Sama u 49.

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Margarita

Post 18 Oct 2011, 11:22

Pješčana » wrote: sad generaliziraš. nije baš svatko s aktivnim genom za djecom i takvom obitelji
Ne generaliziram nego sam subjektivna. Govorim o onome što je meni najvažnije i onome što bi se meni motalo po glavi.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 11:23

Margarita » wrote: Zato što misliš da nije pošteno prema njemu to što mu ipak ne možeš pružiti sve što misliš da zaslužuje. Počinješ previše misliti.
Aha. A vrijedi li i obratno?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
vrrrlet

Post 18 Oct 2011, 11:24

Gazda » wrote: Ma nije, s 30 imaš netom izrođenu djecu, s 50 su već odrasla i boli te. Nego si s 50 ružan (ili misliš da si ružan, a realno većina ljudi se zbog svoje lijenosti pretvori u prasce do tad) pa se bojiš da te nitko više neće htjeti.
Ako su djeca odrasla, možeš prodati njihovu sobu. Za cijenu sobe u Zagrebu u trećem svijetu se da kupiti žena ili crnac.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Margarita

Post 18 Oct 2011, 11:26

Herp » wrote:
Aha. A vrijedi li i obratno?
Kako obratno? Da misliš da on tebi ne može pružiti sve što misliš da zaslužuješ? Žena s 50 koja ima dečkića od 35 obično sve drugo već ima.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 619 times
Been thanked: 958 times
Post 18 Oct 2011, 11:35

Nikolajevna » wrote:
Valjda tako i dolazi do prevara najčešće – kad nema otvorenosti, povjerenja.
I ja tako mislim. No može početi i drukčije, jer sve povjerenje ovoga svijeta neće spriječiti moju partnericu da se zaljubi u drugoga.
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 18 Oct 2011, 11:40

Muškarac od 50 još uvijek može ženi od 35 napraviti dijete. Ukoliko ga ona želi.

Eventualno potomstvo uopće nije zanemariv čimbenik cijele priče.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Margarita

Post 18 Oct 2011, 12:02

Morticia » wrote:Muškarac od 50 još uvijek može ženi od 35 napraviti dijete. Ukoliko ga ona želi.

Eventualno potomstvo uopće nije zanemariv čimbenik cijele priče.
Da sam ja majka muškarcu od 35 godina, željela bih za njega da ima ženu koja će mu donijeti čaj kad će biti starček od 80 (ako dobije gripu) i da zajedno čuvaju unuke. Ne mogu onda imati drugačije želje za nečije tuđe dijete ako mi je do njega također stalo.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Oct 2011, 12:05

..ne dajte se smetat, samo vam prenosim sto vam morticia govori na drugom topiku. hvala..

Morticia » wrote: :facepalm:

Obožavam kad se netko ovako uhvati za jednu riječ ili frazu i onda iz toga iščita dublji smisao, a poanta mu promakne. :zubo:

Nije bitno tko i kako "radi" djecu, barem ne za konkretnu temu. Bitno je (u smislu ove rasprave) da u vezi u kojoj muškarac ima 50, a žena 35 još uvijek mogu imati dijete. U obrnutom slučaju izuzetno teško.
Nadam se da je ovako jasnije, iako sam poprilično sigurna da je bilo jasno i od prve. :zubo:
klonka

Post 18 Oct 2011, 12:40

Pješčana » wrote:mislim da par s razlikom u vezi, pogotovo kad je žena starija, kao dodatan faktor ima mišljenje društva.
možemo se mi sad praviti toleratni i fer, ali društvo će uvijek naglašavati koliko je ona starija od njega
Mislim da je to jedino bitno, da. :top:

Ovo da je ona zrelija i prošla neke stvari koje će on tek htjeti, može se i ne mora dogoditi. Isto kao i u vezama u kojima je muškarac stariji i zreliji, ali eto, svijet ih nekako prihvaća bez pogovora.
Margarita » wrote:A poslije toga je vrijeme da ga odbije od sise čak i ako on to sam ne učini. Treba i taj čovjek ostariti uz neku djecu i ženu.
Mhm. Ako ne želi djecu? Ako već ima djecu? Ako ona ima djecu? Što znači ostariti? Ostati s nekim do smrti? Izvrsno, naime, muškarci umiru mlađi. :zubo:

