eto, nista vam ne cestitam, drzte se, plivajte dok mozete i.. jebiga.. a sta drugo?
necestitke..
..dakle, ovo je topik, utociste stovise, gdje necemo nista nikom za nista cestitat. ono, pustime ukurac, jos mi samo ti trebas cestitat..
eto, nista vam ne cestitam, drzte se, plivajte dok mozete i.. jebiga.. a sta drugo?
-
visekratni klon
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
e, super
podsjeća me na Alisu u zemlji čuda ono kad se srela s Humpty Dumptyjem pa ono nešto nerođendanska zabava i to..
super
sad možemo svaki dan ovdje nečestitati

podsjeća me na Alisu u zemlji čuda ono kad se srela s Humpty Dumptyjem pa ono nešto nerođendanska zabava i to..
super
sad možemo svaki dan ovdje nečestitati
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
Mislila sam opet netko nešto ne čestita pa sam došla pogledati, a ono ništa.
P. S. [cjepidlaka mode on]Nije li Humpty Dumpty bio u Through the Looking-Glass? [/cjepidlaka mode off]
P. S. [cjepidlaka mode on]Nije li Humpty Dumpty bio u Through the Looking-Glass? [/cjepidlaka mode off]
- Donna Sole
možda. u originalu. pa ga Carroll posudio za Alice.MmeTipfeler » wrote:Mislila sam opet netko nešto ne čestita pa sam došla pogledati, a ono ništa.![]()
ali ja ga znam iz zemlje čuda.
kurvanjski avatar, a
Mislim da sam nesto slicno spominjala na nekoj bozicnoj temi, ali i ova je prilicno inspirativna. 
Kao posljedica mog nekrscanskog odgoja ili krscanskog neodgoja, javlja mi se neki cudan osjecaj nelagode svaki put kad prihvacam i uzvracam cestitke za vjerske praznike, u situacijama i s ljudima kad se to obavi jer je red, bez velikih dubioza. S frendovima toga nema, cestitanja, jel.
Pa se u tim "red je" situacijama osjecam kao da nesto muljam, lazem, radim s figom u dzepu. Onako, ja cestitam uskrs nekome? Ja? I zahvaljujem se na pozeljenom "svakom dobru"?
Ma daaaj!
Kao posljedica mog nekrscanskog odgoja ili krscanskog neodgoja, javlja mi se neki cudan osjecaj nelagode svaki put kad prihvacam i uzvracam cestitke za vjerske praznike, u situacijama i s ljudima kad se to obavi jer je red, bez velikih dubioza. S frendovima toga nema, cestitanja, jel.
Pa se u tim "red je" situacijama osjecam kao da nesto muljam, lazem, radim s figom u dzepu. Onako, ja cestitam uskrs nekome? Ja? I zahvaljujem se na pozeljenom "svakom dobru"?
Ma daaaj!
Sotonizirani trkeljasi, ja bio na polnocki sa svojim podmlatkom, jer je moj mali izrazija zelju vidit cuvare isusova posljednjeg pocivalista, kako grmi, siva, padaju na pod i ovaj uskrsuje. Lipa predstava, a vi, patite 
Kakva ponocka i predstava?miky0 » wrote:Sotonizirani trkeljasi, ja bio na polnocki sa svojim podmlatkom, jer je moj mali izrazija zelju vidit cuvare isusova posljednjeg pocivalista, kako grmi, siva, padaju na pod i ovaj uskrsuje. Lipa predstava, a vi, patite
- MmeTipfeler
Možda ipak u Alici iza ogledala (Through the Looking-Glass).Chilimama » wrote: možda. u originalu. pa ga Carroll posudio za Alice.
ali ja ga znam iz zemlje čuda.
Meni je isto u sjecanju da u Alisi iza ogledala, ali nisam guglala. Obozavala sam tu knjigu i bila mi je puno bolja od Zemlje cudesa pa sve nesto kontam da sam zapamtila.MmeTipfeler » wrote: Možda ipak u Alici iza ogledala (Through the Looking-Glass).
- Donna Sole
u biti , iza ogledala, al meni je to sve nešto isto u sjećanju , cijela ta njena putešestvija mi je isto čudo
kurvanjski avatar, a
upalila je ona metoda, probaj restartat možda se samo sredi.Splenda » wrote:za sad u okvirima standardno usranog.
apdejtala sam za windowse što je javljalo da treba, sad upalim komp, bačeno mi je na tvorničke postavke, svi dokumenti izbrisani.torrenti, sve.
kako, jebem ti isuse, kako?
da nije mislim da bi ga restartala maljem.
pomisao da moram ponovo skidati skripte koje su za odnijeti na print.
slika nemam, a i da je otišlo nešto, tak svejedno, ne ličim na sebe kad je slikano digitalcem.
tvd. pomisao da su bili izgubljeni. to mi je najgore palo.
- Donna Sole
Splenda » wrote:
upalila je ona metoda, probaj restartat možda se samo sredi.![]()
da nije mislim da bi ga restartala maljem.![]()
pomisao da moram ponovo skidati skripte koje su za odnijeti na print.
slika nemam, a i da je otišlo nešto, tak svejedno, ne ličim na sebe kad je slikano digitalcem.![]()
tvd. pomisao da su bili izgubljeni. to mi je najgore palo.![]()
spasila si, a
čestitam
e, pa sori na offu
kurvanjski avatar, a
Bogati, ponocka, misa, crkva, popi i narod koji moli. Jasnije? A predstava ti je ono kad postoje glumci, a glume ono sta je scenarist napisa a reziser reziraTea Tree » wrote: Kakva ponocka i predstava?
- Donna Sole
ma to je vazmeno bdijenje, kakva ponoćka, pali se vazmena svijeća, blagoslovi se vatra ..ali zna potrajati do iza ponoći, napose ako imaju kakvo krštenjemiky0 » wrote:
Bogati, ponocka, misa, crkva, popi i narod koji moli. Jasnije? A predstava ti je ono kad postoje glumci, a glume ono sta je scenarist napisa a reziser rezira
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-