Govori u svoje ime. Meni se oduvijek živo jebalo što će netko vidjeti da sam onlajn. Šta mi može, povuć me za kurac?Zekoslawa » wrote:Pravo da vam rečem, skroz mi svejedno, ali vidim da će unda svako malo pitati, pa amo više to konačno zaključat čisto da mu je duša na mistu i da smo probali i to.![]()
Samo ne zaboravimo: svi smo jednom bili gosti jer nam je bilo neugodno da nas se svaki put zatekne online!
Vaši prijedlozi
ma, ko vas jebe, mene su odbanirali na velikom forumu*
* Pušim kitu Anderlonu, narafski...
* Pušim kitu Anderlonu, narafski...
Misliš, ono kad se neko usere u gaće, a ti ne znaš jel se usro il to smrdi krepana mačka? 
Privlačno, privlačno...
Privlačno, privlačno...
Citam da vidim sto trebam mislit u vezi kljucanja i slabo sam pametnija.
A ako vec ja trebam mislit, nisam ni za ni protiv.
Prednost vidjenja trkeljanja ( samo se o tome radi, koliko kuzim) je u tome sto pogledam trkeljanje preko dana ako ima sto napisano. Ko gost, jelte.
Ako se nece vidjet, onda cu se ulogirat kad ce mi bit zgodno pa cu vidjet. Da me ne bude sram mozda otvorim klona...recimo....Hara Buda ili tako nesto neprepoznatljivo.
Da skratim....ja sam za to kako vecina oce.
Ima kakva anketa?
A ako vec ja trebam mislit, nisam ni za ni protiv.
Prednost vidjenja trkeljanja ( samo se o tome radi, koliko kuzim) je u tome sto pogledam trkeljanje preko dana ako ima sto napisano. Ko gost, jelte.
Ako se nece vidjet, onda cu se ulogirat kad ce mi bit zgodno pa cu vidjet. Da me ne bude sram mozda otvorim klona...recimo....Hara Buda ili tako nesto neprepoznatljivo.
Da skratim....ja sam za to kako vecina oce.
Ima kakva anketa?
-
- Information
-