Zašto ne bi ostario baš uz tu ženu?
gonj špadi
Margarita

Post 18 Oct 2011, 13:53

klonka » wrote: Mhm. Ako ne želi djecu? Ako već ima djecu? Ako ona ima djecu? Što znači ostariti? Ostati s nekim do smrti? Izvrsno, naime, muškarci umiru mlađi. :zubo:

Zašto ne bi ostario baš uz tu ženu?
OK, onda ostaju moji sebični razlozi. Bolesno sam posesivna i sujetna. Kako ću ga zavoditi sa 75? Ove frajere od 60 teško zavede i pedesetogodišnjakinja. Mislim da bih ga otjerala od sebe prije nego me rastrgnu krivnja i ljubomora.
baja

Post 18 Oct 2011, 15:50

klonka » wrote:Ovo da je ona zrelija i prošla neke stvari koje će on tek htjeti, može se i ne mora dogoditi. Isto kao i u vezama u kojima je muškarac stariji i zreliji, ali eto, svijet ih nekako prihvaća bez pogovora.
muškarci i žene nisu isti :eureka: :D
imamo bitno različitu hormonalnu sliku, posljedično i libido, tako da nije za usporediti intenzitet i posljedice menopauze i andropauze
dok stariji muškarac u mlađoj partnerici može još uvijek naći potencijalnu majku svojim potomcima, mlađi muškarac u starijoj partnerici može naći tek zamjenu za majku

naravno, sve varijacije na temu su moguće ali je činjenica da tek rijetki parovi (mlađi muškarac i bitno starija žena) uspiju nadvladati biološku uvjetovanost

čini se da njima dobro ide :cerek: :

Image
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 21:52

Margarita » wrote:... A opet, stalno bih očekivala i bilo bi mi normalno (ne meni nego toj hipotetskoj) da nađe konačno neku mlađu, zgodniju, gipkiju, mekšu, na koncu, neku koja će mu roditi čopor djece. ..
sve ok, ali cek malo..gipkiju? gipkiju?? :confused:
Margarita

Post 18 Oct 2011, 21:54

..a unda » wrote: sve ok, ali cek malo..gipkiju? gipkiju?? :confused:
Ma, ono, bez štapa.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 619 times
Been thanked: 958 times
Post 18 Oct 2011, 21:54

Zašto ne? Kad god mi neka frendica spomene da ide na jogu, zamislim da joj ližem malu u nekom nemogućem položaju, recimo dok su joj noge oko vlastita vrata. :zubo:

Meni je to afrodizijak. Znam, kinky sam. :cerek:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 21:59

Margarita » wrote: Ma, ono, bez štapa.
a sad, stap. moze neko imat i stap u glavi..i posvuda. :ne zna:

ja mislio..jes ti vidio margaritu kako je ona zarila i palila..gipkoscu. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 18 Oct 2011, 22:00

Hekatonhir » wrote:
Zašto ne? Kad god mi neka frendica spomene da ide na jogu, zamislim da joj ližem malu u nekom nemogućem položaju, recimo dok su joj noge oko vlastita vrata. :zubo:

Meni je to afrodizijak. Znam, kinky sam. :cerek:
mene to podsjeca na ono kad nekom kazes..pocesi se nogom iza uva. :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 18 Oct 2011, 22:03

Ae, vako nešto: :D

Image

(Meni, inače, jedna od najseksi scena iz filmova, ikad :D)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Beau

Post 19 Oct 2011, 10:13

I da - čitam malo početak teme. Pa kako može može biti jednako biti sama u 20. ili u 50.?

