sta te zanima, i dobit ces pisani odgovor :D

A zasto si opcinjen s doticnom? Mislis da ako je pizdica, da mozes jebat predsjednicu :ne zna: :zubo:
MightyMe

Post 01 Jun 2014, 14:17

Ma zajebajen se malo. :D

Ma di ću je natezat, ima mi taman dvajst godina viška. :zubo:
Men se čini da je jedna od rijetkih naših političara koja nije jebivjetar u svjetskim razmjerima. Jebateled, Jaca je Obamu za rukav vukla da se slika s njon, a ova je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za vanjsku diplomaciju. Mensčini da je to savršena stvar za imat u životopisu kod kandidature za Predsjednika. Jer to je ionako pozicija sa skoro nikakvim stvarnim ovlastima, više je pozicija za ovakve ljude koji su prepoznatljivi u tim krugovima. Jedini minus je HDZ, al mislin da će ona napravit pametno, a to je da će iskoristit stranačku mašineriju za kampanju i biračko tijelo za dobit izbore. A onda će posli izać iz stranke de jure, jer mora, a i de facto jer mi se ne čini da je ona baš stavova malog Tomice.
Najbliži njoj po tom pitanju mi se čini Picula. Zato na europskim izborima se glasuje ili za njega ili za Ružu. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 15:27

MightyMe » wrote:Ma zajebajen se malo. :D

Ma di ću je natezat, ima mi taman dvajst godina viška. :zubo:
Men se čini da je jedna od rijetkih naših političara koja nije jebivjetar u svjetskim razmjerima. Jebateled, Jaca je Obamu za rukav vukla da se slika s njon, a ova je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za vanjsku diplomaciju. Mensčini da je to savršena stvar za imat u životopisu kod kandidature za Predsjednika. Jer to je ionako pozicija sa skoro nikakvim stvarnim ovlastima, više je pozicija za ovakve ljude koji su prepoznatljivi u tim krugovima. Jedini minus je HDZ, al mislin da će ona napravit pametno, a to je da će iskoristit stranačku mašineriju za kampanju i biračko tijelo za dobit izbore. A onda će posli izać iz stranke de jure, jer mora, a i de facto jer mi se ne čini da je ona baš stavova malog Tomice.
Najbliži njoj po tom pitanju mi se čini Picula. Zato na europskim izborima se glasuje ili za njega ili za Ružu. :zubo:
Pazi, nije ona jedina sa mocnim vezama po svijetu, jer npr. ni zuzul nije nista slabiji, a dabome ni karamarko, a kako si i sam vec naveo, ni picula. Ali svi oni nisu predsjednici kakvog mi moramo imat u ovom trenutku (pisem sad, pamtim uvjek :D ), jer su to sve veleizdajnicke politike koje ti ljudi ostvaruju, a pozicija koju bi obnasali, dakle predsjednikovanje drzave, sa poznanstvima po svijetu koju znaju, iskoristili bi ih za osobne napredke na ustrb kolektiva. A to je vec ono sto imamo danas.

Predsjednik po mojoj mjeri treba napravit ove poteze:

- Zamrznit ustav
- Izac iz EU
- Nacionalizirat banke i nacionalne resurse stavit pod potpunu drzavnu kontrolu
- Ukinut poreze
- Zamjesto poreza uc u vlasnistvo svih poslovnih objekata u visini od 20%
- Smanjit drzavnu upravu i ukinit ministarstava za 70%
(otprilike)
- Nalozit osnivanje tvornica za masovnu proizvodnju vojne tehnke
- Sve dosadasnje funkcionere (zastupnike, ministre, premijere i predsjednike osudit za veleizdaju, a kazna im je oduzimanje imovine
- Ima jos, ali mi sad ne pada napamet... :cerek:

To je predsjednik po mojoj mjeri, nesto ala putin :S
MightyMe

Post 01 Jun 2014, 16:49

E, al čini mi se da niko od tih koje si navea nije postavljen na tako jebačku poziciju u međunarodnoj organizaciji. Pri tome ne mislin na pozicije u međunarodnim organizacijama koje nisu "hrvatske". Barem mi ne padaju napamet. :misli:

