O porezima i Linicu

Koljite se i gložite!
Whereabout

Post 06 May 2014, 16:00

:rofl:

Nimalo se ne veselim ničijoj nevolji ili, konkretno, javnim sramoćenjima kojima je Linić (realno) bio izložen ili načinu na koji su stvari odrađene, ali samo ću reći da se vrlo dobro sjećam nekih upisa s ovog foruma pa mi je utoliko ovaj komentar o općoj depresiji izazvao spontano roflanje. Baš zato što ti komentari nisu priznavali mogućnost pogreške ili relevantnost pogreške, ili korupciju uopće, ili kriterije uopće (što je meni nevjerojatno) - kao da je bilo bitno i dovoljno da je Linić zajahao na promjenama, kao idejnom i ideološkom (što je upravo politikantski refleks, zar nije?). Ponavljam, dobro se sjećam tih komentara i relativiziranja, i ne vidim to prvi put - to je doslovno obrazac, šteta je što se mora reći da je to lijevi već viđeni obrazac. Kao da nije bilo svaka sila za vremena, kao što bi zlurado bilo u nekim drugim slučajevima, nego sila koju ćemo podržati za neke druge ciljeve. :) Licemjerje.

Sasvim druga priča je sam Milanović i njegova sila, veselim se čitanju analiza na tu temu. Iako ga načelno podržavam u današnjem postupku.

.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 06 May 2014, 16:08

Boris Lalovac, sadašnji pomoćnik će biti novi ministar.

Inače, jučer ili prekjučer je Puhovski govorio o tome da premijer treba otići, a ne rekonstrukcija Vlade jer premijer je taj koji se svađa i gubi na svim frontovima bla bla bla... Ako recimo uzmemo da je Puhovski ozbiljan čovjek ne trač baba, rekao bih da je ova smjena zapravo obrambeni potez, ne napadački. :o Kako Linić reče da neće govorit ništa do poslije EU izbora, a onda... dernek. :zubo:
visekratni klon

Post 06 May 2014, 16:15

Neće Zoki otići još. :B

Ja budem izašla na ove izbore glasat za njega kad već nisam na prošlima. :raspa: :cerek:
Karlinjo

Post 06 May 2014, 16:20

Nije kandidat na ovim izborima. :o

A, ne mislim ni ja da će sada otići, ali ono, očito je svađalica i samo je pitanje vremena kad će se dovoljno ljudi maknuti od njega, odnosno pobojat se za svoja radna (saborska) mjesta. :D
visekratni klon

Post 06 May 2014, 16:21

Ma mislim na one glavne parlamentarne. :ne zna:

Ja volim svađalice. :cerek:
Karlinjo

Post 06 May 2014, 16:30

Posvađao se sada očito sa djelom SDPa, što tim tvz. "riječkim" dijelom, onda zagrebačkim vezanim za Bernardića, Čačić će skoro van iz zatvora, a realno HNS-ovi mandati su njegovi, što će reći da će se sadašnji HNS krenuti spašavati, a to može samo napadom na Vladu, onda BDP će biti negativan i ove godine, posvađao se s Njemcima, crkvom, sindikatima... pretpostavljam da će opet izgubiti na EU izborima u smislu da će HDZ dobiti mandat više bilo sam ili još gore da netko od trećih ("lijevih") uzme koji mandat... Nije lako razdoblje pred njim. :D :o
visekratni klon

Post 06 May 2014, 16:35

Ne boji se zamjeriti ljudima kad nešto ne štima. :top: :zubo:
Karlinjo

Post 06 May 2014, 16:40

Očito ne mogu egzistirati dva takva u Vladi. :D
visekratni klon

Post 06 May 2014, 16:43

:rofl:

We'll see. :o :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 06 May 2014, 16:44

Nakon ovog raskola u zlocinackoj udruzi, nekako sumnjam u to da ce zoki docekat legalan kraj mandata. Cak mislim da ce negativni euparlamentarni izbori dovest do kraha udruge, i da ce jednostavno uz pritisak iz stranke, zoki odstupit.
visekratni klon

Post 06 May 2014, 18:01

Moš mislit. :B
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 May 2014, 21:23

meni je nevjerojatno da u sdp-u nemaju snage (ili muda :misli: ) maknuti Milanovića, iako vodi stranku u propast
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 May 2014, 22:33

Euklid » wrote:meni je nevjerojatno da u sdp-u nemaju snage (ili muda :misli: ) maknuti Milanovića, iako vodi stranku u propast
..a koga bi ti stavio? :D

mislis da je pametno micat predsjednika stranke dok je sef vlade? tebi je to ono, ok?..dapace? :kokice:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 May 2014, 22:37

Holycu :cerek:

Ah, da... Milanović ju je već šutnuo... :tuzni:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 06 May 2014, 22:40

Euklid » wrote:Holycu :cerek:

Ah, da... Milanović ju je već šutnuo... :tuzni:
dakle, koga? dakle, jel mislis da bi to bilo pametno? :kokice:

baj d vej, kolko god holica meni bila draga, ona ne moze bit predsjednica vlade, barem ne u ovakvoj drzavi. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 06 May 2014, 22:43

..a unda » wrote: dakle, koga? dakle, jel mislis da bi to bilo pametno? :kokice:

baj d vej, kolko god holica meni bila draga, ona ne moze bit predsjednica vlade, barem ne u ovakvoj drzavi. :kokice:
Ko da zoki moze :bicedobro:
..a unda
Undaminator