Ako je tako ja jedva čekam 49.
harpy

Post 19 Oct 2011, 21:12

:misli:
Ja ne kužim ovu raspravu jel Demi seljančura ili možda Rihana. Osobno ne kužim ni što je lijepo u plastičnim sisama i faci tak zategnutoj da spavaš otvorenih očiju, ali to ne znači da žena nije zgodna.
Nekome. Ili većini. Svejedno. Žuga voli crne, a Pišonja plave...
Što se tiče teme starijih teta i mlađih frajera (bješe li to tema?).
Jako dobri frendovi. On četrdeset i kusur, ona starija osam godina. Duga veza, ja ih poznajem petnaestak godina, tad su se negdje vjenčali.
Ona je bila komad, od one genetski blagoslovljene vrste koja jede kaj joj se jede, ne vježba nikad i opet je vitka, on sportski tip, štreber, sav po peesu, krasan par, ne odvajaju se ni kad idu srat.
Zadnje 2-3 godine sve je to počelo pucketat.
On je i dalje dobrodržeći frajer, nju su blagoslovljeni geni naglo zajebali, koža se objesila, kile se počele skupljat i na njoj se kuži da je lovi panika, a sad već i menopauza, sve više se kači na njega, skače na svaku riječ, nervozu u zraku možeš rezat nožem.
Nadrkan je i on, sad tko je kriv tko prav, ne znam.
Ali činjenica je da on i dalje dobro izgleda, da je i dalje zainteresiran za svijet oko sebe (ne mislim tu na kurvanje, ne mogu se kladit, al mislim da to ne radi), može se s njim normalno o svemu i svačemu razgovarat, dok se ona, jebiga, pretvara u frustriranu babu, počela je pratit sapunjare, priče iz frizeraja su joj jako zabavne i ne može na kavu jer pegla.
A nije bila takva nikad.
Pa sad, jebiga...
Možda je to samo jedan primjer, ali ima nešto u toj razlici u godinama.
U neko doba ljudi se više ne uspijevaju pratit.
Ja imam (tek) 40. Ne osjećam se bapski. Ali, baš me i ne privlače dvadesetogodišnjaci, nekako mi je to protuprirodno :zubo:
carrier pigeon

