Brijem da nema.
Zalud sve ako nema dobre jebačine...
Mislim da uvelike ovisi o osobnim sklonostima kao i o godinama u kojima se postavlja to pitanje.
Ma sta zadnje vrijeme?Euklid » wrote:Dakle, bara također ne jebe u zadnje vrijeme...
Nisam najbolje ubra, ima li tebi srece bez sexa?Bara huda » wrote: Mislim da uvelike ovisi o osobnim sklonostima kao i o godinama u kojima se postavlja to pitanje.
Seks kao zadovoljenje fizicke potrebe (nesto kao glad, samo sto ne bi umro ako ne jebes godinu dana kao sto bi umro ako ne jedes godinu dana) je ipak prezivljavajuca.
Ne cini mi se da su ljudi koji su se svjesno odrekli seksa, kao popovi, opatice, monasi ili slicni trajno nesretni zbog toga. Ne govorim o onima koji ipak upraznjavaju seksualne potrebe krseci pravila koja ih obvezuju, nego o onima koji stvarno pronalaze srecu i zadovoljstvo u (neseksualnom) zivotu kojeg zive iako u njemu nema mjesta za seksualnog partnera.
I sad dolazim do onog sto se meni cini bitnim....partera.
Dakle...da li je seks kao fizicka aktivnost uistinu vazan za zdravstveno odrzavanje psihicke stabilnosti ili je osoba uz koju zivis, radis i mres ta koja je zasluzna za tvoj osjecaj pripadnosti i zajednistva (i psihicke stabilnosti ) iako nema fizickog praznjenja kroz seks?![]()
Ima li sam seks jednaku vrijednost ako se radi sam, sa neznancem (ili povrsnim znancem sto je slicno) ili sa nekim s kim si emocionalno vezan?
Meni se cini da sam fizicki cin seksa ne znaci bogznasto u ljudskom postojanju. Ok, ima ulogu produzenja vrste, jer jbg, ne mos bas toliko protiv prirode, ali mi se svejedno ne cini, kako bi se danas reklo, cool.![]()
A opet, generacijama prije nas su se ljudi parili (seksali) sa neosobno izabranim partnerima i eto....jos nas uvijek ima. I to sve vise i vise.
Dakle....ipak....kopulacija rules!![]()
Nista cudno...lipo uvece gledate tv, sve lipo i krasno, ono taman vrime za akciju, kad paf, naletis vrteci programe na vladajuce debile...kome je do sexa poslin togaEuklid » wrote:sve po malo...

Kakva 'nesvijest' te sad spopala.nodens » wrote:
Ne mogu to zamisliti. Postoji 'nesretnost', i postoji nesvijest. Kad sam bio sasvim malo dijete, vjerojatno nisam bio 'nesretan' jer nisam bio ni svjestan ničega. Stoga bi meni 'suprotno' od nesretnosti, bila nesvijest, a ne nekakva 'sreća'.
E, nije baš. Ni jedna sreća nije nodensu dovoljno savršena da bi je nazvao srećom. A na nesretnosti nema prigovora.
Mozda je sretan kad je nesretan pa zato stalno potencira nesretnost da bi zapravo bio sretan.Margarita » wrote: E, nije baš. Ni jedna sreća nije nodensu dovoljno savršena da bi je nazvao srećom. A na nesretnosti nema prigovora.
Pardonček. Ciljao sam na 'nesamosvijest'. Mala djeca i životinje imaju svijest (nekakvu), ali nemaju samosvijest.Bara huda » wrote:Kakva 'nesvijest' te sad spopala.
Margarita » wrote:E, nije baš. Ni jedna sreća nije nodensu dovoljno savršena da bi je nazvao srećom. A na nesretnosti nema prigovora.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 5 guests