Dobro, pričamo o realnim stvarima, a ne o fantazijama. Predsjednik niti ima takve ovlasti, a da promisli na glas, mandat bi mu presta odma po sili Ustava, prije nego šta ga stigne zamrznit. Iako ne znan kako bi to izvea. Doša bi na televiziju i reka: Zamrznija san Ustav, sad me svi slušajte jer san ja glavni. :D
Jedino šta ima je SOA, vojsku nema jer u normalnim situacijama, dok nije ratno stanje, sve ide priko ministra obrane. A neman baš povjerenja u SOA-u. :D
U toj situaciji, ne vidin razliku između tebe, na primjer, ili njega. Tako da, pušku u ruke i kreni. :ne zna:

Putin je i meni super. Međutim, on Predsjednik RF i Predsjednik RH po ovlastima više manje nemaju veze jedno s drugin.
Nego me samo zanima jedno, a to je da ako ne uzimaš poreze, odakle bi plaća doktore, učitelje, penzije i slične stvari. Šta bi njima da 0.00002% nekog poduzeća jer se mogu dobro najest i obuć od toga?
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 17:30

MightyMe » wrote:E, al čini mi se da niko od tih koje si navea nije postavljen na tako jebačku poziciju u međunarodnoj organizaciji. Pri tome ne mislin na pozicije u međunarodnim organizacijama koje nisu "hrvatske". Barem mi ne padaju napamet. :misli:

Dobro, pričamo o realnim stvarima, a ne o fantazijama. Predsjednik niti ima takve ovlasti, a da promisli na glas, mandat bi mu presta odma po sili Ustava, prije nego šta ga stigne zamrznit. Iako ne znan kako bi to izvea. Doša bi na televiziju i reka: Zamrznija san Ustav, sad me svi slušajte jer san ja glavni. :D
Jedino šta ima je SOA, vojsku nema jer u normalnim situacijama, dok nije ratno stanje, sve ide priko ministra obrane. A neman baš povjerenja u SOA-u. :D
U toj situaciji, ne vidin razliku između tebe, na primjer, ili njega. Tako da, pušku u ruke i kreni. :ne zna:

Putin je i meni super. Međutim, on Predsjednik RF i Predsjednik RH po ovlastima više manje nemaju veze jedno s drugin.
Nego me samo zanima jedno, a to je da ako ne uzimaš poreze, odakle bi plaća doktore, učitelje, penzije i slične stvari. Šta bi njima da 0.00002% nekog poduzeća jer se mogu dobro najest i obuć od toga?
Dobro, to kako bi valjalo uzet drzavu u ruke treba nekako razradit, a sta se tice poreza, ovako...vise ce se napunit proracun ukidanjem porezaa, jer je drzava suvlasnik 20% svih poduzeca, pa kako ne postoje porezi, sva poduzeca posluju sa dobitkom, i od dobitka se puni proracun u visini od 20% :cerek:
MightyMe

Post 01 Jun 2014, 18:47

Znači, efektivno bi ukinija sve poreze osin poreza na dobit. I posli toga očekuješ da bi država nastavila funkcionirat normalno? Nisan mislija da si toliko lud. :D
visekratni klon

Post 01 Jun 2014, 18:51

miky0 » wrote:

- Zamrznit ustav
- Izac iz EU
- Ukinut poreze
(otprilike)
- Sve dosadasnje funkcionere (zastupnike, ministre, premijere i predsjednike osudit za veleizdaju, a kazna im je oduzimanje imovine

:eek: :crying: :o

I još putin, cherry on the top. :crying:
..a unda
Undaminator

Post 01 Jun 2014, 19:40

kaze bolkovic na fejspuku..

Nemrem izdržat: Večernji list donosi naslovnu stranicu s meganaslovom:
I Afganistanci me pitaju: Kolinda, hoćete li biti predsjednica?

Afganistanci, jasno, svi perfektno govore engleski i listom čitaju hrvatski tisak, pa znaju da je Kolindica aspirant za Pantu. Isuse, kakva debilana!

pa onda opet ne moze stat i..

Dođe Kolinda u Afganistan. Imaju tamo onaj dobar black shit, ali to nije bio razlog njene posjete: ona je ionako odavno izgubila obrise realnosti.
Na aerodromu prolazi Kolinda pored afganistanskog službenika, a ovaj, propuštajući visoku dužnosnicu NATO-a bez pitanja, dobaci:
- Hej, bougati Koulimda, oućeš ti već jednom biti predsjedniksa bracke susedne Haruwatshke?
Kolinda se samo osmijehne, pa čvršće pripije torbicu i zvizne jedan selfie.
Sad vi nastavljate...

:D

..a na komentar da se odrice ive sanadera, bolkovic kaze..