Post 28 Oct 2011, 00:59

harpy » wrote::misli:
Ja ne kužim ovu raspravu jel Demi seljančura ili možda Rihana. Osobno ne kužim ni što je lijepo u plastičnim sisama i faci tak zategnutoj da spavaš otvorenih očiju, ali to ne znači da žena nije zgodna.
Nekome. Ili većini. Svejedno. Žuga voli crne, a Pišonja plave...
Što se tiče teme starijih teta i mlađih frajera (bješe li to tema?).
Jako dobri frendovi. On četrdeset i kusur, ona starija osam godina. Duga veza, ja ih poznajem petnaestak godina, tad su se negdje vjenčali.
Ona je bila komad, od one genetski blagoslovljene vrste koja jede kaj joj se jede, ne vježba nikad i opet je vitka, on sportski tip, štreber, sav po peesu, krasan par, ne odvajaju se ni kad idu srat.
Zadnje 2-3 godine sve je to počelo pucketat.
On je i dalje dobrodržeći frajer, nju su blagoslovljeni geni naglo zajebali, koža se objesila, kile se počele skupljat i na njoj se kuži da je lovi panika, a sad već i menopauza, sve više se kači na njega, skače na svaku riječ, nervozu u zraku možeš rezat nožem.
Nadrkan je i on, sad tko je kriv tko prav, ne znam.
Ali činjenica je da on i dalje dobro izgleda, da je i dalje zainteresiran za svijet oko sebe (ne mislim tu na kurvanje, ne mogu se kladit, al mislim da to ne radi), može se s njim normalno o svemu i svačemu razgovarat, dok se ona, jebiga, pretvara u frustriranu babu, počela je pratit sapunjare, priče iz frizeraja su joj jako zabavne i ne može na kavu jer pegla.
A nije bila takva nikad.
Pa sad, jebiga...
Možda je to samo jedan primjer, ali ima nešto u toj razlici u godinama.
U neko doba ljudi se više ne uspijevaju pratit.
Ja imam (tek) 40. Ne osjećam se bapski. Ali, baš me i ne privlače dvadesetogodišnjaci, nekako mi je to protuprirodno :zubo:
Čini mi se da ne razumijem. Rastala sam se (prvi put) sa 19, drugi put s 33. Prvi put mi je bilo teže jer sam mislila da je život za mene gotov. Drugi put sam imala dvoje djece, ogroman dug i neredovitu plaću. Radila i honorarno i preživjela, skupa sa svojom djecom. I mislim da sam ih podigla u jako dobre ljude. OK, priznajem, jedno od njih može dobiti Oskara, Nobela i sve ostale nagrade za prekrasnu narav (Lastan, naime), ali svejedno mislim da su oboje postali krasni ljudi.
Kako se može prestati voljeti nekoga? Jednostavno - živite zajedno. Dobro, malo sam bezobrazna i zezam se, ali, na kraju krajeva, to je to. Ako dvoje žive zajedno, imaju zajedničku djecu, prijatelje za kartanje, odlaske na more i sve što spada u sliku dobrog braka, to ne znači da se jednog dana ne može dogoditi da počnu ići u različitim smjerovima. Na primjer, jedan se još uvijek zanima za nove stvari, a drugi želi biti doma i spavati. Ni jedan ni drugi nisu u krivu, samo postaju različiti i jednog dana to više nije onaj krasan par od pred 12 godina. Može se nastaviti u miroljubivoj koegzistenciji (znam ih i previše) i u biti nesretan ali bez petlje početi iznova. Takvi brakovi obično izgledaju dobro na van, a u njima, u najboljem slučaju, vlada šutnja i nezainteresiranost. Meni se čini da u tim brakovima nema obiteljskog nasiljasamo zato jer nikome nije stalo, čak ni do agresivnosti. Opet, može se biti lud kao ja pa početi iznova sto puta. Mislim da bih se bila u stanju rastati ne samo s 51, nego i sa 91 (ako, ne daj bože Lastanu tu nesreću) ako poživim do toga.
Moja mama je zadnjih nekoliko godina provela u staračkom domu. Ne znam za nju, ona nije bila osoba koja bi tako nešto rekla kćeri, ali tamo je bilo ljubavi i seksa više nego u studentskom domu. Možda je stvar u tome da ne brineš za kontracepciju :rofl: , ali njen frend koji sada ima 88, imao je ljubavnica koliko je htio. OK, jednu po jednu, čovjek se nije htio ženiti pa su tako neke veze naprasno završavale, alo ni sa 80 nije kasno za ljubav i nove početke. Važno je samo da ne pristaješ na bljutavost i da se ne bojiš što donosi sutra. I da ti nije najvažnije što će reći susjedi i familija.
Pješčana

Post 28 Oct 2011, 01:24

carrier pigeon, ti si mama našeg Lastana? :kokice:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
carrier pigeon

Post 28 Oct 2011, 01:46

Pješčana » wrote:carrier pigeon, ti si mama našeg Lastana? :kokice:
Da. Čak i on ima mamu :bicedobro:
carrier pigeon

Post 28 Oct 2011, 01:48

Pješčana » wrote:carrier pigeon, ti si mama našeg Lastana? :kokice:
Nakon ovog što sam napisala, malo je manje čudno da je takav kakav je?
Pješčana

Post 28 Oct 2011, 09:07

carrier pigeon » wrote: Nakon ovog što sam napisala, malo je manje čudno da je takav kakav je?
u biti samo sam htjela potvrditi jesam li dobro shvatila odnose iz tvog posta :ne zna:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
carrier pigeon

Post 28 Oct 2011, 10:39

Pješčana » wrote: u biti samo sam htjela potvrditi jesam li dobro shvatila odnose iz tvog posta :ne zna:
Ma nije da sam nabrušena, nemoj krivo shvatiti. U ona doba u koje sam noćas pisala, ne izražavam svoje osjećaje na kvalitetan način. Samo sam mislila reći da nije čudno kakav je kakvu (ludu) mamu ima.
Iz mojih ustiju biti lud je kompliment, meni su bljak oni uvijek "ozbiljni i odgovorni" punjeni slamom. :D
  • Information