A bogte nema rad!!! S čim su Aljošu iz obitelji Đurić opizdili? Bolje da ne znam...jedino mi je krivo kaj nije obavijestio CK KP Kine, Sjevernu Koreju - sve s popisa, Nigerijsku i Finsku vladajuću i parlamentarnu strukturu (njih zbog zanimljivih imena
Kad osjetim da sam glup ko kurac...
A vajda jer ove koje si ti navea nisu krivi?karambol » wrote:
A bogte nema rad!!! S čim su Aljošu iz obitelji Đurić opizdili? Bolje da ne znam...jedino mi je krivo kaj nije obavijestio CK KP Kine, Sjevernu Koreju - sve s popisa, Nigerijsku i Finsku vladajuću i parlamentarnu strukturu (njih zbog zanimljivih imena) i još možda Indijski potkontinent...
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
kurvanjski avatar, a
Stvarno chili kako nisi vidila najbitnije
- Donna Sole
a biće jer sam više umjetnički tip, nisam tehničar 
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
- Donna Sole
Nemam slika al se loše osjećam..Od 7h sjedim u pidžami i pijem kavu, a u međuvremenu sam i marendala ...sve ok, al imam posla preko glave, samo onih svakodnevnih ne znam oću li stići a napose što su mi se i neki novi važni poslići našli ..a meni se ne da ne da, nego mi se neee daaa maknit..baš se loše osjećam, puca me neka depra...a i vrijeme mi ne ide na ruku, sve nešto mračno...
ok
možda bolje da sam ovo negdje drugdje pisala al mi se ni to nije dalo tražit...
ok
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
evo da te razveselim, meni se svi poslovi nekako privode kraju, i kod kuće i u firmi
i sve se nekako fino posložilo da je ispalo bolje nego sam se nadao...
i sve se nekako fino posložilo da je ispalo bolje nego sam se nadao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
aj neka, drago mi nje za tebe.. ajoš da kakvu sličku staviš pa da se čak nasmješim
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
Pa , nasmijala sam se..
Jel bi ti, Euklide, pristao na dvije žene?
Jel bi ti, Euklide, pristao na dvije žene?
kurvanjski avatar, a
Nije da ce te utjesit/nasmijat, ali tako je i meni.Chilimama » wrote:Nemam slika al se loše osjećam..Od 7h sjedim u pidžami i pijem kavu, a u međuvremenu sam i marendala ...sve ok, al imam posla preko glave, samo onih svakodnevnih ne znam oću li stići a napose što su mi se i neki novi važni poslići našli ..a meni se ne da ne da, nego mi se neee daaa maknit..baš se loše osjećam, puca me neka depra...a i vrijeme mi ne ide na ruku, sve nešto mračno...
ok
Osim sto sam se digla u 9 i obukla jer ne spavam u pidjami a hladno je. Trebao mi je biti posni dan ( pun mjesec i to) ali sam zakljucila da je dovoljno ruzan i bez dodatnog mucenja pa sam jela. To me razsveselilo.
Posao mi nece pobjec ali mi vrijeme bjezi sto me cini dodatno nemotiviranom za ista zapocinjat.
Zapravo, ne bih rekla da se osjecam depresivno, sivom i kisnom vremenu usprkos, prije lijenom.
Sto ustvari i ne cini veliku razliku, bar sto se posla tice. Mene lijenost nekako vodi do depresije.
Euklidze, krasan ti je tavan, vidla sam negdje sliku ali mi se ne da trazit di pa da tamo hvalim. Cini se kao krasno mjesto za pobjeci od ...od...od cega se vec zeli. Barem na kratko.
Probaj ne natrpat previse namjestaja, pusti fengshuovsku energiju da tece.
Mislim da bi svaka pametna, razborita supruga koja voli svog muza, trebala poticat da pored nje ima jos barem jednu zenu
- Donna Sole
Mislim da sam to ovdje negdje par puta spomenula..al me nisu poduprli
kurvanjski avatar, a
Dakle, ti si definitivno pametna, razborita i ljubljena zena svog supruga. Bas onakva kakve bi zene trebale bitiChilimama » wrote:Mislim da sam to ovdje negdje par puta spomenula..al me nisu poduprli
Kakva je raspodjela poslova i dobara?miky0 » wrote:
Mislim da bi svaka pametna, razborita supruga koja voli svog muza, trebala poticat da pored nje ima jos barem jednu zenu
Jel jedna kuha i krpa a druga dobija parfeme i bureke ili se sve ravnomjerno dijeli?
-
- Information
-