polako, polako, ne trci.. najprije rusi. garantiram ti da cemo doc do blajburga, ga ran ti ram..miky0 » wrote:
Unistili jugoslaviju, uveli nas u nato, prodaju nam svoje proizvode, naredili nam ulazak u EU, natrali nas da se samounistimo,...
Drzavni udar u demokrstskoj Ukrajni
..a unda » wrote: polako, polako, ne trci.. najprije rusi. garantiram ti da cemo doc do blajburga, ga ran ti ram..
Jeboimpasmaters masonskokapitalističkumafijašku....miky0 » wrote:
Unistili jugoslaviju, uveli nas u nato, prodaju nam svoje proizvode, naredili nam ulazak u EU, natrali nas da se samounistimo,...
Nisu oni ništa nama napravili. Sami smo. I treba plivati...
dobro, karambole, dobro, ok, ustav se, vidim da si se zalaufao, ok, je, sve ce bit dobro, nista se ti ne brini.. amo mi na ruse. ma jel vidis ti sta oni rade? nitko u svijetu ne radi ono sta oni rade, ebanjimapasmatej.. dakle, sta su to rusi nama.. meni.. tebi.. lose napravili?karambol » wrote:
Jeboimpasmaters masonskokapitalističkumafijašku...., a mogli smo živjeti u blagostanju uz druga Titu u radnim prostorijama, dobijati sindikalne svinjske polovice i peć rakiju bez plaćanja paušala. Ne bi nam bili Bandić i Kerum gradonačelnici, imali bi univerzijadu za univerzijadom, brojali bi hrpe dinara i slavili Prvi Maj, odlazili na vojnu paradu u Beograd, ziher bi proizveli i Yugo 165, šorale bi se Delije i Torcida, Boysi i Grobari....a šta sad? Tu smo gdje smo. Idemo dalje! Zna se! Srce je lijevo! Posao svima!...e ovaj zadnji je protuprirodan, jebeš mi sve...
![]()
Nisu oni ništa nama napravili. Sami smo. I treba plivati...
..a unda » wrote:
dobro, karambole, dobro, ok, ustav se, vidim da si se zalaufao, ok, je, sve ce bit dobro, nista se ti ne brini.. amo mi na ruse. ma jel vidis ti sta oni rade? nitko u svijetu ne radi ono sta oni rade, ebanjimapasmatej.. dakle, sta su to rusi nama.. meni.. tebi.. lose napravili?
Konkretno...mene su opili lošom votkom i zasrau sam se od groznog šašlika....
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Kako sta?..a unda wrote:
dobro, karambole, dobro, ok, ustav se, vidim da si se zalaufao, ok, je, sve ce bit dobro, nista se ti ne brini.. amo mi na ruse. ma jel vidis ti sta oni rade? nitko u svijetu ne radi ono sta oni rade, ebanjimapasmatej.. dakle, sta su to rusi nama.. meni.. tebi.. lose napravili?
Da nije Rusa ne bi ni Golog otoka bilo.
Pa od njega su napravili logor samo zbog onih koji su voljeli Ruse.
I Gruzijce, dabome...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pa ne znam jel ima il nema - prije kao da vam je bio potreban, a sad kao nije - vi se odlučite...a unda » wrote: pa jel ima potrebe ili nema? daj se odluci, ja tebe nista ne razumijem..
Više volim ukrajinsku dušu. A sad vi...a unda » wrote: do toga cemo doc ako oces, ali miki je prvi pitao. nes valjda na pitanje odgovarat pitanjem..
dakle, sta je to u ruskoj dusi, da nam pero od straha se pusi..
Jugoslaviju smo uništili sami, u NATO nas je uvela naša tadašnja vlada, tebi je grijeh kupovati američke proizvode al ti nije natočiti benzina na Lukoilu, a o natjerivanju na samouništenje jednostavno nemam riječi.miky0 » wrote:
Ali da, ti meni nisi odgovorija
..sta mi? ovo je kao bob rok..njih su trojica, a mi sami.Pero » wrote: Pa ne znam jel ima il nema - prije kao da vam je bio potreban, a sad kao nije - vi se odlučite.
pa potreban je referendum. uvijek. sad narocito. tamo negdje, donjeck npr, te oblasti neke, istocne. vidis da se mlate. pa jel bolje referendum il je bolje ginut?
fino referendum, pa sta bude, sta se odluci.
pa vidis da je ova ukrajinska vlada nelegalna. na osnovu ceka ona vlada, kojih to zakona ukrajinskih? tako da.. referendumi u ukrajini bi dosta toga rijesili. podrzavanje ove ukrajinske te neke vlade ili sta li je vec, hunta neka, sta li, to je podrzavanje bezakonja i gdje ces bolje nego u ovoj situaciji nego ic sa referendumima.
pa ako treba, pa jel bolje i podijelit ukrajinu sada, nego imat tamo mozda nekoliko stotina tisuca ili vise, ko zna koliko poginulih, e da bi se onda opet nekako morali dogovorit i pristat na neke ustupke teritorijalne, dogovore, kompromise, neke cinjenice politicke koje ce se onda i nakon svega, zateci?
