Plakat' babi u špajzi
-
visekratni klon
Propustit ćeš štošta.
Karlovu i moju diplomu, moeeov posao, mikijevo&euklidovo rušenje Vlade, undin zatvor kad ga ulove za petokraku, Splendino povaljivanje hadezeovca.
A tamo će se otkriti koliko roba može stati da se ne upljesnivi i ko je veća prljavica.
Pa ti vidi.
Karlovu i moju diplomu, moeeov posao, mikijevo&euklidovo rušenje Vlade, undin zatvor kad ga ulove za petokraku, Splendino povaljivanje hadezeovca.
A tamo će se otkriti koliko roba može stati da se ne upljesnivi i ko je veća prljavica.
Pa ti vidi.
-
visekratni klon
visekratni klon » wrote:Propustit ćeš štošta.
Pa ti vidi.
i zamisli sad da zivis bez svih ovih vaznih informacijavisekratni klon » wrote:Propustit ćeš štošta.
Pa ti vidi.
a i mi bez znanja o zubu i brkovima i tvojoj diplomi
ovo drugo je elmi
Ja sam popustio na trkelju jer imam nekog posla po kući zadnjih dana.moeee » wrote:pa dobro gdje ste cijeli dan svi,![]()
nije dobro po cijele dane uciti i tako to, treba malo i odmoriti glavu
Danas sam krečio od jutra.
Sutra mi stiže parketar i nadam se da će do petka svi radovi biti gotovi pa ću nadoknadit izostanke...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Euklide, lijepo te vidjeti redovno na četu nakon dugo vremena. 
Ja slušam Balaševića. Da. O da.
Ja slušam Balaševića. Da. O da.
-
visekratni klon
Nekad sam pisala kad bih bila tužna. Sad mi je mučno od toga pa samo slušam i osjećam kako idem niz padinu i kotrljam se...
-
- Information
-