Mijau!
daj nas nemoj klat.miky0 » wrote:
Imam laptop, ali njega rijetko spajam na net. imam profesionalne dizajnerske programe na njega, pa mi ga je jedan virus uz sve antivirusne pizdarije sjeba, pa sam odlucio da na net bas necu ic laptopom.
kakvi profesionalni dizajnerski programi, kad ni sliku ne znaš uploadat.
E ovo imamSplenda » wrote:
daj nas nemoj klat.![]()
kakvi profesionalni dizajnerski programi, kad ni sliku ne znaš uploadat.![]()
![]()
![]()
http://www.rhino3d.com/
Taj dizajnerski program koristim u svojoj radionici, prvenstveno na CNC rezacu, iako program svoj puni potencijal iskoristava na 3d printerima, sto mi je cilj kupit. Bogu fala, linica vise nema, mozda mi se posreci
A slike macke sam lipija s mobitela, posto sam je slika mobitelom i nisam karticu stavlja na laptop
Gdje ima tih printera, i koliko koštaju?miky0 » wrote:
E ovo imam
http://www.rhino3d.com/
Taj dizajnerski program koristim u svojoj radionici, prvenstveno na CNC rezacu, iako program svoj puni potencijal iskoristava na 3d printerima, sto mi je cilj kupit. Bogu fala, linica vise nema, mozda mi se posreci
A slike macke sam lipija s mobitela, posto sam je slika mobitelom i nisam karticu stavlja na laptopI meni je konfiguracija na mobitelu drukcija od one na kompicima
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Najjaci su americki s kineskih tvornica. Cijene su im jos uvijek ogromne, ali ono za sto meni trebaju, jesu vec od nesto preko 15 iljada €, i to je americka firma, lincencirana za evropu u italiji. Za sto tebe konkretno zanima? Mogli bi u biznis?Margarita » wrote: Gdje ima tih printera, i koliko koštaju?
Ok, ako ne uspijem veceras, sutra ujutro ti stize.
Ne zanima mene ali bi moj sin sigurno našao primjenu. Samo je još premali za biznis. A možda i nije.miky0 » wrote:
Najjaci su americki s kineskih tvornica. Cijene su im jos uvijek ogromne, ali ono za sto meni trebaju, jesu vec od nesto preko 15 iljada €, i to je americka firma, lincencirana za evropu u italiji. Za sto tebe konkretno zanima? Mogli bi u biznis?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
jeli zavrsija srednju? Ako je, a ti si solventna, ulozi pare, vise nema linicaMargarita » wrote: Ne zanima mene ali bi moj sin sigurno našao primjenu. Samo je još premali za biznis. A možda i nije.
Miki, hvala ti!
Ne bih ja nikad ovo shvatila da nije tebe, pokretaca akcije....poducimo tehnologiji nesklone ter netalentirane ljude.
Ko sto sam ja.
Dok ne stignu tvoje macke, evo slike tuljana od prekjuce, nadam se da se vidi. Vec sam ih htjela staviti u kutiju ko Mali Princ ovcu da ih pokazem.

Ne bih ja nikad ovo shvatila da nije tebe, pokretaca akcije....poducimo tehnologiji nesklone ter netalentirane ljude.
Ko sto sam ja.
Dok ne stignu tvoje macke, evo slike tuljana od prekjuce, nadam se da se vidi. Vec sam ih htjela staviti u kutiju ko Mali Princ ovcu da ih pokazem.

Macke su u euklidovim rukama, ovaj mailu. Bara, di su ovi tuljani? Boston?
Dobro je, dao si ih u dobre ruke, sad ce to, samo sto nije.miky0 » wrote:Macke su u euklidovim rukama, ovaj mailu. Bara, di su ovi tuljani? Boston?
Nije Boston, San Francisco je, preko puta Alcatraza.
Leze ko, bozemiprosti, krave i kevcu. A svi im se dive.
Je tvoja macka lici na njih?
Bogami ti je lipo, ti cili planet prosla na sve nacineBara huda » wrote: Dobro je, dao si ih u dobre ruke, sad ce to, samo sto nije.
Nije Boston, San Francisco je, preko puta Alcatraza.![]()
Leze ko, bozemiprosti, krave i kevcu. A svi im se dive.
Je tvoja macka lici na njih?
Ako bog da, vidit ces macku, a neka je opaljena, samo sam je slika s mobitela, nece vajda lose izgledat. Samo sam je slika s malo vece udaljenosti jer je bizala od mene.
Meni je cudna.
Necu rec bolesna ali kao da joj fali krzna.
I djeluje neuhranjeno.
Ali je krasno more, kaic, sunce, atmosfera mira i lipote koju samo Dalmacija ima.
Nema da se to more platit
Mikijev prst daje dodatni tac zivotnosti.
dobro, sad kad si ti to rekla, mogu i jaBara huda » wrote: Meni je cudna.![]()
Necu rec bolesna ali kao da joj fali krzna.![]()
I djeluje neuhranjeno.
doduše, na jednoj mi je slici slatka
Vako, kako vama stoji macka? Meni naopako, pa moram okricat mobitel naopako da bi macka ostala uspravno.
Exy i Splenda, drago mi je da vam je lipa macka, a vama ostalim sumljicavicama, da macka je cudna, zato sam je i slika
a inace, pari mjesanac neke divlje macke poput risa sa domacom. I dobro ste primjetile, priroda joj je skrtarila sa krznom po tijelu, ali joj je dlaka ogromna oko grive i glave poput lava. A irep joj je cudan. A bome i druge macke je cudno gledaju.
Exy i Splenda, drago mi je da vam je lipa macka, a vama ostalim sumljicavicama, da macka je cudna, zato sam je i slika
-
- Information
-