a sve zato jer netko podrzava nelegalnost kad mu to odgovara i kad mu je u interesu. mislim, ono.. ne zvuci mi to nekako bas posteno. tako da ti referendumi, mozda i nisu idealni mehanizam, ali koji drugi bi mehanizam ih mogao zamijenit?
volja naroda se ocito u ukrajini ne postuje, tj postuje se volja samo jednog naroda, jedne grupe, skupine. meni je sasvim logicno da ostali narodi ili te neke grupe, ostvaruju svoje interese na nacin na koji ostvaruje i ta neka, kao, dominantna grupa, koja je toliko dominantna (ili zeli bit dominantna) da ne mora postovat zakone drzave ili podrucja na kojem zivi. nekako mi nema tu bas veze neke s nekom odgovornoscu, nekom konzistentnoscu..
meni su referendumi sad u ukrajini nekako.. najbolje rjesenje, put ka dogovoru i normalizaciji nekoj. inace, moglo bi lako bit sve gore i gore..
ko se nezakonja laca, od nezakonja i gine..
..znaci, emotivan pristup, ono, duovni..Pero » wrote: Više volim ukrajinsku dušu. A sad vi.
a sta to volis kod ukrajinske te duse da ti je draza od ruske? ne znas, ali volis, jelda? nije ti mrzak bandera?
volis i nato, jelda?
a najvolis sta ima onih koji oce, a ti ces ne prilazit blize, izdaleka ces gledat..
- Euklid
- old school
Štaš, nekima je u redu kad desnicarska hunta zbaci demokratski izabranu vlast i bez ikakvih ovlasti pocne mijenjati Ustav...a unda wrote: ..sta mi? ovo je kao bob rok..njih su trojica, a mi sami.
pa potreban je referendum. uvijek. sad narocito. tamo negdje, donjeck npr, te oblasti neke, istocne. vidis da se mlate. pa jel bolje referendum il je bolje ginut?
fino referendum, pa sta bude, sta se odluci.
pa vidis da je ova ukrajinska vlada nelegalna. na osnovu ceka ona vlada, kojih to zakona ukrajinskih? tako da.. referendumi u ukrajini bi dosta toga rijesili. podrzavanje ove ukrajinske te neke vlade ili sta li je vec, hunta neka, sta li, to je podrzavanje bezakonja i gdje ces bolje nego u ovoj situaciji nego ic sa referendumima.
pa ako treba, pa jel bolje i podijelit ukrajinu sada, nego imat tamo mozda nekoliko stotina tisuca ili vise, ko zna koliko poginulih, e da bi se onda opet nekako morali dogovorit i pristat na neke ustupke teritorijalne, dogovore, kompromise, neke cinjenice politicke koje ce se onda i nakon svega, zateci?
a sve zato jer netko podrzava nelegalnost kad mu to odgovara i kad mu je u interesu. mislim, ono.. ne zvuci mi to nekako bas posteno. tako da ti referendumi, mozda i nisu idealni mehanizam, ali koji drugi bi mehanizam ih mogao zamijenit?
volja naroda se ocito u ukrajini ne postuje, tj postuje se volja samo jednog naroda, jedne grupe, skupine. meni je sasvim logicno da ostali narodi ili te neke grupe, ostvaruju svoje interese na nacin na koji ostvaruje i ta neka, kao, dominantna grupa, koja je toliko dominantna (ili zeli bit dominantna) da ne mora postovat zakone drzave ili podrucja na kojem zivi. nekako mi nema tu bas veze neke s nekom odgovornoscu, nekom konzistentnoscu..
meni su referendumi sad u ukrajini nekako.. najbolje rjesenje, put ka dogovoru i normalizaciji nekoj. inace, moglo bi lako bit sve gore i gore..![]()
ko se nezakonja laca, od nezakonja i gine..
A kad se oni kojih se te promjene Ustava ticu pobune protiv uzurpatora vlasti i traze jedan demokratski instrument kao sto je referendum onda to nije u redu.
K tome jos na njih posalju avione i tenkove. Srecom pa vojnici nisu htjeli pucati na vlastite gradjane koji su ih k tome nahranili i napojili...
Da...a unda » wrote: ..znaci, emotivan pristup, ono, duovni..![]()
To što su slabiji od Rusa...a unda » wrote: a sta to volis kod ukrajinske te duse da ti je draza od ruske? ne znas, ali volis, jelda? nije ti mrzak bandera?
Volim...a unda » wrote: volis i nato, jelda?![]()
Ko i ti...a unda » wrote: a najvolis sta ima onih koji oce, a ti ces ne prilazit blize, izdaleka ces gledat..
Odgovaranje na ovo bi bio off na ovoj temi. Otvori neku svoju temu zasto se raspala juga, pa cemo tamo o tom. A ajmo se ovdi drzat ukrajinske nelegalne vlade, koja je ukinila ruski jezik rusima, i svim posljedicima glupavog potezaPero » wrote: Jugoslaviju smo uništili sami, u NATO nas je uvela naša tadašnja vlada, tebi je grijeh kupovati američke proizvode al ti nije natočiti benzina na Lukoilu, a o natjerivanju na samouništenje jednostavno nemam riječi.I da, između Rusa i Ukrajinaca biram Ukrajince.
