Jesu, jesu. Da. Baš.miky0 » wrote:Jebo ti ovaj problem, ako je to problempravi problemi ove drzave, a i svih nas, jesu ekonomske prirode
..na danasnji dan pobjede nad antifasizmom, otvaram spomenik
-
visekratni klon
..nema tu sinteze. barem ne takve prirode. on to vise psiicki u sebi oce napravit spoj tako da dodje do kriticne mase te lancane reakcije..
Da su nam puni novčanici bili bi potrošači...a unda » wrote: a tebi ovo nije problem, otvarat spomenik ustasama? ono, neka sta ima veze?
Zajedno bi dernečili i roštiljali.
Ništa mi više nije važno
našao sam dobar bend
želim samo da sviram
da se otkačim i to je sve...
gle, dijete cvijeca. ne bi se stel mesati, jelda? pobratimstvo hrvata u svemiru? u kojem svemiru?karambol » wrote:
Da su nam puni novčanici bili bi potrošači.![]()
Zajedno bi dernečili i roštiljali.![]()
Ništa mi više nije važno
našao sam dobar bend
želim samo da sviram
da se otkačim i to je sve...
Ja sam Mikijev glas...a unda » wrote: gle, dijete cvijeca. ne bi se stel mesati, jelda? pobratimstvo hrvata u svemiru? u kojem svemiru?
Alergičan sam na cvijeće...zapravo na pelud.....a unda » wrote: gle, dijete cvijeca. ne bi se stel mesati, jelda? pobratimstvo hrvata u svemiru? u kojem svemiru?
..da, dvajst godina se pravit da nista ne vidis pa onda, kraaa, kako je do ovog doslo, kraa..
eto vam pa sintetizirajte, daleko cete..
ma, nauci se, nije to problem pored ovakve ekonomske situacije..
Vidim ja. Iznutra...a unda » wrote: ..da, dvajst godina se pravit da nista ne vidis pa onda, kraaa, kako je do ovog doslo, kraa..
eto vam pa sintetizirajte, daleko cete..
pa eto, onda ti i miki rusite vlade. i birajte nove. kako je ono islo.. mozete dobit vladu u kojoj god boji zelite, pod uvjetom da je ta vlada crna.
Ja ih ne rušim. Ja ih popravljam...a unda » wrote: pa eto, onda ti i miki rusite vlade. i birajte nove. kako je ono islo.. mozete dobit vladu u kojoj god boji zelite, pod uvjetom da je ta vlada crna.![]()
..ono, ako se negdje malo izlize, pofarbas u crno? ..bruniras?
Je problem, ali to nije nerjesiv problem. Stavis bombu, i problema vise nema...a unda » wrote: a tebi ovo nije problem, otvarat spomenik ustasama? ono, neka sta ima veze?
..pa eto, stavi, rijesi problem. mos i nakon tri case vina.miky0 » wrote:
Je problem, ali to nije nerjesiv problem. Stavis bombu, i problema vise nema.
ali, jel ti palo na pamet da ces onda dignut u zrak spomenik antifasizmu?
..tj, sori..fasizmu?
Bruniram, a nakon toga prijetim bruniranim predmetom, ako ne slušaju.....a unda » wrote: ..ono, ako se negdje malo izlize, pofarbas u crno? ..bruniras?
Je li ovo prvi put?
..lako ti je prijetit nenaoruzanima.
-
visekratni klon
Ja ne znam što se uzrujavate. Sad će doći Karamarko i sve će biti u redu. Ustani, Franjo, kako reče jedan zadarski policajac. 
..ali ipak nemoj svakom vjerovat kad ti kaze da je nenaoruzan. sta znas, ima budala kolko oces..
..ustvari, malo ko ovdje i nije..
..ne uzrujavam se uopce, bit se sta bude, ali da ce bit u redu ako dodje karamarko. oce, ako je u redu vanredno stanje..visekratni klon » wrote:Ja ne znam što se uzrujavate. Sad će doći Karamarko i sve će biti u redu. Ustani, Franjo, kako reče jedan zadarski policajac.
-
visekratni klon
To što tebi ili meni neće biti u redu ne znači da neće nekim drugima. Dapače, većini. Jebatga, izgubio je zdrav razum. Danas je svaki pokušaj da se bilo kojoj fukari stane na rep okarakteriziran mračnom riječju od koje se svakom pravom rvatu lede žile- totalitarizmom. Ne možeš beknuti, eto totalitarizam. Ne moš disati, netko će ti reći- totalitarizam. Rekao bi nešto, ali totalitarizam. Al.. totalitarizam. Be.. totalitarizam. Ej, al... totalitarizam. Kao da te netko stalno tuče smrdljivom ribom po glavi...a unda » wrote: ..ne uzrujavam se uopce, bit se sta bude, ali da ce bit u redu ako dodje karamarko. oce, ako je u redu vanredno stanje..
-
- Information
-