Post 06 May 2014, 22:50

Sjarel » wrote:Posvađao se sada očito sa djelom SDPa, što tim tvz. "riječkim" dijelom, onda zagrebačkim vezanim za Bernardića, Čačić će skoro van iz zatvora, a realno HNS-ovi mandati su njegovi, što će reći da će se sadašnji HNS krenuti spašavati, a to može samo napadom na Vladu, onda BDP će biti negativan i ove godine, posvađao se s Njemcima, crkvom, sindikatima... pretpostavljam da će opet izgubiti na EU izborima u smislu da će HDZ dobiti mandat više bilo sam ili još gore da netko od trećih ("lijevih") uzme koji mandat... Nije lako razdoblje pred njim. :D :o
uzevsi u obzir jednu ili dvije mogucnosti, nekih mojih razloga za neku skepsu prema milanovicu, a zasto se ne bi trebao posvadjat? s bandicevim bernardicem? s ambicioznim polutajkunom cacicem? s rijeckim dijelom koji je najjaca baza esdepea, pa misli da mogu drzat milanovica za jaja.. a sad sta ce? odcijepit ce se ako ne prodje njihova frakcija i.. sta, sta su napravili?

mislim, sta je trebao, svima se dodvoravat? pustit druga da vode drzavu, a on da potpisuje i preuzima odgovornost?
sto se mene tice, cak se i malo posvadjao, slabo.. :D
..a unda
Undaminator

Post 06 May 2014, 22:52

miky0 » wrote:
Ko da zoki moze :bicedobro:
pa zoki jest predsjednik vlade. :kokice: ..mislim, zoki jest..predsjednik..vlade..:D
miky0
ST Leader

Post 06 May 2014, 23:22

..a unda » wrote: pa zoki jest predsjednik vlade. :kokice: ..mislim, zoki jest..predsjednik..vlade..:D
Je, vidi se s kojim uspjehom :giggle: :lol:
..a unda
Undaminator

Post 06 May 2014, 23:31

miky0 » wrote:
Je, vidi se s kojim uspjehom :giggle: :lol:
dakle, s kakvim god uspjehom, on jest predsjednik vlade. holica nije i nece bit, a ako i bude, dala bi ostavku nakon tri mjeseca. ona jos uvijek ne zna s kakvim govnima ima posla, idealizira. :D

mislim, ona bi jos bila dobra, lesar bi zavrsio na psihijatriji nakon pet dana vladanja.. a on zna sve o govnima. :D

nazalost, ova vlada je napravila jedino moguce u datim okolnostima. ne vidim da bi ijedna druga mogla napravit bolje.
kazem nazalost, jer mi se ne svidja kad milanovic kaze da ova vlada nema alternative. mislim, po meni, stvarno nema, ali milanovic to ne smije rec. ova vlada je jedna od zadnjih vlasi na kojoj se ova drzava drzi. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 06 May 2014, 23:36

..a unda » wrote:
dakle, s kakvim god uspjehom, on jest predsjednik vlade. holica nije i nece bit, a ako i bude, dala bi ostavku nakon tri mjeseca. ona jos uvijek ne zna s kakvim govnima ima posla, idealizira. :D

mislim, ona bi jos bila dobra, lesar bi zavrsio na psihijatriji nakon pet dana vladanja.. a on zna sve o govnima. :D

nazalost, ova vlada je napravila jedino moguce u datim okolnostima. ne vidim da bi ijedna druga mogla napravit bolje.
kazem nazalost, jer mi se ne svidja kad milanovic kaze da ova vlada nema alternative. mislim, po meni, stvarno nema, ali milanovic to ne smije rec. ova vlada je jedna od zadnjih vlasi na kojoj se ova drzava drzi. :kokice:
Dakle, priznajes da nakon onve vlade vise necemo imat drzavu? :ne zna:
Karlinjo

Post 06 May 2014, 23:42

..a unda » wrote: mislim, sta je trebao, svima se dodvoravat? pustit druga da vode drzavu, a on da potpisuje i preuzima odgovornost?
sto se mene tice, cak se i malo posvadjao, slabo.. :D
Ja se čak i mogu složiti da je ovo vrijeme za "kamikaza premijere" koje neće biti previše briga za sljedeći mandat, ali kao nekakva definicija politike je, umjeće mogućega. E pa ako se posvađaš sa svima kao da i nisi nešto političar... ako nemaš više s kim raditi, prestaje funkcija premijera makar je formalno imao. I što sad, dvije godine će čekati, što? S kim će to provesti, ako nema suradnika?
..a unda
Undaminator

Post 06 May 2014, 23:42

miky0 » wrote:
Dakle, priznajes da nakon onve vlade vise necemo imat drzavu? :ne zna:
kako ko, kako gdje. ali ako dodje hadeze, lako moguce da bude jos jedna runda kaosa ovdje..ali ono, kaos opci.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 06 May 2014, 23:47

..a unda » wrote: kako ko, kako gdje. ali ako dodje hadeze, lako moguce da bude jos jedna runda kaosa ovdje..ali ono, kaos opci.. :kokice:
Ma u cemu je ova vlada bolja od prosle ha de zeove vlade poBogu :ne zna: Ma je si li ti uopce svijestan kaosa kojeg je linic sa zokijem proizveo? Ma to pas s maslom nebi poliza :giggle:
visekratni klon

Post 06 May 2014, 23:48

miky0 » wrote:
Ma u cemu je ova vlada bolja od prosle ha de zeove vlade poBogu :ne zna: Ma je si li ti uopce svijestan kaosa kojeg je linic sa zokijem proizveo? Ma to pas s maslom nebi poliza :giggle:
Kriva ti je usporedba. S budućom, budućom, ne prošlom. Rado bih osobno izvukla Sanadera iz Remetinca da se ova nova retuđmanizirana postava ne vrati. Radije lopovi nego fašisti.
  • Information