- Euklid
- old school
Pametan je to potez bio, pametan.miky0 wrote: A ajmo se ovdi drzat ukrajinske nelegalne vlade, koja je ukinila ruski jezik rusima, i svim posljedicima glupavog poteza
Samo ne za Ukrajince nego za NATO.
Vec 20 godina pokusavaju uci na taj prostor ali se Ukrajinci nisu dali.
Sad kad je CIA odigrala igru uci ce u NATO ekspresno a sve pod izlikom zastite od Rusa
Tj. uci ce ono sto ostane od Ukrajine...
Što se ne bi dali??? Dali bi se onome tko plaća. Donjecki bazen je donosio vreće i vreće prihoda od Rusije. Bogati imaju ugljena do zauvijek tamo. Za vojsku rusku pola oružja i opreme rade...
Rusima je u interesu imati istok Ukrajine pod stalnom kontrolom i koliko vidim, imat će ga.
Rusi od početka vode ovu igru, ameri su pali u priču s Ukrajinom kao s Marsa. Natrpani lošim obavještajnim podatcima, lošom procjenom i opterećeni taštom administracijom koja se dobro uljuljkala dok su joj tepali "jedina svjetska velesila", "najjača vojska svijeta"...
Sada se dosta improvizira s američanske, zapadne strane dok se braća Rusi zadovoljno smješkaju kako su sve zaribali. No, meni je zanimljivo promatrati i pokušati predvidjeti kaj će tko i kako dalje...
Rusima je u interesu imati istok Ukrajine pod stalnom kontrolom i koliko vidim, imat će ga.
Rusi od početka vode ovu igru, ameri su pali u priču s Ukrajinom kao s Marsa. Natrpani lošim obavještajnim podatcima, lošom procjenom i opterećeni taštom administracijom koja se dobro uljuljkala dok su joj tepali "jedina svjetska velesila", "najjača vojska svijeta"...
Sada se dosta improvizira s američanske, zapadne strane dok se braća Rusi zadovoljno smješkaju kako su sve zaribali. No, meni je zanimljivo promatrati i pokušati predvidjeti kaj će tko i kako dalje...
Sto mislis sto ce ispast od dogovora kerry-lavrov?karambol » wrote:. No, meni je zanimljivo promatrati i pokušati predvidjeti kaj će tko i kako dalje...
- Euklid
- old school
Da... baškarambol » wrote:Što se ne bi dali??? Dali bi se onome tko plaća. Donjecki bazen je donosio vreće i vreće prihoda od Rusije. Bogati imaju ugljena do zauvijek tamo. Za vojsku rusku pola oružja i opreme rade...
Rusi od početka vode ovu igru, ameri su pali u priču s Ukrajinom kao s Marsa. Natrpani lošim obavještajnim podatcima, lošom procjenom i opterećeni taštom administracijom koja se dobro uljuljkala dok su joj tepali "jedina svjetska velesila", "najjača vojska svijeta"...![]()
Zato je šef CIA fotografiran par puta u Kijevu, zato su snimljeni razgovori gdje se dogovaraju koga će instalirati na vlast, oćel Klička, oćel Timošenko, oćel onog trećeg.
Uigrani recept za penetriranje u neki prostor su opet zakuhali.
Kad ne može ''demokracijom'' može se i na silu.
Samo ovaj put su preblizu Rusiji da bi ovi to mirno promatrali.
Na kraju, najebat će Ukrajina. Baš se našla na kontaktu interesnih sfera.
Tako je to kad nemaš Tita na čelu
A znaš ti onaj:karambol » wrote: Sada se dosta improvizira s američanske, zapadne strane dok se braća Rusi zadovoljno smješkaju kako su sve zaribali. No, meni je zanimljivo promatrati i pokušati predvidjeti kaj će tko i kako dalje...
pita Mujo Fatu: -Fato, šta ti misliš o situaciji u Ukrajini?
veli Fata: -Ma živo mi se jebe.
Mujo: -Pa i meni, al nisam znao kako da te pitam...
Rusija će, ako hoće, uzet onoliko koliko hoće.
I u tome je nitko neće spriječiti.
Samo je stvar ruskog imidža do kuda će ići, a i onda i oni sami znaju što će se dogoditi s ostatkom Ukrajine u koji ne uđu ruski tenkovi.
- Euklid
- old school
Pero » wrote: Mislim da Rusi i dalje pričaju ruski, kao što su i Srbi pričali srpski. Al eto, ljudi ne mogu dočekat nove izbore.
Ma super je to kako ekipica koja je nasilno prigrabila vlast ide čačkat po Ustavu. Bez ikakvih ovlasti.
I to po vrlo osjetljivim pitanjima.
Taman su još trebali zabraniti Rusima da pričaju ruski...
-
- Information
-