Kako ga se odriče kad joj kampanju radi Sanaderov čovjek, a prati je Sanaderov kućni nounar? Ili je temeljna karakteristika njenih suradnika da su - otpadnici od Sanadera?

ono, ako je ko insajdersko tracalo, onda je to bolkovic, prati covjek, prati..a i nema bas puno toga za pratit. :D

nije to bas tako jdnostavno danas to rec, tehnologije su se promijenile, nacini rada, ali kolinda je ono sto bi se nekada zvalo, tipicni americki spijun.
aj neko ce rec igrac, kao sto su sanader i karmarko njemacki igraci (vatikanski, ok votevr..), ali sve su to spijuni, njihovi interesi su sasvim nesto drugo od onog sto bi mi mogli pretpostavljat ako vrse neke visoke funkcije u hrvatskoj.. oni igraju neku svoju igru. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 01 Jun 2014, 19:50

miky0 » wrote:..

- Zamrznit ustav
- Izac iz EU
- Ukinut poreze
(otprilike)

ukratko, oces fasizam.. :D
azizi

Post 01 Jun 2014, 20:36

"Nakon što je više puta odbila prihvatiti naš uvjet, uzeo sam komad papira i napisao “biti lojalan HDZ-u i biti deložiran” i odmah ispod toga “odbiti poslušnost HDZ- i biti spašen od deložacije“. Žena je potom počela pričati o tome kako je već 20 godina u HDZ-u i da ih se ne može odreći. Upozorio sam ju da će to sa sobom povući određene posljedice, ali je rekla da će ako mora birati radije biti deložirana nego se odreći HDZ-a. Samim time, deložaciju nemamo namjeru spriječiti, već ćemo ju samo snimiti kao opomenu drugima koje su posljedice lojalnosti režimu.", poručio je Pernar.

Obitelj je danas deložirana.

.......

Oko 19 sati Živi zid objavio je snimku deložacije uz napomenu: "Živi zid nije spriječio deložaciju obitelji Šepić, već je samo snimljena njihova deložacija kao opomena drugim članovima HDZ-a.
Što kažeš Miky:
miky0 » wrote:Naprosto sjajno, svaka cast :S

Daj me, molim te, podsjeti na koja ono vremena podsjeća kažnjavanje jednoga kao opomena drugima? :misli:

EDIT: Unda, daj nemoj šaptat :D
MightyMe

Post 01 Jun 2014, 20:51

..a unda wrote:

kaze bolkovic na fejspuku..

Nemrem izdržat: Večernji list donosi naslovnu stranicu s meganaslovom:
I Afganistanci me pitaju: Kolinda, hoćete li biti predsjednica?

Afganistanci, jasno, svi perfektno govore engleski i listom čitaju hrvatski tisak, pa znaju da je Kolindica aspirant za Pantu. Isuse, kakva debilana!

pa onda opet ne moze stat i..

Dođe Kolinda u Afganistan. Imaju tamo onaj dobar black shit, ali to nije bio razlog njene posjete: ona je ionako odavno izgubila obrise realnosti.
Na aerodromu prolazi Kolinda pored afganistanskog službenika, a ovaj, propuštajući visoku dužnosnicu NATO-a bez pitanja, dobaci:
- Hej, bougati Koulimda, oućeš ti već jednom biti predsjedniksa bracke susedne Haruwatshke?
Kolinda se samo osmijehne, pa čvršće pripije torbicu i zvizne jedan selfie.
Sad vi nastavljate...

:D

..a na komentar da se odrice ive sanadera, bolkovic kaze..

Kako ga se odriče kad joj kampanju radi Sanaderov čovjek, a prati je Sanaderov kućni nounar? Ili je temeljna karakteristika njenih suradnika da su - otpadnici od Sanadera?

ono, ako je ko insajdersko tracalo, onda je to bolkovic, prati covjek, prati..a i nema bas puno toga za pratit. :D

nije to bas tako jdnostavno danas to rec, tehnologije su se promijenile, nacini rada, ali kolinda je ono sto bi se nekada zvalo, tipicni americki spijun.
aj neko ce rec igrac, kao sto su sanader i karmarko njemacki igraci (vatikanski, ok votevr..), ali sve su to spijuni, njihovi interesi su sasvim nesto drugo od onog sto bi mi mogli pretpostavljat ako vrse neke visoke funkcije u hrvatskoj.. oni igraju neku svoju igru. :kokice:
Ma ko je taj bolković? :kokice:
  • Information